Preporaka za vakva sostojba?na baza na stres mi se unisti liceto i ne mozam da si go sredam,a plus od maskive za zastita mi izleguvaat mozolcinja okolu ustata i bradata,pokraj ushite mi izleguvaat mozolcinja kako so koren,ne mozam da ne se stisnam,gledam kako da pocnale da mi se pravat dupcinja,na slikava ne se zabelezuvaat,sto da prezemam
Do sega imam napraveno 3 tretmani i ima mnooogu golemo podobruvanje. Se raboti so masinata Scarlet, moze da prebarate i po internetov ima sliki i komentari
Zavisi za kakvi tretmani ke se odlucis mene mi ponudija nekolku opcii, go izbrav scarlet tretmanot. Do sega 50% mi se sredeni dupcinjata Moze nekoj da spodeli i iskustva ako gi probal ovie tretmani
Dali znae nekoj kade bi mozhelo da ima natura siberica gel za telo protiv akni negde za prodavanje osven DM i bellina bidejki tamu ima ama se potroshilo i neznaat koga pak ke imaat ,a itno mi treba. Fala mnogu
Здраво драга сликава не е баш најдобра ама од она што може да го видам потребно е да делуваш на два параметри хидратација и пХ вредност. Не знам каква рутина имаш и кои производи ги користиш ама потребно е средство за миење кое благо ќе измива без да ја суши кожата и да прави алтернација на пХ вредноста. Кремот мора да биде многу хидратантен а погоден за проблематична кожа на пример оној на Др. Конопка зелениот е одличен и кошта само 370 мкд. Исто така земи го спрејот со цинк на Новексперт тој е предобар. Знај дека летно време состојбата со акни обично се влошува поради зголеменото синтетизирање на кератин на кожата (како прва природна одбрана од сончевите зраци) и зхолеменото лачење на себум (масти) на кожата кој има за цел да го апречи сушењето на кожата од сончевите зраци. За било што слободно пиши. П. С. Кај мене на јутјуб има видеа посветени на оваа проблематика
Мене значително ми се реши проблемот со флеки и дупчиња од teen-акни откако користам серум niacinamide.
За тие што сакаат да пробаат некој серум за флеки, топло го препорачувам на Tiam Vita B3 Source. Го користам неколку недели, имав флеки на образите за кои што од незнам од која причина мислев дека ми беа акни мали ситни но всушност беа флеки од предходни акни и тенот ми беше многу лош нерамномерен и безживотен. После 3 недели користење почнав да гледам резултат и од тогаш секој ден се повеќе и повеќе избледуваат флеките всушност едниот образ ми е скроз исчистен на другиот дали уште две мали флекички ми се останати. Серумот има Ниацинамид 10% и Арбутин 2%, во потрага бев по ниацинамид конкретно но ми кажаа дека и арбутин бил за флеки па се одлучив за овој серум . Искрено мислев дека се џабе фрлени пари а и не е евтин 1100 мкд одприлика, после 2рата недела ете очекував да видам подобрување, но знам дека ниацинамидот не дава одма резултати па се стрпив, да го искористам цело шишенце па ќе преминам на обичен ниацинамид.
Дечки кога барате совет за флеки најлоша е фразата од типот “ај препорачајте нешто за флеки“. Сите флеки се различни и секоја кожа е различна и пред да се решава проблемот мора да се знае причината. Затоа кога барате совет најнапред анализирајте ја флеката и пишете кога се појавила, колку време ја имате, како резултат на што се појавила, далие е црвена, виолетова или кафена...Има многу аспекти...Како је негувате кожата, дали имате проблем со акни, каков тип на козметика користите итн. Само ако пишете да ви се даде препорака, 99% од случаите нема да го решите проблемот доколку најнапред не ја најдете и идентификувате причината. Еве ќе споделам едно видео кое е од основна важност да го погледнете и ќе ви помогне пред сѐ да ја идентификувате флеката и причината.
Совршенство за флеки и акни ! После толку борба со несовршености , користење илјадници креми и серуми , одење по секакви дерматолози открив серум кој буквално лицето ми го направи стакло ! Искрено не верував толку во корејскиве производи но овој серум е магија во шише , веќе второ шишенце ми е и после неколку денови се гледат првите резултати . Искрена препорака од срце