Темава во желудник ме погоди! Форнети Фета, ммммммммм, рај Прекрасни се и тие со јаболка, пица и јагода и ванила!
Аххх ги обожавам...Посебно навечер си купувам, но никогаш не ме најадуваат и си докупувам или нешто друго јадам после тоа
Ги јадам,не нешто многу често ама знаеме некогаш со другарка ми да си купиме кога сме во близина... освен кроасанчињата,и мини пиците калцоне ми се најомилени
Прва - втора година гимназија кога бев, секој ден јадев од форнети толку бев опседната со нив што несакав за никаква друга ужина да чујам сега веќе не ми се ни убави од толку што сум ги јадела, кој знае од кога немам јадено
Едно време многу ги јадев. Омилени ми беа фета и јаболко и цимет. Убави се ,ама не ме држат сита долго време.
Едно време имавме кај нас, сега го затворија и дефицитарно јадам само по други градови кога ќе најдам. Омилени ми се пица, фета и јаболко со цимет. Количински не јадам многу, ама ме заситуваат прилично добро.
Убави се,порано најмногу ги сакав тие со фета и шунка (ако не се лажам) и вишна не е лошо ...одамна не сум јадела ...
aхх...не требаше ваква тема пред спиење да забележам ( ги обожавам!! посебно од пица ии тие со фета и шунка...мх мх... незнам како ќе заспијам...мора да си купам утре