Абу Даби и тоа како ќе биде жешко за титула леле. Тоа што се случи некни и што го направи ФИА покажува дека ФИА има свој миленик. Макс беше 100% во право со изјавата.
MAX CВЕТСКИ ШААААМПИООООООООН !! Јапонскиот производител Honda денеска и официјално ја напушта Формула 1. Honda немаа титула од времето на Аритон Сена но денеска беа нашите 5 минути. ホンダ大好き
Честито нека му е.Дрска беше борбата.Мене Луис ми е омилен мацан, ама редно беше и овој нешто да земе.
Јас досега имам видено само капчиња и маички од Формула да се продаваат, ама не сум многу упатена. Може нешто такво, зависи ако си има и некој омилен возач или марка, нпр. Мерцедес, Хонда, Порше и др. некои па според тоа полесно да ти биде да одбереш. Гледам @quattro е најмногу по формула, па може он повише знае.
Во Македонија нема брендирани шопови за Ф1 да земеш оригинал.. Само преку фан шопот на Ф1 или преку тимот ама онлајн да порачаш.
На SportKlub 2 утре ќе ја даваат инаку обично на SportKlub HD иде. На Македонска ТВ веќе 2 сезони не пренесува никој. Можда од 2026 ќе има надеж ај, повозбудливо ќе биде со новиве влегување, Хонда, Форд, Ауди а можно е и Порше.
Cadillac влегува во Формула од 2026 !! Од 2026 Ф1 ќе биде сосема на друго ниво од аспект на конструктори, добавувачи на мотори. Mercedes, Audi (VW Volkswagen групација), Ferrari, Ford, Cadillac (GM GeneralMotos), Alpin (Renault), Honda.