Јас сум стар член веќе и не сум толку активна, гласав за членки што ги читам од порано и што ми се интересни @theowndemon , @Gosh и @Polyincognito затоа што ми се допаѓа какви елаборирани совети дава и што секогаш е спремна да даде моден совет. Иако не ја знам членката која е фаворит, верувам дека е квалитетна се гледа по реакцијата на другите членки , само сметам дека на ЖЕНСКИ форум треба ЖЕНА да победи.
Брбрбрбтвттбгсхсјнссхгебре Рхрххеједјејјдјфдмдѓрјр Ехехднфјѕѓ ми унујѕвтвегегец Ехенрјркдлдлдкдјдврврхрјдлфлррл
Нешто повеселко од Сузе Национале. Пред некое време си ја најдов сликата од неа со автограм. Spoiler Пред неколку месеци прочитав дека палтово го купила од Австралија, коштало 1000 долари, 200 долари позајмила од Петранка Костадинова. Знам дека инфово ви го смени животот.
Готово, значи ќе морам да го пробам специјалитетов, прво ме застрви во темата за Cursed слики од храна, сега и овде.
Цело време пеела таму, многу ми се оди. Ајде некоја организација, сите на Благето, да направиме една феминска Мерак Меана.
Многу сакам LejlaD и FriendOfDorothy на крај ист број на гласови да добијат за да видам што ќе се случи ако имаат ист број. А овие краставиците со крем сериозно ги јадете? Гледам секој чести нешто а јас не можам да се послужам со ништо, таман се израдував на веган бургерот кога тоа со кромид бил и од тоа ништо. Само музика ќе си слушам.
Из гивин "Actual footage од чајанката по повод доделувањето на Xiaomi соковникот", колоризован preview Ама точно на оваа сцена ме потсети атмосферата, мораше гиф да направам, фали уште звукот
Јас, Лејла и Гош, првите три места, еве сме. Леле колку сѐ ова го знам и ми е изгледано. Јас и моите, квакнати на тросед, пинк пишти, пејачите и пејачките вака се качуваа и обавезно орце со по некој од публика.
@FriendOfDorothy Ма сштите, што би рекле Бугарите, оригинал сте тие Ти напред, од глава до пети во Кавали винтиЖ, до тебе друшките, One Mississsippi и Two Mississippi Гош особено во тегетот, свежо исфарбана во бордо или од крвта на некој шугар деди оти ѝ побарал шугар, не се знае Ама после две три чашки, друга личност е, we swear