Честитки на сите девојки,заслужено си ги добивте подароците,сите сте фини и паметни девојки.Со здравје да си ги носите часовниците и уште долго да останете на Фемина. Уште еднаш честитки,таман добивте подароци со првиот снег!
Честито девојки со убаво да си ги служите часовниците, заслужено си ги добивте подароците кои се преубави
Дузи, честитки мила, џабе ти скромност, што е - тука е, што е така - така е итн итн Со здравје да си го носеш часовничето, на мама од момакот ќе кажеш дека е Трендафилка посебно нека внимава, нејзиниот часовик така повеќе ми влезе во очи Честитки и за неа и за Љубам
Одлично е тоа што Фемина оваа година реши да награди три девојки кои дадоа голем придонес кон овој форум правејќи го едно пријатно и опуштено место со своите мислења, ставови, енергија и труд што секојдневно го вложуваа(т). Најискрени честитки за овогодинешните топ форумџики, Љубам, Трендафилка и победникот кој заслужено ја носи оваа титула, нашата најскромна на свет Дузи. Браво женски, останете пример за сите што се цени и вреднува, не само овде туку и во реалноста.
И од мене честитки до девојките , а и најискрени честитки до Фемина која оваа година реши да награди три феминки кои ја одбележаа оваа година, уште еднаш честитки и со здравје да си ги носите часовниците.
Дузи честитки ! Многу ми е мило што победи Со здравје да си го користиш часовникот,исто така честитки на Трендафилка и Љубам Прекрасни женски со прекрасни часовници Да ни пишувате уште долго
Сега официјално честитки за Дузи, Трендафилка и љубам. Со здравје да си ги носете часовниците и да не престанете да пишувате.
Честитки девојки, навистина заслужено, со труд и пот Со здравје да си ги носите саатчињата, навистина се преубави, никаде да не касните и само да се фалите ко Скопска елита (п.с Љубам мене твојот најмногу ми се допаѓа, па бидејќи не си во МК може кај мене да се прати нели?)
Јас сега дознавам, каснам со честитките ама од срце се Честитки девојки, честитки до сите три...Дузи, Тренди и Љубам, сите три сте уникатни, посебни и заслужено сте на врвот. Со здравје да си се прчите со часовниците
Бравос за Билката и Михајло! Па-па за часовниците за трите девојки. Мислам оти се погодени. Така ми се чини. Симболика си има,бе ех. Ептем заслужено. За Дузи веќе кажав, за Трендафилка ех, и Делимано ја овековечија, не пак на форумов (се надевам си ја „уновчи“ рекламата што им ја направи и ти ја направија без да те прашаат а? ). За Љубам ми е особено мило што и за неа има поклон. Да не се откажеш само од пишување. Туку, како тргна работава... догодина да не има поклон за сите номинирани
Честитки Дузи, Трендафилка и Љубам. Навистина заслужено, останете си такви какви што се, со здравје да си ги носите часовниците, кои се прекрасни.