Да не знае некој дали можам да гледам Фокс лајф на нет ? Ставивме телекабел и ја нема ке полудам без таа програма
Нели ќе имаше Walking Dead премиери во понеделник? Имаше реклами, гледам Cougar Town сега даваат. Кога ќе има Walking Dead, знае некој?
Апел до фокс лајф да НАМАЛАТ СО РЕКЛАМИТЕ. Веќе почнаа на нерви да ми идат, буквално секогаш кога и да ставам на програмава има реклами. Некогаш сакам само да видам што има и не можам ради рекламите Како и да е во последно време ептен ја загледав програмава. Пред некое време имаше една серија Winners & Losers таа ептен ми беше интересна ама гледам престанаа да ја даваат. Исто и вовед во анатомија. Од сегашниве омилени ми се Хоуп и Фејт, How I met your mother, а може и Вил и Грејс. Исто и очајни домакинки, ама не ја гледам на фокс лајф бидејќи воопшто не сум во тек и не ги знам настаните. Тоа зимскиов распуст ќе си ги симнам сезоните и на раат ќе гледам
Ова не е фер што го прават. 22:56 - Шепот на духови. 23:47 - Сексот и градот. 00:24 - Сексот и градот. 00:56 - Живот во предградие. 01:19 - Шит. 02:10 - Шит. 02:55 - Шит. 03:18 - Шит. 03:41 - Шит. 04:04 - Шит. 04:50 - Шит. 05:34 - Петорка. 06:00 - Свршенички правила. 06:25 - Петорка. 06:50 - Хоуп и Фејт. 07:17 - Хоуп и Фејт. 07:45 - Петорка. 08:10 - Свршенички правила. 08:39 - Како ја запознав вашата мајка. 09:05 - Шепот на духови. Секој ден, се` повеќе се повампирувам. Петорка даваат дури во 5 саат. А до 5 саат, што ќе правам? И после тоа нормално, после 5 саат ги редат сите добри серии. Јас фактички треба до 10 саат да не спијам, ко летоска што правев... Вчера издржав до Свршенички правила само, во 6 и пола ги изгледав. Денес ваљда ќе стигнам до 7. Па утредента до 8... Па ќе дојде школо на ред, Елена го јадела стапот.
Дали некој може да ми каже кога ги дават Bones, Grey's Anatomy, и ако може да ми кажете кои серии сега ги даваат. Ја немав програмава скоро 1 година и не знам веќе што и кога даваат. Фала од напред...
Постојано ми е пуштено на Фокс Лајф.. Особено летно време кога освен тв и компјутер немам друга работа па по цел ден висам пред телевизор ај уше оваа и на крај по цел ден само тоа праев.. Во моментов почнуваат со 2-3 нови сезони и тоа им е добро зошто беа малку заостанале како да заборавија .. Но сепак си гледам моите омилени почнуваат од 5 па до 8 гледам доста ми е па да не ми дојде многу
Гледам во сабота и во недела во 14:05 часот Жири за стил Тоа ми е многу имтересно За сабота сум сигурна дека ја има емисијава ама за недела не сум сигурна Јас секја сабота ја гледм
Мислам дека одеа од 20 ч. ама не сум сигурна дали уште им важи терминов - одамна не сум пуштила, а пред месец и нешто одеше последната сезона.