Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Форумски митови и легенди

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Offspring, 27 декември 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.303
    Допаѓања:
    22.594
    Мене оваа тема ептен ме расположи предновогодишно. Браво што ја отворивте, инаку таа пирамина, тој свети никола таа што умирала, никој не знам од тие ниту што случки биле, може и не сум била на фемина тогаш. @Petra777 како ме изнасмеа со случката за хулахопки што ти барале по лп и не си влегла после на форум хахахахахаха :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
    инаку јас магнет сум за лажни ликови, еден да има во 100 000 мене ќе ми се наврти :swear::wasntme:

На Arthur, blackwave, Rama и 7 други им се допаѓа ова.
  2. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.605
    Допаѓања:
    167.169
    Се осеќам како да не сум од овде. 8-| Ама јас имам меморија на златна рипка, и се ново ми е иако за дел од работите кога се случувале јас го читав форумот. Ама ни забележувам нешто, а кога ќе прочитам од едно уво ми влегува, од друго излегува, а не па да запамтам или да се посомневам со нешто. :D
    Ајде да си продолжам со читањето, да видам шо се не видов. :hai:

На tirkenbal, blackwave, Rama и 6 други им се допаѓа ова.
  3. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Ми текна и мене за случката со лажната смрт(facepalm) само не ми текнуваат главните актери на шоуто. Ај, некој рефреш , детали:smirk::rofl:
    Ви текнуваТ на Пирана стјуардесата ( така ли беше) со живописните искуства од Африка:?:

На SummerGirl, MissDior и Rama им се допаѓа ова.
  4. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.779
    Допаѓања:
    324.974
    обожавав да ја читам.Вистина ли беше или не ама мн убаво раскажуваше

На Annath, blackwave, Bozica1980 и 7 други им се допаѓа ова.
  5. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    13.307
    Пирана ми беше омилена. Секогаш се прашував што работи што го шета цел свет. На стујардеса ич не ни помислив. Мнооогу ми фалат нејзините детални раскажувања.

И трендафилка фали. По темиве како што гледам некако наеднаш си има отидено како и многу досега..

На SummerGirl, Arthur и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  6. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.048
    Глумел жена можда

На SummerGirl, ivi1987, Arthur и 12 други им се допаѓа ова.
  7. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.110
    Аххх кога ќе ми текне ко се дозна дека се било лажно на мама25, колку само разочарани членки пишуваа во темата, па имало и такви што си комуницирале по лп :D колку само нејзиниот начин на луксузен живот створи гнев тука, па расправии со мажите дома :D

Не сакам ни да помислам доколку не дај боже кафињата на Бендер се превземени, самоубиства би имало :)

На SummerGirl, Oxymoron, Mari* и 14 други им се допаѓа ова.
  8. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    20.864
    Цк јас не мислам дека збори џој за него....ами за женска, која не е пејачка, не беше позната ама сега е...па видете вие сега- ова како сума сумарум од нејзниот муабет на оваа тема

Е и јас вчера за оваа се мислев какои беше никот. Плус беше мноогу успешна адвокатка, и вежбаше и беше топ у модни критики, ако не сум грешка

А @Lilit да не потсети, мислам дека таа имаше една пратиља шо беше и се закачила да ја цитира па и имитира, Шварци или како беше? што бидна со сеа/него?

На SummerGirl, Lilit, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  9. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.982
    Допаѓања:
    11.632
    Охооо каде била забавата. Јас ќе си присвојам титула "прилично стар член", иако никогаш не сум била нешто посебно активна, а најмалку последниве години. Ме вративте во еден далеку посмирен период за мене. На многу од дешавкиве се сеќавам, иако никогаш не ми се разјасни што се случи со Пирамида. Дали нешто со Маца99 имаа препукување, или пак тоа беше со Трендафилка? Се ми е испомешано скроз.
    Туку ви текнува ли на Дафне, беа баш другарки со Пирамида, со поздрави со лигавења, со се. Нели и таа беше совршена, со совршена работа, совршен живот, ма се и беше натокмено.
    Туку гледам никоја не ги спомнал Моира и Геа. Мислам дека не се активни подолго време, ама беа одлични жени, стабилни.

На SummerGirl, Arthur, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
  10. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.340
    Na koja planeta ziveam jas :drunk: ? Piramida ja pametam , sum ja citala niz temite , ama pola od ovie sto gi spomenuvate mi se shpansko selo :drunk: . Vo vremeto koga jas se zacleniv aktivni bea Rein ,Umbrella22 , Hipica , Piramida , Someonespecial , Bender .. Nekoi clenovi koi se relativno prisutni i denes .. Verojatno desavkive se slucuvale koga edno vreme prekinav da se logiram ( a toa traese okolu godina ili dve ) , pa zatoa ne pametam nisto od ova (facepalm)
    Dajte uste legendi , no ve molam so poopsirno objasnuvanje sto i kako se slucuvalo , bidejki me ostavivte vo neizvesnost za debelata vegja na javnata licnost ( ne mi teknuva na niedna javna faca so takva vegja :^) osven Marjan Stojanovski de :rofl: ) . I sto se sluci so Piramida navistina ? Za sto bese ona fatena ?

На SummerGirl и Rama им се допаѓа ова.
  11. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Не беше со Маца. Со Сеселија.
    Ама еј, кај ти текна на Маца :) одма ми текна и на Багуфче и Хипица. И на Дафне ми текнува. Мислам дека престана да пишува после некои караници во СДК на времето. Заборавив веќе. Пред сто години беше, побогу :D И памтам една слика во Модни критики, ама. Изгледаше згодна и стокмена. Ко шо вика внук ми... прч(л)Ка беше:D
    Енца, леле, кој ја спомна :))) жесток бранител на Бранко и СДСМ беше во политика:D Партали летаа во тоа време во Политика:rofl: И памтам еден муабет во СДК:D кога му ѕвонела или му пратила порака на мајсторот, место на мажот и', Луѓе помислија демек,ради што на иста буква и биле меморирани..ама не, рече дека го немала меморирано бројот на мажето во мобилен:D Шо потреба да го памтам ова,аман.

Забавно беше во тој период во СДК, особено,пошто, сите читавме, сите свраќавме секојдневно по сто пати на исто место. Не бевме поделени на МИЛФ-ици (40ка) и крцкалчиња (ФМК):D
    Oстаресмо:sweat:.

На SummerGirl, ivi1987, Oxymoron и 23 други им се допаѓа ова.
  12. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Се повикува @sesilija еднаш засекогаш да каже што се случило со Пирамида и сите оние разочарани да ја одгатнат мистеријата, оти сите пишуваат нешто ама не се изјаснуваат конкретно.

Туку, пред некој месец пишувавме за ова и во 40-ка. Ви текнува на Гордана10 и илипили членката?
    Колешки беа. :D Први другарки и ниту еден СП не поминуваше без да се поздрават. И наеднаш пукна тиквата и престанаа да зборуваат и ниедна од нив не се изјасни зошто се скарале. А чинам во исто време престанаа да пишуваат.

Инаку илипили беше баш активна еден период, ја имаше по сите теми. Оставаше впечаток на мила девојка, кај ја снема и она?

На SummerGirl, Oxymoron, mimiiiii и 10 други им се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Една членка беше жена на еден пеач од една група.
    Тоа сосем глупо ми падна у очи на времето кога се зачленив.
    И баш пишав во темата да прашам ама не знаев дека не е дозволено.
    Тогаш течеше некоја тема за членките. Ми се поврзаа коцките во темата се породив.

А на бети буп се сеќавам многу заматено. Ставаше слики во мк

На SummerGirl и zhap4e им се допаѓа ова.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Секој со своите обврски. Јас ја имам на фб, мажена е, има многу слатко детенце, изгледа среќна, што ми е многу мило затоа што порано и беше доста тешко. Срце жена.

На SummerGirl, Oxymoron, Hipster и 14 други им се допаѓа ова.
  15. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.378
    Допаѓања:
    249.907
    Навистина? Леле баш ми е мило. Заслужи да биде најсреќна :hug:.

На Annath, Bozica1980, DAngel и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Asistentkа

Asistentkа Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2017
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    4.541
    :l:src jas uzıvam vo Istanbul a so debelı vegı ı :| :x(bockanje ı premolcuvanje radı #stravvokoskıban)nek se zanımavaat tıe seto nemaat popametna rabota. Jas cıtav na temava mıslev ke bıde nesto fıno ınteresno ama... Sepak blagodaram sto me spomna ama kako se nameracıja na novıte ı mene da ne mı ızvadat nesto pa sı odam:hai:.
    Ostanete mı zdravı ı po moznost zıvı vo vıkendov sto sledı ı krajot na ovaa uzbudlıva godına so dve forumskı kralıcı.2:*:na forumskoto nebesıe.

Последна измена: 29 декември 2017
    На Justicija, Rama и buba4e89 им се допаѓа ова.
  17. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.423
    Ќе заминам од форумов само за да видам што имате за мене да кажете. :rofl:
    Дечки, а нели имаше една што демек беше болна од нешто, па се донираа пари и на крај испадна дека не била болна. Ова беше некаде почеток на 2015. :?:

На SummerGirl, ivi1987, +++ и 6 други им се допаѓа ова.
  18. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.857
    Допаѓања:
    267.185
    Се претворив во уво :o

На ivi1987, kim.k и Ketchup им се допаѓа ова.
  19. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.423
    Јас не бев ептен упатен тогаш на форумов, пишував во теми од типот: Омилени слатки, Што јадевте денес? Топ 5 јадења и слично, па затоа и многу малку ми текнува на ситуацијата. Ако не се лажам членката имаше посебна тема, аватарот и беше со лик од тогаш актуелна турска серија.

20. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Не знам дали мислиме на иста.
    Имаше овде во хуманитарни акции апел за помош на девојка која што е болна од леукемија мислам, не ме фаќајте за збор не сум сигурна.
    Подоцна истата таа девојка се зачлени овде, IvanaMKD мислам дека и беше никот. Беше активна доста време, се бореше со болеста но за жал почина. :|

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.