zhap4e the gates ако мислиме на истата серија само една сезона е и веројатно ги имаат дадено сите епизоди..и ја пред некој ден ја гледав и ја побарав на нет да си почнам одпочеток да ја гледам со ред ама испадна да има само една сезона другите ги откажале иначе ми имаат интересна содржина иако како што кажаа другите феминки многу од сериите ги повторуваат па тоа малце ме нервира Luke Mably уфффффф
Една од најдобрите програми. Бидејќи главата ми пукна од турски серии на нашиве програми, па спасот го најдов на FoxLife, барем нормални серии даваат па макар и да ги повторуваат
Работа е што сите понови серии кои ги даваат за да не завршат за брзо време, обично ги дават еднаш неделно. А време потполнуваат со некои постари серии. Мене пак ми се интересни Вил и Грејс и Да, драга и стопати да ги репризираат. Ама се согласувам дека треба да даваат и понови серии.
Добар канал, добро е што уште не го исклучиле каналов од кабловкса, бидејќи ако го исклучат па и ќе нема што друго да се гледа. Има интересни серии, посебно добро е тоа што даваат и нови серии, а и стари некои.
Од сериите на Фокс Лајф многу гледам: How I met your mather, No Ordinali Family, Everybody loves Raymond, Hope and Faith и други. Најчесто комении. Вил и Грејс ме нервираат.
Постојано гледав филмови на оваа програма. Секако и сега гледам, но не толку често бидејќи некои серии ги репризираат многу пати.
Ќе се самоцитирам . Не е можно ова да сум го напишала . Дефинитивно Yes Dear е една од најсмешните серии кои сум ги гледала, епизодите чинам на памет ги научив. Штом се смеам како ненормално тоа е затоа што ја гледам серијата . How I Met Your Mother исто една од поинтересните комични серии. Арно велат, не збори на невидено .
Јас уште стојам на мислењето дека периодот кога ги даваа тие серии беше најдобар. Колку пати и да се обидов да ги гледам баш Yes dear i HIMYM, пак исто ми е. Еден период почнав и мислев дека ми се допаѓаат, на крај пак се вратив на старото. It's Always Sunny in Philadelphia, Hot in Cleveland и останатите можам да ги приклучам во таа група исто. 8 simple rules, Reba, Rita Rocks, Beyond the Break, Caroline in the City, Dharma & Greg, Just Shoot Me, Kevin Hill, Less than Perfect, Married with Children, North Shore, Pepper Dennis, Rules of Engagement, Spin City, Surviving Suburbia, Two Guys and a Girl. Сите серии што ги гледав. Можеби заборавив некоја, но во принцип тие се.
По цел ден гледам фокс лајф..Значи баш интересни серии даваат(иако порано имаше многу поинтересни но и сега не се лоши)...Мои омилени Yes Dear, How I Met Your Mother, Ghost Whisperer, Hope & Faith,It's Always Sunny in Philadelphia,Reba...Ги има уште многу но ако почнам да набројувамм.. Ми задржа внимание последниве 3-4 дена и 20s vs 40s ии тоа е се народее...
Како што некој веќе наведе - Fox Life - спас од турски серии!!! Инаку се и сешто имам изгледано на Фокс - How i met your mother, Grey's anatomy, Ally McBeal, Yes dear, Private practice, Hope and Faith....многу многу други! Инаку моментално си ги гледам репризите од Desperate housewifes и Cougar Town (омилена ми е!!!) а многу ми фалат Melissa and Joey и Revenge новата сезона!
Мене пак ме иритира самата глумица, толку ми е бесчувствителна во фаца кога ја гледам :roll: А и самата серија кога првпат се појави на нет почнав да ја гледам викам ај можда ќе искочи нешто добро... али не ја бива. За мене лично. Единствено првите неколку епизоди ги гледав највеќе заради црнецот, ептен ми беше интересен, после не знам шо се деси, изгледа го сменија или така нешто. Причина плус да не ја гледам. И не ја догледав.
Мене па тотално спротивно, New Girl ми е многу интересна серија, ја имам препорачано на сите. Кратки се епизодите, 20 мин. ама многу ми е забавна
Редовна сум на програмава Порано имаше бунт дома дали да се гледа фокс лајф или сител ама откако си имам телевизор у собата е мир у куќи Има доста интересни серии Хоуп и фејт Гари разведениот (така нешто ) Сексот и градот и Шепотач на духови најомилени Софи Паркер