Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Форумџика на годината 2012: Doozy

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 20 ноември 2012.

?

Која форумџика ја одбележа 2012 година? (може да гласате за 3 форумџики)

Анкетата е затворена на 4 декември 2012.
  1. teddybear

32 глас(а)
    6,0%
  2. Trendafilka

181 глас(а)
    34,0%
  3. kravce

44 глас(а)
    8,3%
  4. Lilit

72 глас(а)
    13,5%
  5. ljubam

146 глас(а)
    27,4%
  6. ludoto19

56 глас(а)
    10,5%
  7. Lux

30 глас(а)
    5,6%
  8. marama

71 глас(а)
    13,3%
  9. RainBow

25 глас(а)
    4,7%
  10. rossonerka

30 глас(а)
    5,6%
  11. Shelea

34 глас(а)
    6,4%
  12. Snow-Queen

88 глас(а)
    16,5%
  13. anabel-a

89 глас(а)
    16,7%
  14. AnaKarenina

70 глас(а)
    13,1%
  15. Annath

61 глас(а)
    11,4%
  16. Ariel

25 глас(а)
    4,7%
  17. calliope

44 глас(а)
    8,3%
  18. Doozy

186 глас(а)
    34,9%
  19. Gordana10

50 глас(а)
    9,4%
  20. julie77

14 глас(а)
    2,6%
Дозволен е избор на повеќе опции
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    157.453
    Уствари чекајте бе. Па штом онда вака,честитки до сите,да не се пурјачам за без веза,подранив со честичката,јас мислев едната ќе ги лапа сите почести! :D
    Да сте живи и здрави сите и да се фалите на сите страни,само да знаете дека од сега многу почесто ќе гледам у женски раце! :D
    Љубам и Трендафилка ги знам,ама Дузи ќе ја бркам! :D

Дузи на просто ме расплака со срдечниов говор. :D Дури визуелизирав просторија со црвен тепих целата и црна бина и завеси,и обете со шљокици и светки у име на елеганцијата,сериозноста и буржоазијата! :D

На kate21, pamelche, Trendafilka и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Дузи од се срце ти ја честитам победата!
    Дефинитивно заслужено. Остани ваква каква што си, прекрасна :sun:
    Честитки и до Љубам и Трендафилка! :)

Едит: А џабе ќе барате по раце, може и Билката ако не собере сила да се оддели од часовниците да помислиме дека е некоја од победничкиве :lol:

На Trendafilka, ljubam и Doozy им се допаѓа ова.
  3. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.045
    Допаѓања:
    1.095
    Девојки честитки и од мене... заслужено сте на врвот и да продолжите да го разубавувате форумов со квалитетни мислења!!

4. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Честитки Дузи, Трендафилка и Љубам. Со здравје да си ги носите часовниците, сосема заслужено. :f:

На Trendafilka, Doozy и ljubam им се допаѓа ова.
  5. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    Честитки и од мене девојки... со здравје да си ги користете подароците..продолжете само така..честиткиии од се срце :clap: :f:

6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    :d: Честитки до сите три, сосема заслужено! :d:
    Со здравје да си ги шетате часовниците и со мерак да си ги подгледнувате кога некој ќе ве праша, колку е часот. :D
    И морам да ја пофалам билката, или кој и да ги одбирал, часовниците се преубави.

7. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Ми се допаѓа ова трио фантастико!! :D

Честитки девојки и со здравје да си ги носите новите часовници.
    И стварно, нешо кафанче да се почасти ќе има или... м?! :?: Онака таман предновогодишно да залиеме. :D

8. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Како ќе ме рефундира сеа победничката, а ме убеди да гласам за неа, ете со тоа што ќе ме шприца? :D
    Ќе даеш една недела да го возам џст кавалито...
    Инаку бре брех алал да ви е за наградиве фемина, билка, михајло, секоја чест навистина, прекрасни часовници, навистина сите три се преубави, се надевам дека им се допаѓаат на девојките.
    Е богами за ова се исплати да праиш лажни профили на фемина :rofl: се шалу де;)
    Честитки на добитничките, со здравје да си ги носите часовниците, сте заслужиле и те како!
    Туку дузи смислуј начин како да ме одужиш, сеа што нема шрицкање нема :D

9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Девојкиии ^_^ Честитам!
    Баш ми е мило за трите :sun: .
    Со здравје да си ги носите. :hai:

10. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Значи немам зборови да искажам колку ми е мило што моја многу добра другарка, човек што го познавам и надвор од Фемина, човек што всушност ми ја препорача Фемина, ја доби оваа „титула“ :D Ти велиш дека тука пишуваш за да се испразниш и да си кажеш се што ти лежи на срце, ама тоа го правиш толку добро и со доза на неверојатен хумор што си ме смеела до солзи :) Мило ми е што некој ја препозна твојата креативност и твојот талент за пишување, мило ми е што доби некаква награда за тоа (некаква награда, како да е небитна :D), и се радувам кога ги читам сите овие коментари и ги гледам овие 186 гласа, 186 луѓе кои гласале за тебе и со гордост изјавувам дека Дузи ми е другарка :D Лани и цимерки бевме :rofl: Многу сум горда на тебе (да знаеше мајка ти дека членуваш на форумов и она ќе беше :lol:).

:*

На antonina, Doozy, crazylady и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Честитки и од мене до трите,заслужено си победивте :) Секоја од вас си е посебна приказна,секоја прекрасна :)))) А и останатите во листата беа супер,јас долго си се мислев за другите два гласа,ама за Дузи ич не се двоумев :D И баш ми е мило што оваа година си на врвот,пошто ако не ме насмееш ти со постовите,нема кој,кои сепак си се најреални,а и секогаш тука за муабет и за што било.Поздравче Дузи :* А и за Љубам и Трендафилка исто,бидејќи и вие две многу пати сте ми го разубавиле денот,супер сте :*

П.С. Отсега ако видам некоја со сатчињата ќе ве прашам колку е сатот :D И ммм,многу убав сат :D

На Doozy, Trendafilka и ljubam им се допаѓа ова.
  12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    честито нека им е на победничките,баш убаво што има три награди годинава три феминки да се омрсат не само една :D часовниците се прекрасни навистина,а наградите секако заслужени.

На Doozy, Trendafilka и ljubam им се допаѓа ова.
  13. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Честитки девојки ,заслужено си ги добивте поклончињата ,и бај д веј преубави се часовниците :)

На Doozy, ljubam и Trendafilka им се допаѓа ова.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Честитам жени, прекрасни сте сите, сите три различни, сите три инспиративни :) Прекрасни се и подароците :f: :f: :f:

15. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Честитки и од мене за сите три :clap:
    Со здравје да си ги носите часовниците,прекрасни се.
    :hug: :hug: :hug:

16. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Честитки за трите дами со среќа поклоните, вечер пред Аце да ве видам со рацете кренати у вис и саатите на нив :lol:

Баш ја читав Лилит и викам што вака трогната од говорот на Дузи, ама требаше да претпоставам што можела да напише :rofl: Баш ме насмеа со она-ај па другпат друга да пишувала сериозно како неа.
    И без гајле Дузи, јас на мајка ти и објаснив веќе, и реков-тетко а ти што мислеше, од кај секоја вечер црното мече со темни стакла? (И после уз песна : свако вече црно мече, да по теби долазииии...)

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Честитки до триото фантастико....браво девојки... :clap:
    Останете такви какви што сте, и уште долго долго да не дружите на Фемина.

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ... во точно 01.28 ноќеска ми стигнува порака, а јас во длабок зимски баба меца сон, и со дел од паметот си викам - Д е до тебе, еве го спие, кој е, што е, да не се случило нешто лошо недај боже?
    Тоа Лудото ми честита саатче, ама поракава - ни точка, ни запирка, ни бутур, :D напишана еуфорично и набрзинка и на крај се потпишала со ludo, со мали буквиња, Хуго вика - кој е?
    Викам не го знам бројот, ми честитаат часовник на Фемина и ме нарекуваат луда.
    :D

Честитки до Дузи и Љубам, две прекрасни девојки, со здравје да си ги носиме саатчињата, ѝ дадов предлог на Дузи да направиме групна фотка (Љубам ќе го наместо соодветно аголот и тајмерот) и да се сликаме ко Насто (млекарница) со часовникот суптилно наместен во преден план :D

И им благодарам на сите кои гласаа за мене во толку голем број - не очекував искрено :| сепак, благодарна сум ви и среќна сум што победи вистинската девојка. :)

На Monna.Monna, Elennaa, JuLleE и 29 други им се допаѓа ова.
  19. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.581
    Допаѓања:
    201.797
    Честитам девојки! Сосема заслужено!
    Морам да признаам дека Дузи ми беше фаворит (останатите немојте да се лутите :!: ) баш поради тоа што е обична како и сите ние, весело девојче кое нема многу, ама знае да цени и да го извлече најдоброто од секоја ситуација. Дузи, ти симнувам капа на позитивноста, и да знаеш, ме инспирираш (не само за слабеење). Камо да имавме повеќе како тебе!
    Трендафилка, Љубам - двете сте посебни на свој начин, не може да поминете незабележано.
    Фемина мора да е благодарна што ве има, сите три ;)

И сега и јас ќе пишам како и многу други пред мене - немојте да го заборавите ова виртуелно катче, дружете се со нас и понатаму! :) :) :)

На la-chicka, ceca-1, antonina и 6 други им се допаѓа ова.
  20. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Дузи мила ,имам многу работа,ама ме интересираше кој победи иако и за двете гласав,која е третата не кажувам ]:) .Заслужено си ја доби титулата ,и да знаеш ти си посебна ,твојот смисол за хумор е посебен...ма се...честитки уште еднаш,со здравје да си го носиш часовникот.И чекаме частење...барем да организираш една тура низ Скопје и Македонијава со двокатен автобус,во тие новите не сум се возела :$
    Ах,да и да боцнеме нешто со вилувче,чачкалица или да тегнеме печено прасе со раце.... :D
    И секако да залиеме...одамна не сум кршела чаши.. :D
    Трендафиле,за нијанса изгуби,верувај кога би можела и двете би ве ставила на прва позиција.Заслужена и номинација и второ место.Една единствена. :l:
    Љубам,едно суптилно нежно женче полно со љубов.Тие околку тебе се благословени што те имаат во своја близина :f: