Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фокс лајф (Fox Life)

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од BlackSwan5, 12 јули 2011.

1. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.463
    Допаѓања:
    48.470
    zhap4e the gates ако мислиме на истата серија само една сезона е и веројатно ги имаат дадено сите епизоди..и ја пред некој ден ја гледав и ја побарав на нет да си почнам одпочеток да ја гледам со ред ама испадна да има само една сезона другите ги откажале :( :( иначе ми имаат интересна содржина иако како што кажаа другите феминки многу од сериите ги повторуваат па тоа малце ме нервира :D
    Luke Mably уфффффф :inlove: :inlove: :inlove:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.765
    Допаѓања:
    312
    Мене ми се допаѓа

3. Cence

Cence Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    733
    Допаѓања:
    763
    Една од најдобрите програми. Бидејќи главата ми пукна од турски серии на нашиве програми, па спасот го најдов на FoxLife, барем нормални серии даваат па макар и да ги повторуваат :)

4. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Работа е што сите понови серии кои ги даваат за да не завршат за брзо време, обично ги дават еднаш неделно. А време потполнуваат со некои постари серии. Мене пак ми се интересни Вил и Грејс и Да, драга и стопати да ги репризираат. Ама се согласувам дека треба да даваат и понови серии.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Добар канал, добро е што уште не го исклучиле каналов од кабловкса, бидејќи ако го исклучат па и ќе нема што друго да се гледа. Има интересни серии, посебно добро е тоа што даваат и нови серии, а и стари некои.

6. boj4eee

boj4eee Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    9
    Од сериите на Фокс Лајф многу гледам: How I met your mather, No Ordinali Family, Everybody loves Raymond, Hope and Faith и други. Најчесто комении. Вил и Грејс ме нервираат.

7. blosson

blosson Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    263
    According to Jim,Hope and Faith,Despret Houswifes (незнам сега дали пак ги даваат ) :D :lol:

8. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Ја отупеа програмава,порано повеќе комедии даваа а сегa повеќе се како Foxcrime...

9. monni.t

monni.t Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    207
    Постојано гледав филмови на оваа програма. Секако и сега гледам, но не толку често бидејќи некои серии ги репризираат многу пати. :)

10. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Зошто бе програмава денес нема глас? :^)

11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ќе се самоцитирам :).

Не е можно ова да сум го напишала :x. Дефинитивно Yes Dear е една од најсмешните серии кои сум ги гледала, епизодите чинам на памет ги научив. Штом се смеам како ненормално тоа е затоа што ја гледам серијата :). How I Met Your Mother исто една од поинтересните комични серии.

Арно велат, не збори на невидено :!:.

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Јас уште стојам на мислењето дека периодот кога ги даваа тие серии беше најдобар.
    Колку пати и да се обидов да ги гледам баш Yes dear i HIMYM, пак исто ми е. Еден период почнав и мислев дека ми се допаѓаат, на крај пак се вратив на старото.
    It's Always Sunny in Philadelphia, Hot in Cleveland и останатите можам да ги приклучам во таа група исто.

8 simple rules, Reba, Rita Rocks, Beyond the Break, Caroline in the City, Dharma & Greg, Just Shoot Me, Kevin Hill, Less than Perfect, Married with Children, North Shore, Pepper Dennis, Rules of Engagement, Spin City, Surviving Suburbia, Two Guys and a Girl.
    Сите серии што ги гледав. Можеби заборавив некоја, но во принцип тие се. :)

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Maeeeee

Maeeeee Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2011
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    104
    По цел ден гледам фокс лајф..Значи баш интересни серии даваат(иако порано имаше многу поинтересни но и сега не се лоши)...Мои омилени Yes Dear, How I Met Your Mother, Ghost Whisperer, Hope & Faith,It's Always Sunny in Philadelphia,Reba...Ги има уште многу но ако почнам да набројувамм.. |-) :lol: Ми задржа внимание последниве 3-4 дена и 20s vs 40s ии тоа е се народее... 8)

14. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Само фокс лајф гледам гледам,досадни ми се турскиве серии,освен Хуремка секако :)

15. babybelle

babybelle Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    70
    Како што некој веќе наведе - Fox Life - спас од турски серии!!!

Инаку се и сешто имам изгледано на Фокс - How i met your mother, Grey's anatomy, Ally McBeal, Yes dear, Private practice, Hope and Faith....многу многу други!

Инаку моментално си ги гледам репризите од Desperate housewifes и Cougar Town (омилена ми е!!!) а многу ми фалат Melissa and Joey и Revenge новата сезона!

16. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Ама ме иритира најавната песна за Нју грл... :devil:

17. artemis

artemis Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    324
    Јас оак си уживам со Сексот и градот. Супер ми е.

18. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Мене пак ме иритира самата глумица, толку ми е бесчувствителна во фаца кога ја гледам :roll: А и самата серија кога првпат се појави на нет почнав да ја гледам викам ај можда ќе искочи нешто добро... али не ја бива. За мене лично. Единствено првите неколку епизоди ги гледав највеќе заради црнецот, ептен ми беше интересен, после не знам шо се деси, изгледа го сменија или така нешто. Причина плус да не ја гледам. И не ја догледав.

На Sara123 и ceca-1 им се допаѓа ова.
  19. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Мене па тотално спротивно, New Girl ми е многу интересна серија, ја имам препорачано на сите. Кратки се епизодите, 20 мин. ама многу ми е забавна :) :lol:

20. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Редовна сум на програмава :D Порано имаше бунт дома дали да се гледа фокс лајф или сител ама откако си имам телевизор у собата е мир у куќи :D
    Има доста интересни серии
    Хоуп и фејт
    Гари разведениот (така нешто :lol:)
    Сексот и градот и Шепотач на духови најомилени
    Софи Паркер