Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) И моите 3 фаворита се тука па пак си гласав за нив. Па со среќа!
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) ааа протест до Фемина! требаше на почетокот да пишува дека за сите три наеднаш се гласа, не е фер вака, некои ќе ми ги искористи гласчињата. о не и тука местење и крадење на гласови. се шалам, сакам за уште две да си гласам и ако може да го поправи тоа некако билката или некој од модераторите би било фино пошто не сум едина што си се заеба.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Прерано ли ќе е ако мојата партија и граѓаните на повеќето земји слават победата на Пирамида
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) мене ми се малку да гласам за три па не е фер не кажувам за кого гласав но имав повеќе фаворити нека победи најчитаната и најквалитетната
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Јас гласав само за една. Бирав само форумџивка, не пријателка или непријателка. А, некои на листата не сум ги ни приметила во моето едногоднишно дружење со форумот. Како и да е,сега имам една огромна мува во соба која го бара своето место во пеколот.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) како не е номинирана славица999? ОК јас си гласав. поззз
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Лелеее ќе си цркнам! Како бе можело за 3?! Јас само за една си гласааааав! Не е фер
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Ej и јас само за една гласав дури сега гледам дека можело за три
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Како не ви е срам да гласате за Пирамида, таа веќе има земено парфем. Како така?! Не смее два пати награда да земе! Се шегувам. Не е важно која ќе победи. Сите 20 се заслужено на листата.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Сите се заслужени на листата ама има и мн други членки кои стварно се квалитетни иако имаат мал број мислења.Баш е интересно,па и мотив повеќе да работиме на Фемина,јас си гласав иако беше тешка одлука.За некои членки ми е чудно што ги нема,како на пример Енца.Некои дури сега ги приметувам Фаворити ми се Дузи Пирамида и Трендафилка ,ма сите сте супер Извинете што јавно спомнав имиња,мене лично не ми е грижа
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Да, и мене ми е чудно за Енца и Лолита (плус некои други), а обожавам да ги читам. Сепак `таа` што води (не знам дали смеам да го пишувам името, поради тие кои немаат сеуште гласано ), е драго ми е што води и сосема очекувано за мене.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Ова не се парламентарни избори или прецедателски избори, за да не си кажувам за кого сум гласала. Гласав за ljubam, многу фина жена! Мислам, дека сите од листата заслужуваат по еден поклон. Се пак се радувам за Пирамид, таа е девојка, која многу сакам да читам. Многу е мила и интелигентна. Ајде и победникот после да части
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) И јас ќе си кажам каде отидоа моите гласови .. Кај едни три Џенцки што секогаш се тука да помогнат,да дадат по некој совет... Мерлинка,Ливинг и Анат Би сакала да имав уште 2-3 права на глас,па листата ќе ми беше комплетна. Кој и да победи од сите феминки на листава,заслужено ќе е
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Па мислам ако не тепаше оваа што води моментално ќе помислев дека и тука има мито и корупција Не стигнав да номинирам ретко ме има задње време , инаку што се тиче овие што се тука морам да признаам ептен ми е криво што некои мои фаворити ги нема на листава а заслужуваат ама ете тоа е ... Со среќа кој и да победи ма да јасно е . Барем јас лично гласав за членови кои ги има буквално на сите теми а не само во некои и прво ја барав Пирамид па Геа па Теодора немам со нив некаков близок контакт ама ги почитувам и за мене се моментално врвот на форумов , без разлика што на листава има членки со кои сум 42455 поблиска се трудам да бидам секогаш објективна .
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Ќе славиме очекувана и заслужена победа на нашата ем ваша Пирамиделишес, официјално за некој ден. И многу ми е драго, еден глас кликнав кај тебе другарке Пирамид. Но... многу ми е жал што не се најде мојата номинирана на листава. Најубава на Петко. СТрам да ви биде за пропустот.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Се согласувам со тебе. Јас радо би и го отстапила моето место и сериозна сум. Инаку моите фаворити се 2 и 3 место.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Јас ќе си кажам, оти да не. Мерлинка, ludoto19 и ljubam. Јас знам зошто.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Значи како можи да сум толкаво тркалце некогаш не ми е јасно. Дојдов да си кажам дека требало да можи да се гласа за три и сега дури видов дека можело да се гласа за 3. Јас мислев само за една и гласав само за една А да можев за сите ќе гласав и плус уште за неколку што би ги додала на листата, но тоа не е возможно.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Мене ми е многу мило што речиси има дупло повеќе гласови од минатата година.