ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Лилит и Љубам Сакав да гласам за три, ама гласав за две пошто не можев да се одлучам која да биде третата.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Ете ме и мене, да си ја обавам должноста. Гласав за Дузи и за Љубам, за нив знаев дека секако ке гласам, знаат да ми го разубават денот и двете. Сакав да гласам за три феминки ама изборот ми беше тежок, не знаев меѓу која да се одлучам, а имаше повеќе, па затоа си останав на нив две.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Сеуште ли не се знае?! Дузи за преЦедник! Гоу Дузи, гоу Дузи Мојот избор без двоумење падна на Лилит, Љубам и, секако - Дузи. Сите сте мои победнички, ама прибидејќи е толку напнато пред самиот крај, тивко пред лаптопот навивам за Мис Дузлеста Сакам ново феминско фацуле на врвот, не за друго Која и да е, честитки од мене, предвреме вака, у случај да се изгубам у калабалак. У случај да не, ќе си пишам пак Чирс грлс!
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Кога ќе се отвара шампањ? После 00 ли? Да бидам свечено будна Еми ем да се честита, ем да се види поклонот на победничката
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Дузи, Дузи ... Дуузиии оле, оле . Која и да е заслужува, ама мило ми е за Дузи и потајно си навивам за неа. Редно е некоја понова членка да ја понесе титулата, а богами и поклонот па да ја части цела Фемина. Дузи јас еве ќе ти честитам предвреме, како и да е ти си победник ... за мене! Тренди нема љутиш ти си посебна, ама веќе имаш титула ... Сепак светот останува на младите, нели
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Дузи, Дузи...Еве и јас предвреме да ти честитам...И со здравје да си го користиш поклончето
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Дузи честитки и од мене.Мислам дека сосема заслужена е оваа победа
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Пред да почне феминската еуфорија да и честитам на Дузи Дузовска, заслужено џенцка! Поразлична од другите, искрена, позитивна, без ниско-иронични постови, освежување си.. ти треба да си задолжителна литература на форумов!! Ајде сега дека те испофалив, ако биде поклонот парфемче да ми дадеш да се шприцнам.. mwah, küsse
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Дузи честитки. Заслужено водство. Ај сега сите по еден бомбон чоколаден да не’ частеш. Од тие од Атлантис.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Честитки Дузи од срце, искрено се радувам многу. Паметна си, харизматична, вредна, трудољубива, вистински борец и пример за секоја млада девојка. Да ги има повеќе како тебе, ќе цветаме. Наградата си е на највистинското место, ти посакувам само убави нешта.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Се надевам дека овогодишната победничка нема да не напушти со брзина на светлината веднаш штом ќе го добие поклонот Па да ги удостои своите гласачи со понекој пост и после изборот, да не биде работата "Се изморив пишувајќи дур добијам поклон ај сеа гитла" Или пак "Не сакам да бидам дел од форум кој мисли дека јас сум најдобра" Пмс, опростете Честитки
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Честитки до Дузи, носи ја заслужено си ја доби и оправдај ја титулата форумџика на 2012год.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Честитки и од мене до Дузенка наша Баш ми е мило ем драго што победи, и најзаслужено ќе си добие награда. Па и понатаму да се дружиме на форумов!
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Дузи, се надевам дека конечно ќе се асфалтира автопатот и ќе се прошират коловозите до новата платформа на Фемина, па и ние граѓаните на Фемина да добиеме некој бенефит од ова избориве. Јас сум со власта ко Амди, лани гласав за победничката, годинава ем ја номинирав ем ја гласав победничката, октоподот Пол ми беше братучед од на татко ми страната. Ајде Дузи, со арно да си го шприцаш парфемчето, и навести на форумов кога ќе го ставиш на себе ќе те тражам на Филолошки по мирисот. Да ни пишуваш повеќе, и секогаш да си весели џак у разред.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Doozy честото залужено ..и се надевам дека и понатаму ќе пишуваш на форумот.... Спојлер
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Дузиии честиткии,и со парфемот повеќе мажулиња да освојуваш ај мор дој сеа да се частиме по една кифла од новата пекара
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Дузи Ајде нека се угоде, ја да победев толку немаше да се радувам, ако е парфем, кога ќе пиеме кафе да се нашприцаш Ajде да се почастиме Hемој сега да ми кажеш дека си на диета ово оно