Облечете ги вашите најфенси фустани, прекрасна шминка за пред камера и добредојдовте во првите форумски оскари. Инспирација за ова тема ми се уствари темите за крај на годината со бирање членови по категории. Концептот на темата е веќе виден и едноставен ( стварно си дадов два дена после идејата да смислам како ќе функционира и ова само ми текна за форумски формат). Накратко, членот над вас ви дава категорија и пет номинирани членки и вие прогласувате победик во таа категорија и поставувате нова. Категориите се целосно на вашата креативност. Уз пат ако зачините темата со фустан дур најавувате награда ИЛИ ПРИФАЌАТЕ, ќе е екстра. Дополнување: Кога ќе ја објавите категоријата номинирајте и 5 форумџики, а следната членка ќе го одбере и објави победникот. Потоа ќе напише својата категорија и ќе номинира пет членки. Бидејќи ова се Оскари, а оскар се дава за најдобар филм, најдобра улога, а не за најдосаден филм, гледајте и вашите категории да се во позитивна насока. Па еве прва категорија за да сопниме и тргниме темата: Во категорија „Форумџика која ја има во сите категории“ Номинирани: @Feminka22 @WildMk @Ajronmen @Biljarkata @Celltica - победник е ..."
@WildMk Во категорија „Најсаркастична форумџика" Номинирани: @GirlRose @Bezimenka90 @Celltica @Lella @Ketchup - победник е ..."
@Celltica дефинитивно Во категоријата најдокторка на Фемина..победник е? Номинирани се : @Annath @Guns N` Roses @fana @Angie1432
Во категоријата "Најдокторка на фемина"е @fana Во категоријата "Најдобра форумџика" победник е... Номинирани се: @WildMk , @Dream-Girl , @Dust @Guns N` Roses @Annath
Но офенс ама победник е @Dream-Girl Форумџика со најголеми познавања од сите теми е….? номинирани : @WildMk @Guns N` Roses @Celltica @Billy Idol @Biljarkata
@Annath Форумџикa што најмногу ги чита правилата на играта пред да почне со играње. @Beautiful Dreams @My litle pony @buba4e89
Мој победник е @Celltica ! Форумџивка која е модна икона ... @buba4e89 @joy1 @Ugly Duckling @simonna.a @Stark
@joy1 Форумџика која е најсмирена и не се кара е???? номинирани : @Dream-Girl @Rama @theowndemon @Lella @cresa-jagoda
@theowndemon Форумџика која дава најдобри совети е: @Cosmic Girl , @Annath , @theowndemon , @buba4e89 , @Billy Idol ?
@buba4e89 Форумџика која е ,,учителка,, на форумот: @Feminka22 @RainBow @LiliBoz @nextredstyle @f.girl
шо знам @RainBow ваљда... Форумџика што пишува најаргументирани мислења @theowndemon @Lianna Anna @KateKane @Mantub @Angie1432
@Lianna Anna (иако сите номинирани имаат добри аргументирани мислења) Најфотограф? @Ketchup @f.girl @zuto @Ugly Duckling @sweet-cherry
Победник во категоријата "Најфотoграв" @zuto Најдобра модераторка е... Номинирани се: @RainBow , @Dream-Girl @koritsaki , @referentka , @Lella
@Dream-Girl ми тргна со тебе Со другиве немам искуство.Иначе Пони, фотограФ е грав во петок. Најстручна за козметики форумџика е…? номинирани се: @buba4e89 @koritsaki @Reina.Gitana @Glowy @Mishela