Форумџика на годината 2012: Doozy

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 20 ноември 2012.

?

Која форумџика ја одбележа 2012 година? (може да гласате за 3 форумџики)

Анкетата е затворена на 4 декември 2012.
  1. teddybear

32 глас(а)
    6,0%
  2. Trendafilka

181 глас(а)
    34,0%
  3. kravce

44 глас(а)
    8,3%
  4. Lilit

72 глас(а)
    13,5%
  5. ljubam

146 глас(а)
    27,4%
  6. ludoto19

56 глас(а)
    10,5%
  7. Lux

30 глас(а)
    5,6%
  8. marama

71 глас(а)
    13,3%
  9. RainBow

25 глас(а)
    4,7%
  10. rossonerka

30 глас(а)
    5,6%
  11. Shelea

34 глас(а)
    6,4%
  12. Snow-Queen

88 глас(а)
    16,5%
  13. anabel-a

89 глас(а)
    16,7%
  14. AnaKarenina

70 глас(а)
    13,1%
  15. Annath

61 глас(а)
    11,4%
  16. Ariel

25 глас(а)
    4,7%
  17. calliope

44 глас(а)
    8,3%
  18. Doozy

186 глас(а)
    34,9%
  19. Gordana10

50 глас(а)
    9,4%
  20. julie77

14 глас(а)
    2,6%
Дозволен е избор на повеќе опции
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.730
    Допаѓања:
    162.540
    Уствари чекајте бе. Па штом онда вака,честитки до сите,да не се пурјачам за без веза,подранив со честичката,јас мислев едната ќе ги лапа сите почести! :D
    Да сте живи и здрави сите и да се фалите на сите страни,само да знаете дека од сега многу почесто ќе гледам у женски раце! :D
    Љубам и Трендафилка ги знам,ама Дузи ќе ја бркам! :D

Дузи на просто ме расплака со срдечниов говор. :D Дури визуелизирав просторија со црвен тепих целата и црна бина и завеси,и обете со шљокици и светки у име на елеганцијата,сериозноста и буржоазијата! :D

На kate21, pamelche, Trendafilka и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Дузи од се срце ти ја честитам победата!
    Дефинитивно заслужено. Остани ваква каква што си, прекрасна :sun:
    Честитки и до Љубам и Трендафилка! :)

Едит: А џабе ќе барате по раце, може и Билката ако не собере сила да се оддели од часовниците да помислиме дека е некоја од победничкиве :lol:

На Trendafilka, ljubam и Doozy им се допаѓа ова.
  3. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.051
    Допаѓања:
    1.099
    Девојки честитки и од мене... заслужено сте на врвот и да продолжите да го разубавувате форумов со квалитетни мислења!!

4. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Честитки Дузи, Трендафилка и Љубам. Со здравје да си ги носите часовниците, сосема заслужено. :f:

На Trendafilka, Doozy и ljubam им се допаѓа ова.
  5. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    Честитки и од мене девојки... со здравје да си ги користете подароците..продолжете само така..честиткиии од се срце :clap: :f:

6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    :d: Честитки до сите три, сосема заслужено! :d:
    Со здравје да си ги шетате часовниците и со мерак да си ги подгледнувате кога некој ќе ве праша, колку е часот. :D
    И морам да ја пофалам билката, или кој и да ги одбирал, часовниците се преубави.

7. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Ми се допаѓа ова трио фантастико!! :D

Честитки девојки и со здравје да си ги носите новите часовници.
    И стварно, нешо кафанче да се почасти ќе има или... м?! :?: Онака таман предновогодишно да залиеме. :D

8. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Како ќе ме рефундира сеа победничката, а ме убеди да гласам за неа, ете со тоа што ќе ме шприца? :D
    Ќе даеш една недела да го возам џст кавалито...
    Инаку бре брех алал да ви е за наградиве фемина, билка, михајло, секоја чест навистина, прекрасни часовници, навистина сите три се преубави, се надевам дека им се допаѓаат на девојките.
    Е богами за ова се исплати да праиш лажни профили на фемина :rofl: се шалу де;)
    Честитки на добитничките, со здравје да си ги носите часовниците, сте заслужиле и те како!
    Туку дузи смислуј начин како да ме одужиш, сеа што нема шрицкање нема :D

9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Девојкиии ^_^ Честитам!
    Баш ми е мило за трите :sun: .
    Со здравје да си ги носите. :hai:

10. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Значи немам зборови да искажам колку ми е мило што моја многу добра другарка, човек што го познавам и надвор од Фемина, човек што всушност ми ја препорача Фемина, ја доби оваа „титула“ :D Ти велиш дека тука пишуваш за да се испразниш и да си кажеш се што ти лежи на срце, ама тоа го правиш толку добро и со доза на неверојатен хумор што си ме смеела до солзи :) Мило ми е што некој ја препозна твојата креативност и твојот талент за пишување, мило ми е што доби некаква награда за тоа (некаква награда, како да е небитна :D), и се радувам кога ги читам сите овие коментари и ги гледам овие 186 гласа, 186 луѓе кои гласале за тебе и со гордост изјавувам дека Дузи ми е другарка :D Лани и цимерки бевме :rofl: Многу сум горда на тебе (да знаеше мајка ти дека членуваш на форумов и она ќе беше :lol:).

:*

На antonina, Doozy, crazylady и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Честитки и од мене до трите,заслужено си победивте :) Секоја од вас си е посебна приказна,секоја прекрасна :)))) А и останатите во листата беа супер,јас долго си се мислев за другите два гласа,ама за Дузи ич не се двоумев :D И баш ми е мило што оваа година си на врвот,пошто ако не ме насмееш ти со постовите,нема кој,кои сепак си се најреални,а и секогаш тука за муабет и за што било.Поздравче Дузи :* А и за Љубам и Трендафилка исто,бидејќи и вие две многу пати сте ми го разубавиле денот,супер сте :*

П.С. Отсега ако видам некоја со сатчињата ќе ве прашам колку е сатот :D И ммм,многу убав сат :D

На Doozy, Trendafilka и ljubam им се допаѓа ова.
  12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    честито нека им е на победничките,баш убаво што има три награди годинава три феминки да се омрсат не само една :D часовниците се прекрасни навистина,а наградите секако заслужени.

На Doozy, Trendafilka и ljubam им се допаѓа ова.
  13. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Честитки девојки ,заслужено си ги добивте поклончињата ,и бај д веј преубави се часовниците :)

На Doozy, ljubam и Trendafilka им се допаѓа ова.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Честитам жени, прекрасни сте сите, сите три различни, сите три инспиративни :) Прекрасни се и подароците :f: :f: :f:

15. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Честитки и од мене за сите три :clap:
    Со здравје да си ги носите часовниците,прекрасни се.
    :hug: :hug: :hug:

16. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Честитки за трите дами со среќа поклоните, вечер пред Аце да ве видам со рацете кренати у вис и саатите на нив :lol:

Баш ја читав Лилит и викам што вака трогната од говорот на Дузи, ама требаше да претпоставам што можела да напише :rofl: Баш ме насмеа со она-ај па другпат друга да пишувала сериозно како неа.
    И без гајле Дузи, јас на мајка ти и објаснив веќе, и реков-тетко а ти што мислеше, од кај секоја вечер црното мече со темни стакла? (И после уз песна : свако вече црно мече, да по теби долазииии...)

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Честитки до триото фантастико....браво девојки... :clap:
    Останете такви какви што сте, и уште долго долго да не дружите на Фемина.

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    ... во точно 01.28 ноќеска ми стигнува порака, а јас во длабок зимски баба меца сон, и со дел од паметот си викам - Д е до тебе, еве го спие, кој е, што е, да не се случило нешто лошо недај боже?
    Тоа Лудото ми честита саатче, ама поракава - ни точка, ни запирка, ни бутур, :D напишана еуфорично и набрзинка и на крај се потпишала со ludo, со мали буквиња, Хуго вика - кој е?
    Викам не го знам бројот, ми честитаат часовник на Фемина и ме нарекуваат луда.
    :D

Честитки до Дузи и Љубам, две прекрасни девојки, со здравје да си ги носиме саатчињата, ѝ дадов предлог на Дузи да направиме групна фотка (Љубам ќе го наместо соодветно аголот и тајмерот) и да се сликаме ко Насто (млекарница) со часовникот суптилно наместен во преден план :D

И им благодарам на сите кои гласаа за мене во толку голем број - не очекував искрено :| сепак, благодарна сум ви и среќна сум што победи вистинската девојка. :)

На Monna.Monna, Elennaa, JuLleE и 29 други им се допаѓа ова.
  19. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.849
    Допаѓања:
    202.949
    Честитам девојки! Сосема заслужено!
    Морам да признаам дека Дузи ми беше фаворит (останатите немојте да се лутите :!: ) баш поради тоа што е обична како и сите ние, весело девојче кое нема многу, ама знае да цени и да го извлече најдоброто од секоја ситуација. Дузи, ти симнувам капа на позитивноста, и да знаеш, ме инспирираш (не само за слабеење). Камо да имавме повеќе како тебе!
    Трендафилка, Љубам - двете сте посебни на свој начин, не може да поминете незабележано.
    Фемина мора да е благодарна што ве има, сите три ;)

И сега и јас ќе пишам како и многу други пред мене - немојте да го заборавите ова виртуелно катче, дружете се со нас и понатаму! :) :) :)

На la-chicka, ceca-1, antonina и 6 други им се допаѓа ова.
  20. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.831
    Допаѓања:
    101.252
    Дузи мила ,имам многу работа,ама ме интересираше кој победи иако и за двете гласав,која е третата не кажувам ]:) .Заслужено си ја доби титулата ,и да знаеш ти си посебна ,твојот смисол за хумор е посебен...ма се...честитки уште еднаш,со здравје да си го носиш часовникот.И чекаме частење...барем да организираш една тура низ Скопје и Македонијава со двокатен автобус,во тие новите не сум се возела :$
    Ах,да и да боцнеме нешто со вилувче,чачкалица или да тегнеме печено прасе со раце.... :D
    И секако да залиеме...одамна не сум кршела чаши.. :D
    Трендафиле,за нијанса изгуби,верувај кога би можела и двете би ве ставила на прва позиција.Заслужена и номинација и второ место.Една единствена. :l:
    Љубам,едно суптилно нежно женче полно со љубов.Тие околку тебе се благословени што те имаат во своја близина :f: