Честитки Пирамид! Саатчево да си те служи долго, пошто треба богами да си го знаеш терминот на фемина Секој ден, не подоцна од 12 еј! Се осеќа на форумов кога те нема посабајлињана, така да, не за џабе ти го даваат да си знаеш Честитки и до Лилит, Трендафил и Љубам.. заслужено! Честитки и до останатите од 20кава.
Честитки Пирамидке! Браво! Навистина заслужено, многу ми е мило зашто ти беше една од моите номинирани и една за кои гласав. :up: Продолжи како до сега и нема да ми биде жал да те номинирам и да гласам за тебе и уште 100000 пати. Со здравје да си го носиш часовникот.
ООО кога ќе дојдам кај тебе, сакам да гледаш на овој часовник додека да стигнам.. Хуху те љубам среќа си!
Честитки Пирамидке! Заслужено и потајно очекував да бидеш ти нај-форумџиката Со здравје да си го носиш саатчето, и со ќеиф да си се чаталиш со него
Јао пираМитка пак ја лапна наградата Епа ај создравје да си го носшиш и да го сакаш исто како оној кафениот, па дури и повеќе Зашто ти е подарен од цела фемина и од еден куп жени кои те почитуваат и ти се восхитуваат
Честитки Пирамидке ,многу е убав подарок ,да си го имаш долго време и на сите да ни кажуваш колку е саат
Честитики Пирамида Главна мангупка да бидеш со новиот часовник и да си го фалиш, дека ти е подарок од еден куп жени што те сакаат.
Честитки и од мене Phyramide! Со здравје да си го носиш часовникот и уште многу долго време да не дружиш на форумов.