Честитки Дози, честитки на Трендафилка и Љубам, честитки на сите девојки на листава Која и да победеше ќе ми беше мило, Дози си победи и ти давам најискрени честитки и биди весела, луда и енергична и верна на фемина и во 2013та. Секако ако го преживееме 21ви декември Ме насмеа Дози твојот пост тука дека ти си само обична девојка, да не те преувеличуваме. Епа само сакав да ти забележам дека ти победи токму затоа што си една обична девојка која својата искреност и природност си ја искажуваш тука. Мојот фаворит беше Трендафилка и затоа и неа од срце и честитам и да ти кажам дека твојот часовник ми е најубав Честитки и Љубам и продолжи и ти млада креативна дамо да ја пружаш својата позитивност на форумов. А на останатите повеќе среќа догодина Бидете здрави живи среќни весели и убави и во 2013та
Дузи, со среќа да ти е победата. Навистина ми е мило што победи. Те читам низ темите и стварно си ми интересна. Воедно, честитки и до Љубам и Трендафилка, сосем очекувано да сте на врвот и за вас ми е мило... Не може сите да се на прво место, ама за мене сите сте победници. А, секако многу ми значат и сите други феминки, без разлика дали се најдоа на листава или не, сите тие придонесуваат за овој форум да биде побогат и поубав.
Со среќа Дузи нека ти е победата,и со здравје да си го носес часовникот,дај Боже во година уште повесела и посреќна...Воедно им честитам и на другите три победнички...
И ја така по едно добри 100 години ја гледам темава и како гром од ведро небо да ми падна. Лани не ги пропуштив ни номинациите, ни гласањето, а богами ни свеченото доделување на наградите. Штета баш што не гласав, догодина се надевам дека ќе гледам и следам многу почесто што се дешава на форумов :geek: И секако постов не може да се заврши без честитки за сите 3, нели Честитки женцки, часовниците се преубави, со здравје да си ги носите
И јас доцнам. Сум ја пропуштила приликата да гласам. Како и да е, честито на: Doozy, Trendafilka и ljubam.
Иако сум нова на форумов,ве следев доста време и сметам дека избраните победници се токму тие ! Честитки до сите што бевте номинирани,особено Doozy, Trendafilka и ljubam,иако сите заслужувате по некоја награда затоа што вие сте тие кои го прават форумов,а воедно и сајтов она што е,т.е најдобар сајт во Македонија !
Девојки од мене имате најискрени честитки од се` срце. Со здравје да си ги носите часовниците,и никогаш не доцнете онаму каде што треба да одите
Каснам јас знам,ама сега ја забележав темава.... Како и да е сакам само да им честитам на сите номинирани кои се најдоа на листата,исто така и на победниците.. Мене малку ми е чудно толку честитки,како којзнае што да е,па и подароци,но ете традиционално подарокот ја одбележува најдобрата феминка,има многу квалитетни форумџики кои заслужиле да имаат место на листата но ете,се надевам наредниот пат.. Не дека за овие кои победија не би гласала јас,секако да не заминеше возот,но мислам треба да има најмалку за 100 да гласаме а не само за 3.. И уште еднаш честитки за победниците!
Девојки честитки заслужено победивте и ви посакувам уште вакви слатки награди мислам нагарди на срцето.
Заборавив да напоменам,дека ќе организирам киднапирање.Ветувам нема да ве мачам,само да ми ги дадете часовниците и ќе ве пуштам,зошто сите три се подеднакво преубави,кога јас би избирала кој на кого да го дадам не би можела ниту еден да испратам