Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) еве ме и мене,штотуку го искористив моето право на глас моите три гласа одат кај моите три номинирани среќно девојки привилегија е и да се биде во 20те номинирани
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) гласано и од мене за оние кои се секаде каде што се бара помош а тие се спремни да дадат одговор како што е анатх
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласав и јас...морам да признаам,тежок избор,барем најмалку за 5 сакав да гласам ама тоа е.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Сериозно?! Шо зборуваш,не знаевме ние. Од трите,двете што ги гласав се овде. Spoiler И за инает не гласав за неа,сакам по неизвесно да биде. Со среќа на сите.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Со среќа на сите номинирани форумџики, секоја со право е во најдобрите 20 Again good luck girls
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Срекно на сите ! Од мене е гласано, иако изборот беше тежок само 3 од сите 20 Многу сеќа на сите
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Се осеќам исто ко на парламентарните избори ... последниве 10 односно 7-8 год.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) И јас пак гласав за тие две, а третиот глас ми беше малце потешко да се одлучам на кого да го дадам. Но ете се одлучив некако. Со среќа на сите 20 номинирани.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Многу тежок избор. Незнаев за која ама ете бидна. Мораше некоја
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Мислиш паметен. Ај сега фатете се за очи заради глупости?! Без непотребно препуцавање ве молам. И да не се оди оф топик.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Јокси, не дека не знаевме....нема зашто да се осудува некој (во овој случај Ина) кој си искажува наклоност и радост ако води неговиот фаворит
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) СО среќа на сите. Моите номинирани се важно на списокот. Стискам палци за вас девојки
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Во Шпанија се слави водството на Пирамида http://www.youtube.com/watch?v=XcRwNpnU ... re=related
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Море Џокси,шо си толку груб? Остај го девојчето,нека си се радува и ти па... Од моите што ги номинирав,двете ми ги нема,ама како и да е,барем таа една ја има.Овие што се во топ 20 сите вреди да победат,а и плус има уште што не се номинирани,а заслужуваат да се овде.Како и да е,која и да победи ќе ми биди мило FBI не ти го видов постот,и ти си напишала....
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) 2 од 3 што ги номинирав ги нема. Ама сепак гласав... И овде го оставам моето 1111 мислење.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Сите што ги номинирав се на листата. Со среќа на сите.
Форумџика на годината 2011 (ГЛАСАЊЕТО Е ВО ТЕК) Гласав уште утрово. Сметам дека сите форумџики што се нашле на листата се заслужено таму Нека им е со среќа