Охо ...јас мислев уште траат сум ги гледала ама пак сакам фала Мишела , ако ги даваат ќе ги чекам па може ќе ги начекам
По цел ден ми е пуштено на оваа програма,сите серии ги гледам Касл,Шепот на душови, Досије X,Очајни Домаќинки,Анатомија на вистината,Боунс........
ми се допаѓа програмата секогаш ги гледав Очајни домаќинки и Сексот и градот, посебно зимата ќе се стуткав во јорганот, надвор снегче паѓа, си пукав пуканки, чоколадо и гледам мх мх мх нема поубаво нешто од тоа плус сега татко ми ќе ми стави телевизор во собата па нема да морам да гледам у дневна
Кога гледам телевизија секогаш ми е пуштен овај канал. Омилена програма ми е, сите серии се интересни. Еве и моментално гледам на фокс лајф "Очајни домаќинки"
Па сериите на фокс лајф ми се поубави од овие турскиве сапуници. Повеќе ги гледам шоута Жири за стил и Проект писта
Ме интересира дали играните филмовите што ги даваат за викенд имаат репризи и кога?? На рекламите гледам преубави филмиња даваат ама јас никако да ги начекам
Има за викенди Боунс,Калс од 10 докај 18 00 сигурно па Ривенџ има.. а ноќе кај 3 има Емели Овенс ама незнам дали даваат уште има и други негде сабота-недлеа од 10 30 почнуваат Некои денови кажуваат на реклами има маратон скоро цел ден една среија сега моментално има Ривенџ мислам
Знам дека Емили Овенс ја даваа ова време, ама ја прекинаа ... Ревенџ не го гледам грда серија ми е.. Мислев дали има реприза на они филмови што се викендите рекламите што одат Movie Night..
Кога гледам тв,тоа дефинитивно е фокс лајф.Посебно за викенд кога даваат репризни изданија од филомвите,кои во текот на неделата не можам да ги пратам. И секако омилени серии што ги даваа ми беше True Blood и Ugly Betty.
Fox life гледам многу често, омилена програма ми е. Само ме нервира што некои серии една сезона ја даваат 100 пати, човек на памет да им ги научи епизодите.
Еден добар канал каде што ке најдам добра емисија повеќе сум по емисиите јас ова серииве не ги начекувам ама затоа тука се дрес мај нест , па она порано со дизајнерине сега ич го немам начекано кај што ја шминкаат една и ретко ги гледам мајки на танчерки . . .
Јас порано не можев да живеам без таа програма, само ФоксЛајф ми беше пуштено по цел ден и ништо друго, се што даваа пратев. Но за жал еден ден Телекабел престанаа да ја пренесуваат и со тешко срце морав да ја прежалам.
Мислам дека ги имам фатено во недела навечер да ги даваат репризите ама не сум сигурна.Јас последен го гледав Соул-клуб.А на рекламата даваат 5-6 филма,е сега сите ги даваат во една вечер или еден филм неделно? Абе се заразив со овие германски филмови
Мислам дека ги имам фатено во недела навечер да ги даваат репризите ама не сум сигурна.Јас последен го гледав Соул-клуб.А на рекламата даваат 5-6 филма,е сега сите ги даваат во една вечер или еден филм неделно? Абе се заразив со овие германски филмови [/quote] Два филма се неделно во Петок во 20:55