А како се даваат лажни гласови? Сакам јас пет да дадам па да следам на крај дали ќе избришат пет! Нека ме просветли некој во лп чисто да контролирам дали регуларно се бришат гласови на крај. Сори @RainBow малку шала малку вистина е ова, ама таква ми е професијата да контролирам неправилности.
Господе боуже. Ќе беше топ да бевме изедначени, бевме до последните 10 минути. Ова е борба на некакви фиктивни кланови во која не сакам да учествувам.
Баш да видиме дак ќе ги прикажат годинава. Оти јас знам за сигурно дека има , за два гласа имам и доказ од скрин шот кој профил е гласал и за кој. Живо ме занима дал ќе пријават шефовите
Членот @FriendOfDorothy е интересен за читање, освежување е, има интересен хумор, не спорам, ама јас си стојам на тоа дека форумот е женски форум и треба да победи женско. Повеќе не би пишувала. @LejlaD е лик од кој може да се научи многу. Ако ја читате. Она е симбол за храброст, болка, загуба, за борба. Она е мајка, жена, ќерка, снаа, жртва, борец. Она е се што животот носи. Нејзините борби нека ви се лекција, како треба, ама како и не треба во животот. Читајте ги ликовите, не напишаните текстови. Фриенд ќе пише став кој е само негов, најчесто теорија. Лејла па ќе напише живот. И она е животна лекција. Она е олицетворение на една жена. И затоа она треба да е победникот. Затоа што сите до една сме Лејла во даден момент. Точка!
Сериозно за 1 глас не ги изедначивте? Shame, SHAME. Од сам почеток за глас +/- се бркате, за мене двата сте победници со или без гласовите од Пустец. Во неизвесност за официјални "вести" за да знајме кој да бациме три пати во образ со честитка.