Јас низ годините не гласав за мажи и не номинирав мажи и сметам дека голем дел мажи на форумов се вишок. Ама @FriendOfDorothy и го гласав и го номинирав. Breath of fresh air. Кој да победи од двата шо се со најмногу гласа јас ќе бидам пресреќна, иако сакам да ја тортурирам @Angie1432 низ темава.
Јас не ни знаев декa FriendOfDorothy е машки член додека не видов во темава и сум многу лута пошо цело време сум се смеела на нешто што маж кажал.
Ако не требало да се гласаат мажи, тогаш не требало ни да бидат прифатени како членови. Касно е веќе. А, ти текнува на @Ahoy ? И за него ни требаше време да сфатиме дека е машко (не му беше наведен полот на почетокот).
Тука е? Уау, супер лик. Може си го заборавил пасвордот Леле коа ќе ми текне, малолетните од тоа време затруднуваа од перници прсти, имаше смеи А тек на темава, пораѓај лајв стрим па (не)честитање па чуда, којзнае има ли некои од тие ликови воскреснато, трендафилка пирамида дузи лудото... Аа да, и "сестра ми по серии" @Sparks и најјака, Азиска стршленка, евер
Не е активен веќе. Мислев повеќе на тоа машко дали да се номинира и гласа, или не, како е ова женски форум нели, па мислењата се секогаш поделени.
Не треба да е проблем @FriendOfDorothy да победи иако е машко. Гласачково тело е интересно имаме членки тука кои сметаат дека сите мажи се предатори( доволно е да се прочита темата со мечката и добропознатиот пример со бонбоните ) а тука истите предлагаат и гласаат машки член. Инаку да, @FriendOfDorothy внесе малку живост и свежина на форумов кој е одамна стерилен и досаден, што од ригидна модература, што од едни те исти постови и членови кои цел ден тука го поминуваат.
Damn, изгледа сепак не мразиме мажи, contrary to popular belief. И, поентата како да беше да се дај време да запознајш некој за да видиш дека не е опасност пред да се опуштиш. Ама не знам.
Искрено и јас не знаев дека @FriendOfDorothy е машко, се гледа дека е добар и интересен, кул тип, сега ми е криво што не му дадов еден глас