Не знам дали има ваква тема, ама ме инспирираа да помуабетиме на темава. Кој член би сакале да ви се падне за СикретСанта и зошто?
Ми дојде друга идеја за темава кога ја видов.. Може да ставиме рок до кој ќе се пријави кој сака да учествува после ќе направиме преку линк кој на кого ќе му се падне и да треба нешто да му поклони, пр. Писмо јавно да му напише тука на темава.. Само треба да видам со линк како беше и дали може анонимно.. Незнам дали е глупа идејава..
Да ми се падне @Mr.Limonko во подароче најубаво Се шалам. Дефинитивно ќе го означам него за најфеминист годинава ако уопште пишам тамо
(Не) дај боже Нина да се падне некому и ред други од ИТ. Легендата вели дека тие се најнескржави на поклони.
Е? Појма немам за какви поклони збориш, све материјалисти. Јас сакам @Gosh да ми биде Сикрет санта, и еднаш месечно , пред спиење, да ми раскажува приказна за баба и
Комплицарно е млку да. Не мислев како поклон вистински, нешто креативно, ама комплицирано ќе е сепак..
Ајде, може до крајов на годинава место дик пик ќе добиеш есеј у поштенското сандаче. Без заебанција. Само предупредување, иам две баби! Иначе, чисто од економско - спонзорушки причини би сакала на @danichap или @joy1 да им се паднам , ма да и @Yowannty, @koritsaki и @Femina се у игра. И од причини да бидам само у ќар, а да не идам плус у зијан сакам мене да ми се падне @Biljarkata, па да и кажувам причи за лаку ноч. Како ваква домаќинка ко мене уште не е мужена, да ми је знати.
Јас решив дека треба да повежбам да цртам дигитално и се заиграв со ова: И е целосно посветено на @KateKane ако не можам да ти дам тегла корнишони во живо, ќе ти нацртам. А сега, зошто знам шо ме чека: п.с. ти напишав (препишав) поема.
Не, не, сакам да цртам работи шо луѓе неќат. Ко почнав дигитално бев мотивирана и полна идеи и ги исцртав сите во две недели. И сега толку немам идеи шо ко видов темава се шо помислив е „корнишони“. Од таму, се шо неќите би шкртала.
Па нормално, видиш како е она рационална, домаќин чоек, си договори финансирање, посвојување, све, убава на мајка. Ќе ти бидам посвоена свекрва И ти ќе ми дужиш една приказна пред спиење- уште ме копка како се разреши вирчето на патосот Пс. Е кој ќе носи брк, не знам- ваша работа