Форумџика на годината 2011 И јас се согласувам, Трендафилка лани заслужено ја освои наградата. Се надевам дека и оваа година ќе биде заслужено. Тешко е да избереш три омилени
Форумџика на годината 2011 ^ Поточно НЕ ГЛАСАШ, туку НОМИНИРАШ максимум 3 форумџики или форумџии. Гласањето е подоцна.
Форумџика на годината 2011 Номинирав со тешко срце искрено, не 3 јас би номинирала 13 ама ете морав да се одлучам
Форумџика на годината 2011 Оф, море муко моја јежова. Гледам повеќето гласале, јас уште се мислам. Уште да беа 3, арно ќе беше, ама повеќе се. Ај би требало да се решам до четврток.
Форумџика на годината 2011 Се надевам дека ќе се бираат по квалитетот на мислењата, а не по експонираноста на форумџиките. Инаку јас моите 3 ги номинирав.
Форумџика на годината 2011 Јас предложив три ги испратив во лична порака до фемина но незнам дали правилно пратив и ке бидат ли регистрирани вие како испракате? Немам никаде дека е испратена во лични пораки стои дека немам. Неможам да се снајдам.
Форумџика на годината 2011 Jas isprativ kako sto pisuva ama porakata mi stoi vo neprocitani sto znaci ne ja dobila femina ili??
Форумџика на годината 2011 А јас би прашала дали ланската победничка смее повторно годинава да победи??
Форумџика на годината 2011 Предложив три дали важи до 24часот номинирањето. Нестрпливо чекам да видам кои се 20те.
Форумџика на годината 2011 Koга ќе биде поставена анкетата во темава . А дотогаш веројатно треба да се прочитаат, соберат и пребројат номинираните форумџики. Претпоставка: можда на фемина и стигнале многу ЛП-ки и додека да се среди се, поставувањето на анкетата се пролонгирало. Трпение, како и да е до 2012 ќе гласаме