Вака идат кај мене: Lejla, Demonka, Biljarkata, Gosh, Kris, Adidas, Bitter-sweet, Polyincognito, Angie.
Сите мои номинирани се најдоа на листата, ова прв пат се случува ми се чини. Но ќе гласам малку поразлично сега. @FriendOfDorothy @Gosh @Polyincognito со среќа.
Со рогчињата така? Туку шо барам јас годинава тука? Или после цела декада ќе добијам (долго, ДОЛГО) бараните 69 гласа?
Дојдов да ја видам листата и... Искрено, не знам како се најдов јас на листа во оваа тема. Мислев дека е грешка. Воопшто не сум се ни трудела да оставам некаков впечаток. Фала ви. Од моите номинирани, една е на листата, а гласав за двајца. Со среќа.
Зошто да не? За разлика од некои, те има секоја година и во разни теми. Сите ги третираш исто и не делуваш како заслепен дел од клан.
Не познавам никој од тие во анкетата. Ќе гласам за тие што имаат најмалку гласови во анкетата. Моментално тие се @Adidas888 и @Bitter-Sweet. Нека им е со среќа.
Да не си ставаш с'клети на душа воопшто.Јасно е како бел ден дека ме нема во разни теми.За мене е ова врв на единство на форумовБлагодарам и отстапете од боцкање не потребно.Нека продожат игрите фер и коректно колку е возможно повеќе