Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласав, и сите што се на листава заслужуваат да бидат иако уште многу што не се исто и тие заслужуваат, ама тоа е, селекција, некои мораа да бидат избрани нели?
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Од моите номинирани, едната е три пати на листава. Кликај, кликај, не се докликува да си докажам колку гасови си испуштам во моментов... ах, од задоволство. Имате опција да решете ЗА својата иднина. Излезете на гласање, надвор испуштајте гасови, а тука кликнете што ви душа сака. Втор круг фемина избори во повеќефеминскиот систем. Нека победи најфеминозната.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласав. Иако сум релативно нова имам свои фаворити Со среќа на сите.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Од моите фаворити само една влегла, ама убедливо. Уште не гласам....во двоумење сум.... Жал ми е за многумина кои не влегоа, а со сигурност заслужуваат!!!! Но, сепак, самите си гласаме....
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Моите фаворити влегле сите ,сега си гласав за нив ,нека победи најдобрата !
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Информација Се обидовте да гласате за премногу опции. Врати се на последната посетена тема. САКАМ ЗА СИТЕ ДА ГЛАСАМММ Нека победи најдобрата
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Не се ни сомневав дека моите номинации ќе влезат во потесен избор. Им честитам на сите 20 феминки, и навистина заслужуваат да се на листата за гласање. Им посакувам многу среќа. Нека победи онаа која остави најголем впечаток на форумов изминатава година.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Поради слаб одзив на гласање, пишувам за да темава повторне се најде на првата страна од активни теми и да боде очи Честито девојки, сите вие што сте на гласачкото ливче сте победници
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) гласав за една и не ми дава за други две. се одлогирав, логирав пак нејќе. зашто?
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Ќе се цитирам, од моите три ниту една не влегла во финалето.... Е, сега гласав ама и резултатите ги видов!!?? Е, не е интересно вака!!! Ај, сепак со среќа на кандидатките!!!
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) И јас исто се зафркнав, моите 3 се на листата а јас на грешка само за 1 гласав.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Од тие што ги номинирав, само Џули ми ја нема Како и да е гласав за останатите 2 + 1. Јака конкуренција, секоја е добра на посебен начин. Good Luck!
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Сите три што си ги номинирав ги има и овде. Ги гласав истите пак. Со среќа девојки.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) same here. Си гласав за една, па си викам ајде утре ќе се одлучам за други две....и оп, немало назад ништо страшно, која и да победи од листава ќе си биде заслужено топ сте сите, кис4е
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Сите три што ги номинирав се тука и гласав за истите. Не е битно кој ќе победи, мислам дека сите што се погоре се почестени што влегле во потесниот избор.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласав Ама ми фалеше опција уште за две да гласам, инаку сите 5-6 мои фаворити ги има , ми фали само една тука. Ама нека победи најдобриот...т.е онаа јас што најмногу сакам да победи, и што според мене најмногу заслужува
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Јас не можам да се одлучам никако. Од таа причина, овие 20 објекти ќе бидат под видео надзор се до крајниот рок