Форумски митови и легенди

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Offspring, Dec 27, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Elissa

Elissa Форумски идол

Мене оваа тема ептен ме расположи предновогодишно. Браво што ја отворивте, инаку таа пирамина, тој свети никола таа што умирала, никој не знам од тие ниту што случки биле, може и не сум била на фемина тогаш. @Petra777 како ме изнасмеа со случката за хулахопки што ти барале по лп и не си влегла после на форум хахахахахаха :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
    инаку јас магнет сум за лажни ликови, еден да има во 100 000 мене ќе ми се наврти :swear::wasntme:

Arthur, blackwave, Rama and 7 others like this.
  2. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Се осеќам како да не сум од овде. 8-| Ама јас имам меморија на златна рипка, и се ново ми е иако за дел од работите кога се случувале јас го читав форумот. Ама ни забележувам нешто, а кога ќе прочитам од едно уво ми влегува, од друго излегува, а не па да запамтам или да се посомневам со нешто. :D
    Ајде да си продолжам со читањето, да видам шо се не видов. :hai:

tirkenbal, blackwave, Rama and 6 others like this.
  3. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Ми текна и мене за случката со лажната смрт(facepalm) само не ми текнуваат главните актери на шоуто. Ај, некој рефреш , детали:smirk::rofl:
    Ви текнуваТ на Пирана стјуардесата ( така ли беше) со живописните искуства од Африка:?:

SummerGirl, MissDior and Rama like this.
  4. joy1

joy1 Форумски идол

обожавав да ја читам.Вистина ли беше или не ама мн убаво раскажуваше

Annath, blackwave, Bozica1980 and 7 others like this.
  5. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Пирана ми беше омилена. Секогаш се прашував што работи што го шета цел свет. На стујардеса ич не ни помислив. Мнооогу ми фалат нејзините детални раскажувања.

И трендафилка фали. По темиве како што гледам некако наеднаш си има отидено како и многу досега..

SummerGirl, Arthur and Bozica1980 like this.
  6. Petra777

Petra777 Популарен член

Глумел жена можда

SummerGirl, ivi1987, Arthur and 12 others like this.
  7. elimkd

elimkd Форумски идол

Аххх кога ќе ми текне ко се дозна дека се било лажно на мама25, колку само разочарани членки пишуваа во темата, па имало и такви што си комуницирале по лп :D колку само нејзиниот начин на луксузен живот створи гнев тука, па расправии со мажите дома :D

Не сакам ни да помислам доколку не дај боже кафињата на Бендер се превземени, самоубиства би имало :)

SummerGirl, Oxymoron, Mari* and 14 others like this.
  8. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Цк јас не мислам дека збори џој за него....ами за женска, која не е пејачка, не беше позната ама сега е...па видете вие сега- ова како сума сумарум од нејзниот муабет на оваа тема

Е и јас вчера за оваа се мислев какои беше никот. Плус беше мноогу успешна адвокатка, и вежбаше и беше топ у модни критики, ако не сум грешка

А @Lilit да не потсети, мислам дека таа имаше една пратиља шо беше и се закачила да ја цитира па и имитира, Шварци или како беше? што бидна со сеа/него?

SummerGirl, Lilit, Annath and 3 others like this.
  9. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Охооо каде била забавата. Јас ќе си присвојам титула "прилично стар член", иако никогаш не сум била нешто посебно активна, а најмалку последниве години. Ме вративте во еден далеку посмирен период за мене. На многу од дешавкиве се сеќавам, иако никогаш не ми се разјасни што се случи со Пирамида. Дали нешто со Маца99 имаа препукување, или пак тоа беше со Трендафилка? Се ми е испомешано скроз.
    Туку ви текнува ли на Дафне, беа баш другарки со Пирамида, со поздрави со лигавења, со се. Нели и таа беше совршена, со совршена работа, совршен живот, ма се и беше натокмено.
    Туку гледам никоја не ги спомнал Моира и Геа. Мислам дека не се активни подолго време, ама беа одлични жени, стабилни.

SummerGirl, Arthur, Annath and 10 others like this.
  10. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Na koja planeta ziveam jas :drunk: ? Piramida ja pametam , sum ja citala niz temite , ama pola od ovie sto gi spomenuvate mi se shpansko selo :drunk: . Vo vremeto koga jas se zacleniv aktivni bea Rein ,Umbrella22 , Hipica , Piramida , Someonespecial , Bender .. Nekoi clenovi koi se relativno prisutni i denes .. Verojatno desavkive se slucuvale koga edno vreme prekinav da se logiram ( a toa traese okolu godina ili dve ) , pa zatoa ne pametam nisto od ova (facepalm)
    Dajte uste legendi , no ve molam so poopsirno objasnuvanje sto i kako se slucuvalo , bidejki me ostavivte vo neizvesnost za debelata vegja na javnata licnost ( ne mi teknuva na niedna javna faca so takva vegja :^) osven Marjan Stojanovski de :rofl: ) . I sto se sluci so Piramida navistina ? Za sto bese ona fatena ?

SummerGirl and Rama like this.
  11. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Не беше со Маца. Со Сеселија.
    Ама еј, кај ти текна на Маца :) одма ми текна и на Багуфче и Хипица. И на Дафне ми текнува. Мислам дека престана да пишува после некои караници во СДК на времето. Заборавив веќе. Пред сто години беше, побогу :D И памтам една слика во Модни критики, ама. Изгледаше згодна и стокмена. Ко шо вика внук ми... прч(л)Ка беше:D
    Енца, леле, кој ја спомна :))) жесток бранител на Бранко и СДСМ беше во политика:D Партали летаа во тоа време во Политика:rofl: И памтам еден муабет во СДК:D кога му ѕвонела или му пратила порака на мајсторот, место на мажот и', Луѓе помислија демек,ради што на иста буква и биле меморирани..ама не, рече дека го немала меморирано бројот на мажето во мобилен:D Шо потреба да го памтам ова,аман.

Забавно беше во тој период во СДК, особено,пошто, сите читавме, сите свраќавме секојдневно по сто пати на исто место. Не бевме поделени на МИЛФ-ици (40ка) и крцкалчиња (ФМК):D
    Oстаресмо:sweat:.

12. manja666

manja666 Популарен член

Се повикува @sesilija еднаш засекогаш да каже што се случило со Пирамида и сите оние разочарани да ја одгатнат мистеријата, оти сите пишуваат нешто ама не се изјаснуваат конкретно.

Туку, пред некој месец пишувавме за ова и во 40-ка. Ви текнува на Гордана10 и илипили членката?
    Колешки беа. :D Први другарки и ниту еден СП не поминуваше без да се поздрават. И наеднаш пукна тиквата и престанаа да зборуваат и ниедна од нив не се изјасни зошто се скарале. А чинам во исто време престанаа да пишуваат.

Инаку илипили беше баш активна еден период, ја имаше по сите теми. Оставаше впечаток на мила девојка, кај ја снема и она?

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Една членка беше жена на еден пеач од една група.
    Тоа сосем глупо ми падна у очи на времето кога се зачленив.
    И баш пишав во темата да прашам ама не знаев дека не е дозволено.
    Тогаш течеше некоја тема за членките. Ми се поврзаа коцките во темата се породив.

А на бети буп се сеќавам многу заматено. Ставаше слики во мк

SummerGirl and zhap4e like this.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Секој со своите обврски. Јас ја имам на фб, мажена е, има многу слатко детенце, изгледа среќна, што ми е многу мило затоа што порано и беше доста тешко. Срце жена.

15. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Навистина? Леле баш ми е мило. Заслужи да биде најсреќна :hug:.

Annath, Bozica1980, DAngel and 2 others like this.
  16. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

:l:src jas uzıvam vo Istanbul a so debelı vegı ı :| :x(bockanje ı premolcuvanje radı #stravvokoskıban)nek se zanımavaat tıe seto nemaat popametna rabota. Jas cıtav na temava mıslev ke bıde nesto fıno ınteresno ama... Sepak blagodaram sto me spomna ama kako se nameracıja na novıte ı mene da ne mı ızvadat nesto pa sı odam:hai:.
    Ostanete mı zdravı ı po moznost zıvı vo vıkendov sto sledı ı krajot na ovaa uzbudlıva godına so dve forumskı kralıcı.2:*:na forumskoto nebesıe.

Last edited: Dec 29, 2017
    Justicija, Rama and buba4e89 like this.
  17. Ketchup

Ketchup

Ќе заминам од форумов само за да видам што имате за мене да кажете. :rofl:
    Дечки, а нели имаше една што демек беше болна од нешто, па се донираа пари и на крај испадна дека не била болна. Ова беше некаде почеток на 2015. :?:

SummerGirl, ivi1987, +++ and 6 others like this.
  18. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се претворив во уво :o

ivi1987, kim.k and Ketchup like this.
  19. Ketchup

Ketchup

Јас не бев ептен упатен тогаш на форумов, пишував во теми од типот: Омилени слатки, Што јадевте денес? Топ 5 јадења и слично, па затоа и многу малку ми текнува на ситуацијата. Ако не се лажам членката имаше посебна тема, аватарот и беше со лик од тогаш актуелна турска серија.

20. manja666

manja666 Популарен член

Не знам дали мислиме на иста.
    Имаше овде во хуманитарни акции апел за помош на девојка која што е болна од леукемија мислам, не ме фаќајте за збор не сум сигурна.
    Подоцна истата таа девојка се зачлени овде, IvanaMKD мислам дека и беше никот. Беше активна доста време, се бореше со болеста но за жал почина. :|

SummerGirl likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.