Форумџика на годината 2012 Јас ги предложив Сара123,Дала и Snow-Queen,сакав и уште некои но за жал неможе :/
Форумџика на годината 2012 Номинирав 3, иако посакав да има барем 5 девојки за номинација. Како и минатата година и оваа го фурам мојот фаворит - Дузи, ми доаѓа да се ставам нејзин портпарол и да ѝ спроведувам предизборна кампања (да не се сфатиме погрешно, не дека не може самата да се избори под сонцето, мислам јасно е) Вака ми одеше списокот - 1. Doozy 2. calliope 3. kravce Откако стиснав прати, се прекорив зашто ја изумив Љубам, но знам дека другите ќе завршат беспрекорна задачка тука, и искрено - многу ми е криво што Теодора и ЛивингГлам го напуштија форумот, ми недостигаат онака од срце, Теодора ми беше жива енциклопедија, толку интелигентна, начитана и пријатна, а ЛивингГ. префинета и нежна, фина и емотивна... мислам, нема поента да ги номинирам кога не се веќе дел од форумот, иако заслужуваат да се споменат... А реално - ако по нешто го паметам форумот последнава година, тука убедливо оскарот оди кај Сноу-Квин и Срцекршачка. Со среќа момичиња, на сите.
Форумџика на годината 2012 Jaс ги номинирав Дузи Јуле Трендафилка Со оглед на тоа што веќе се гледа дека Дузе ќе биде во топ 20, се надевам дека ќе победи . Нескромно кажано, ама јас сакам Дузи да биде оваа година Феминка Eдит- Oвај де форумџика, феминка оддамна е
Форумџика на годината 2012 Сторено Ги одбрав форумџиките кои секогаш се со прекрасни совети за секој,секогаш со подршка,убав збор,девојки од кои може многу да се научи ....
Форумџика на годината 2012 Треба да и испратиш порака на femina И во неа да напишеш три форумџики кои сакаш да ги номинираш
Форумџика на годината 2012 Se izvinuvam, pisuvam od mob. Spored mene,ovaa godina najzasluzna za ovaa titula bese edna i edinstvena.... IvanaMKD,neka pociva vo mir,no spored mene,mislam deka ne postoi feminka koja ne procitala bar edno nejzino iskreno mislenje,edna nejzina napisana izreka. Edinstvenoto i vistinsko mesto spored mene i pripaga samo nea.
Форумџика на годината 2012 Иако сум нова сепак вашите мислења ги читав последнава година гласав за овие девојки бидејќи нема тема ,проблем или пак совет без овие три имиња. Со срека девојки ! Snow-Queen Marama Trendafilka
Форумџика на годината 2012 Да не испаднам хејтер и слично, ама не се доделуваат Оскари или Нобелови награди, аманте форум е, и оваа година ко што разбрав ќе се бираат 3 најфеминки. Смртта на Ивана сите не растревожи, трагично и жално е навистина, ама не е некое официјално звање форумџика на годината па да и се додели на неа, едноставно, редакцијата на Фемина сака да награди 3 активни феминки кои се фаворити годинава. Не гледам поента Ивана да биде во тие 3. Не дека не заслужува, значи далеку од тоа, ама која е поентата да ја назначиме за форумџика на годината? Мислам нема потреба да се официјализира, онака сите си ја носиме на некој начин во срце, останата ни е во сеќавање, ама мислам дека форум не е место каде се оддава почит, ниту пак Ивана ќе ни замери што не сме ја назначиле. Не знам дали само јас гледам на идејава ко малку морбидна, ако е така однапред се извинувам на сите.
Форумџика на годината 2012 Hазначив три форумџики,иако сакав повеке...не можев да се одлучам која Doozy Kravce Anabel-a
Форумџика на годината 2012 Ајде и јас да си кажам Премногу беш тешко да се изберат само три. Ги избрав Трендафилка, Марама и Шилеа. Само што ја пратив пораката се сетив на Дузи и еве ме сеуште жива се јадам што ја испуштив неа, а и Љубам и Росоњерка и Старфиш и Тедимече и Џули и Најубава на Петко и уште многу, но сигурна сум дека сите овие што ги спомнав и вреди да бидат спомнати, ќе се најдат на листата иако не успеав да ги напишам јас во личната порака до фемина.
Форумџика на годината 2012 Одма кога ја отворија темава почнав да мислам за кого да гласам.Една ми беше сигурна и кога гледам немала 500 мислења и си викам:брее тамам тебе ќе те номинирав. Ама ајде... Но,веднаш во истиот момент се одлучив за трите кои мислев дека се најдобри,мада беше тежок многу изборот. И да,баш е добро што ова се организира секоја година.