Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Ммммм like it од моите топ 3 femina's dearest една е прваааа инаку очекував мноогу повеке за Annath и таа ми е у топ 3 кои by the way едвај ги избрав и од групава сакав за 12 да гласам... скромно нели нека победи најдобрата ама не може бидејки таква нема сите сте посебни и бидете горди на тоа мир сестрички по форум
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Де, де... без плачки молим вас . Седете си мирни дечиња-мечиња, немој да ме усТрамувате . Туку мене некој друг ми фали на листава, Саја ни ја нема, а и она заслужува почесно место на листава. Еве јас ќе и го отстапам моето што Марамчето би ми го отстапи мене .
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Инаку, да си кажам, од тие што ги номинирав 2 ми влегоа, ама нешто ме натера да го сменам мислењето.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) И јас го сменив мислењето во последен момент, откако ги видов номинираните Гласав за Пирамитка, Лудото и Ливинг. Многу позитивни феминки иако сите заслужуваат да победат
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Не е на листата, ама НАЈУБАВА секогаш ќе си остани НАЈУБАВА.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласано, јас гласав за Ariel, ludoto19, Phyramide , но мислам дека многу девојки кои беа активни недостигаат на листава со среќа на сите
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Жал ми е што ги нема N.A.T.A.S.A, I.R.E.N.A и gluvcee на листава. Признајте дека една од нив заслужува парфемче или што и да е Квалитет е да направиш пола Македонија да жали Се шалам но сега не ви откривам за кого гласав, може би ќе пишам откако ќе помине гласањето
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Пирамидо, срам да ти е. Јас навистина незнам како можеш да бидеш прва. На бесилка ќе те стават уште малку. Ма шалим се. Јас мислам дека може комотно уште сега да и се даде парфемчичот на Пирамидката наша што ни го краси форумот и уз пат да ги шприцне сите, да не и се лутат
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Абре парфем ќе е? Тоа, дека лани е било парфем, не значи дека и сега ќе е. Што и да е, со здравје да си го користи Пирамидка
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласано и од мене,само една од номинираните ми се падна Ама ако,има и на листава преубав избор,ама тежок,едвај се одлучив па,зошто неможе за сите?
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Си гласав за Анатка но има добра конкуренција,оној кој што веќе води(пирадмитка) заслужено е на првото место.....
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) И јас гласав, и среќна сум што сите овие жени постојат на форумов..
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Јас победникот го намирисав уште од почетокот и искрено ми се допаѓа сегашнава ситуација. Очекував дека Пирамитка ќе биде меѓу првите тројца, ако не и на првото место. Сите заслужувате што сте во листава.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласано П. С. Интересни личности на листата за гласање. Се помислив малку пред да гласам...