Фокс лајф (Fox Life)

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од BlackSwan5, 12 јули 2011.

1. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    девојки слушнав од една другарка дека на фокс лајф даваат божиќни филмови, дали некој знае од колку часот? :)

2. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    девојки слушнав од една другарка дека на фокс лајф даваат божиќни филмови, дали некој знае од колку часот? :)

3. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    20:55 петок

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423

Kолку што знам не ја даваат веќе, инаку серијава е The L Word, серијата е завршена има 6 сезони, симни си ги од некој торент, ги има по интернет сите епизоди.

5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Филмови на фокс вечер :)

20:55 - Nezgoda sa Deda Mrazom
    23:40 - Dve mame, jedna beba

6. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    166
    девојки ја видов темава и збудалив, на мојот тв постојано фрчи фокс лајф :rofl: :rofl: :rofl:
    се гледам тука и серии, и играни филмови и реални шоуа, ама баш сеее! Ви ја препорачувам на ситеее, никогаш нема да ви биди досадно ;)

На biGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    958
    Допаѓања:
    513
    ^ Потполно се согласувам со тебе, секогаш има нешто интересно за гледање :D Инаку сакав да прашам, некој да не знае кога ја даваат таа емисијата Girlfri3nds, така мислам се викаше? :)

8. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    166
    не се сејќавам дека сум гледала таква емисија. дај потсети ме на ликови нешто карактеристично..
    инаку мене ми недостига онаа серијата со 3 другарки, се сејќавам една е плава и го изневерува сопругот, постар од нејзе( и беше професор на факс ), швалер и е сликарот што ја црта на слика( истава слика мм и ја купува на женава) ..
    другата девојка беше фамилијарна (сопруг, 2 деца) и работи во фирма, а третава е дизајнерка и беше во врска со еден билионеееер, ама го откачи.

9. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    958
    Допаѓања:
    513
    Имам гледано само 1-2 епизоди, знам дека беа 3 девојки кои бараат дечко или сопруг, и ги носат во една огромна куќа и таму им носат околу 100 мажи од кои секоја девојка треба да избере 6. Потоа со сите одат на состаноци и треба да одлучат кој најмалку им се допаѓа, тој отпаѓа. Така нешто беше :D

10. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    166
    Да не се вика Напорна љубов? Таква гледам емисија сеа во 3 после полноќ. Ама се повеќе девојки во една куќа и овој водителов да речам на емисијава, им најдува мажи им договара состаноци, изнанадувања, предизвици бла бла, и би учи што да прават, тој ги снима во секое време и им кажува што да променат што да не променат, и на крајот од една емисија тој лично ги венчава.
    Емисијава не е типична емисија, туку сето се одвива во огромна куќа и одвреме на време мајкаму на главниов му помага да се справи со девојките :)

11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Не бе не е напорна љубов, некоја нова е оваа јас изгледав една епизода и не ми се допадна..

инаку почна и фокс да заебава повеќе реални шоу-а даваат и тоа глупи, отколку серии.

12. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    166
    многу ми се допаѓаше реалното шоу со богатството на онај рокерот, од групата КИСС. Ова напорна љубов некако постојано тие женски ги даваат истите и истире прикасни се и не мис е интересни.

13. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.081
    Допаѓања:
    44.302
    Мене најмногу ми се допаѓа Once upon a time,ептен интересна ми е. :)

14. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    562
    Според мене Fox Life е убедливо најдобрата програма на Мax TV. Скоро сите серии ги гледам, само ме нервира што ги прекинуваат откако ќе дадат 1-2 сезони, па си ги догледувам online. ;)

15. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Дали случајно знаете и некој се сеќава на една серија што ја даваа за време на реклами, пауза, од 5-10 минути, толку траеше...дејството се одвиваше во една сендвичара, кафе или така нешто, и внатре седеше само еден тип со црн тефтер. И кај него идеа различни луѓе, имаше знам една калуѓерка, тинејџерка, стара бабичка... и како демек бараат спас и решение за некоја работа што ги мачи. Меѓутоа, овој им кажува според тој тефтер, што треба да направат за возврат.
    На пр. на бабичкава и кажа дека доколку сака нејзиниот сопруг да се излечи и да остане жив, дека мора да разнесе во воздух детска градинка. Нешто како посредник меѓу овоземниот свет и пеколот ми беше човечево... во секој случај беше мрачна и интересна серија ако можам да ја наречам, ја цепкаа на саат или два како инсерт од по 5-10 мин. со различни ликови.

Не знам дали ја даваат сеуште, ако некој се сеќава како се викаше би му била ептен благодарна ме мачи и во мисла ми е долго време :D

16. thatspecialgirl

thatspecialgirl Активен член

Се зачлени на:
    11 април 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    9
    Ghost whisperer не ја пропуштав :emo:

На biGirl, Teodora* и HuntressGirl им се допаѓа ова.
  17. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.192
    Во последно време не пропуштам Ghost whisperer, Style by jury и Living with Fran. :)

18. HuntressGirl

HuntressGirl Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    15
    Леле јас од овој канал живееам. How i met your mother е најдобрата серија што постои незнаев дека и други феминки гледаат FOX Life.

19. marija.980

marija.980 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    663
    На коjа страна можам да jа гледам Фокс лајф онлине :?:

20. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.560
    кога ќе излезе новата сезона на wonderland???
    Многу ја сакав серијава?
    Искрено фокс ми е најгледана телевизија дома :)

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.