Понекогаш кога немам идеја што да јадам, добар избор се. Обично земам дупло сирење. А од благите, сите ми се добри.
Мхммхх ме настрвивте. Топли, вкусни... Кај нас во Струмица ги затворија , но затоа ги јадам во Штип. По пат ми се и не ми поминува ден без нив. Најчесто земам фета, шунка и пица и за десерт вишната ми е омилена, а и со крем не се лоши.
Порано секој ден ги јадев, ама се затвори продавницата во близина, па не сум јадела одамна (неколку месеци). Најубави ми се фета, дупло сирење, маргарити, пица и од благите со крем и со вишна. Инаку сите ги имам пробано, ама овие ми се омилени. И тие со месо еднаш сум пробала и толку повеќе не. Само за парите што ги даваш, можеш да земеш нешто што ќе те најаде, а не само колку да вкусиш малку и после гледаш кесата празна
Ајде ... денес се накупив од нив со фета, пица и благи. Се отвори пред некое време тука кај нас, денес ми текна да пробам ... Искрено, просек. Не е нешто вауу или нов изум. Лиснати од два залака полнети внатре. Ги имало и ги има секаде.
Gi obozavam fornetite sekoe utro koga ke stanam i pravo odam vo prodavnicata da kupam fornetii mnogu se vkusni,najmnogu gi obozavam so visna i feta
Знаете дека ги немам пробано? Не знам какви се, се надевам дека во скоро време ќе ги вкусам.(а ми изгледааат вкусно)