Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласано! =) Дужност обављена! =))) *Ми се допаѓа годинашниов избор на кандидатките! Си гласав за моите 3 омилени покрај тоа што едната има триумфирано во друга категорија, сепак мислам највеќе ја заслужува оваа =)
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Јас го остварив своето право на глас. Тежок избор. И нека победи таа што ќе добие најмногу гласови
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Моите номинирани се на листата сите 3, туку... се чудам како тоа Енца ја нема баш си викав заборавив да ја номинирам и ќе ја гласам зошто сигурно ќе биде на листата, ама кога видов баш непријатно се изненадив... а заслужува. Како и да е
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Инаку ме интересира, номинираните можат да гласаат само не за себе нели?
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Абе тешко беше да се одлучам, иако две од моите номинирани беа на листата Прво сфатив дека 1 треба да изберам, ама добро е што може 3 да се бираат Среќно девојки!
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Ја отварам темава да видам како иде со гласањето и ОП, трета светска војна овој пат започната од жена. И да победи повторно истата, тоа е затоашто голем број од форумџиите гласале за неа. Или не, чекај, ги потплатила сите за да гласаат и да го добие свинскиот сапун за да може да си ги запере гштите и укорнатите чорапи на мажот и оти нема пари, ја опфатила сиромаштијата светска. На крај краева, не ми е јасно што се буните кога не сте вие дел од тие „натпреварувачи“. Целава работа со поклончичите е за да се позабавуваме малку. Или кога сте се зачлениле на форумов сте гледале да оставите што подобар впечаток за да ве номинираат и сакаат сите? Уште пуканки ми фалат и комотно ќе си зафатам позиција на посматрач. Спојлер
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Добро е што можеме да гласаме за 3 бидејки ако можеше за една стварно ке беше тешко да се одлучиме за една помеѓу сите овие прекрасни девојки Со среќа убавици
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Не знам зошто кај некои луѓе се јавува потреба за самодокажување преку некоја препирка, као демек ќе добиеш снага и се јачаш ако застанеш против некого, па после тебе има и други што го бодрат твоето мислење, и сеа твојот понос е до неба. И така се ствараат т.н кланови, потенцијални amigos или пак чувај Боже непријатели. Па нели секој може да си каже тоа што го мисли, ајде ако не да се каменуваме,а? А и кој е тој термин „не е фер“ ?! Па ако е нефер, јавно да ги имаш истаканти 20те форумџики кои воедно ние ги избравме, и од истите ти да одбереш 3, притоа пак да напоменам јавно си во тек во гласањето, знаеш кој колку проценти има, дури имаш да оставиш во последен момент да гласаш као демек да одлучиш кој ќе победи, богами не знам што е фер. Relax, take it easy. И не знам зашто се потребни препуцавања за парфемов, секој на секого ќе му купи, ќе го почасти парфем, да нема плачки. Сигурна сум дека на WhiteAngel не и било до парфемов, не мора ко хиени тука да се карате, дека на некој му е ужасно стало до парфемов. Се ствара многу негативна енергија, нели гледа некој ?!
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Ајде со среќа да им е па ќе видиме која ќе е форумџивка на годината.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласано! (иако ми беше доста тешко да одлучам) Како и да е, со среќа на сите!
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Две од моите номинирани се на листата, па се помачив малку со гласањето за третата. А и има неколку кои би сакала да ги видам на листата, ама за жал не собрале изгледа доволно номинации. Затоа не се остава на тоа ај сигурно ќе биде номинирана, да ви кажам право криво ми е малку.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Искрено изненадена сум што сум на листава, благодарам За жал едната од моите три не е на листава, а ни некои од оние кои ми се миленички. Но, не ми беше тешко да си ја изберам третата од листава.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Oд моите номинирани, сите се тука и пак гласав за нив edit-Hи јас не очекував дека ќе бидам во оваа листа,најискрено, така да благодарам
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласав и јас некако . Мака ми е што нема поголем избор ама не жалам за гласаните . А зошто кога кликам на квадратчето што треба да ми го отвори првото непрочитано мислење, ми го отвора последното мислење воопшто на целата тема?
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) ок е изборот и луѓето шо се наоѓаат у него али ипак не ми се допаѓа шо може да се видат резултатите од анкетата како стојат. сите ја сакавме верувам оваа слатка неизвесност која требаше да прекине на 04.11 но неа веќе ја нема тнкс на фемина тимот за тоа
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласав и јас би било интересно и уште еднаш да гласав по два пати
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Ете и јас го дадов својот г(л)ас За оние три феминки кои сметам дека најмногу придонесоа оваа година на форумов Спојлер А мене ме нема во листата, а? Ако ако скар сум ви ќе си купам сама парфемче, ама ако наградата е кафе со билката на широк сокак, е тогаш навистина ќе се налутам