Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фокс лајф (Fox Life)

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од BlackSwan5, 12 јули 2011.

1. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    девојки слушнав од една другарка дека на фокс лајф даваат божиќни филмови, дали некој знае од колку часот? :)

2. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    девојки слушнав од една другарка дека на фокс лајф даваат божиќни филмови, дали некој знае од колку часот? :)

3. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    20:55 петок

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420

Kолку што знам не ја даваат веќе, инаку серијава е The L Word, серијата е завршена има 6 сезони, симни си ги од некој торент, ги има по интернет сите епизоди.

5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Филмови на фокс вечер :)

20:55 - Nezgoda sa Deda Mrazom
    23:40 - Dve mame, jedna beba

6. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    165
    девојки ја видов темава и збудалив, на мојот тв постојано фрчи фокс лајф :rofl: :rofl: :rofl:
    се гледам тука и серии, и играни филмови и реални шоуа, ама баш сеее! Ви ја препорачувам на ситеее, никогаш нема да ви биди досадно ;)

На biGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    ^ Потполно се согласувам со тебе, секогаш има нешто интересно за гледање :D Инаку сакав да прашам, некој да не знае кога ја даваат таа емисијата Girlfri3nds, така мислам се викаше? :)

8. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    165
    не се сејќавам дека сум гледала таква емисија. дај потсети ме на ликови нешто карактеристично..
    инаку мене ми недостига онаа серијата со 3 другарки, се сејќавам една е плава и го изневерува сопругот, постар од нејзе( и беше професор на факс ), швалер и е сликарот што ја црта на слика( истава слика мм и ја купува на женава) ..
    другата девојка беше фамилијарна (сопруг, 2 деца) и работи во фирма, а третава е дизајнерка и беше во врска со еден билионеееер, ама го откачи.

9. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Имам гледано само 1-2 епизоди, знам дека беа 3 девојки кои бараат дечко или сопруг, и ги носат во една огромна куќа и таму им носат околу 100 мажи од кои секоја девојка треба да избере 6. Потоа со сите одат на состаноци и треба да одлучат кој најмалку им се допаѓа, тој отпаѓа. Така нешто беше :D

10. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    165
    Да не се вика Напорна љубов? Таква гледам емисија сеа во 3 после полноќ. Ама се повеќе девојки во една куќа и овој водителов да речам на емисијава, им најдува мажи им договара состаноци, изнанадувања, предизвици бла бла, и би учи што да прават, тој ги снима во секое време и им кажува што да променат што да не променат, и на крајот од една емисија тој лично ги венчава.
    Емисијава не е типична емисија, туку сето се одвива во огромна куќа и одвреме на време мајкаму на главниов му помага да се справи со девојките :)

11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Не бе не е напорна љубов, некоја нова е оваа јас изгледав една епизода и не ми се допадна..

инаку почна и фокс да заебава повеќе реални шоу-а даваат и тоа глупи, отколку серии.

12. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    165
    многу ми се допаѓаше реалното шоу со богатството на онај рокерот, од групата КИСС. Ова напорна љубов некако постојано тие женски ги даваат истите и истире прикасни се и не мис е интересни.

13. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Мене најмногу ми се допаѓа Once upon a time,ептен интересна ми е. :)

14. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    Според мене Fox Life е убедливо најдобрата програма на Мax TV. Скоро сите серии ги гледам, само ме нервира што ги прекинуваат откако ќе дадат 1-2 сезони, па си ги догледувам online. ;)

15. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Дали случајно знаете и некој се сеќава на една серија што ја даваа за време на реклами, пауза, од 5-10 минути, толку траеше...дејството се одвиваше во една сендвичара, кафе или така нешто, и внатре седеше само еден тип со црн тефтер. И кај него идеа различни луѓе, имаше знам една калуѓерка, тинејџерка, стара бабичка... и како демек бараат спас и решение за некоја работа што ги мачи. Меѓутоа, овој им кажува според тој тефтер, што треба да направат за возврат.
    На пр. на бабичкава и кажа дека доколку сака нејзиниот сопруг да се излечи и да остане жив, дека мора да разнесе во воздух детска градинка. Нешто како посредник меѓу овоземниот свет и пеколот ми беше човечево... во секој случај беше мрачна и интересна серија ако можам да ја наречам, ја цепкаа на саат или два како инсерт од по 5-10 мин. со различни ликови.

Не знам дали ја даваат сеуште, ако некој се сеќава како се викаше би му била ептен благодарна ме мачи и во мисла ми е долго време :D

16. thatspecialgirl

thatspecialgirl Активен член

Се зачлени на:
    11 април 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    9
    Ghost whisperer не ја пропуштав :emo:

На biGirl, Teodora* и HuntressGirl им се допаѓа ова.
  17. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.991
    Во последно време не пропуштам Ghost whisperer, Style by jury и Living with Fran. :)

18. HuntressGirl

HuntressGirl Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    15
    Леле јас од овој канал живееам. How i met your mother е најдобрата серија што постои незнаев дека и други феминки гледаат FOX Life.

19. marija.980

marija.980 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    662
    На коjа страна можам да jа гледам Фокс лајф онлине :?:

20. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.558
    кога ќе излезе новата сезона на wonderland???
    Многу ја сакав серијава?
    Искрено фокс ми е најгледана телевизија дома :)

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.