ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Прво ги номинирав Илипили, Анабела и Љубам. Бидејќи Илипили ја нема овде во гласењето, на нејзино место ја ставам Дузи.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Мх мх гласав. Гласав за тедибеар, каренина и анабела. Премногу ми е жал што неможев да дадам уште 4 гласа за сноу, горде, julli77 I Doozy. Мислам дека на листава треба да се додадат диванбатер. Ивана и. Jипи. Со срека на сите.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Гласано ... Искрено воопшто не ми е ќејф што сум на листава, благодарност до оние кои ме номинирале. Ама без проблем би го препуштила на неколку докажани феминки кои заслужиле со својот квалитет да се најдат тука. Со среќа на сите.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Гласав за Стојанка, Трајанка и Параскева ама многу ми е жал што не можев и за anabel-a, AnaKarenina, Annath, Ariel, calliope, Doozy, Gordana10, julie77, kravce, Lilit, ljubam, ludoto19, Lux, marama, RainBow, rossonerka, Shelea, Snow-Queen, teddybear и Trendafilka. Леле бе па Фемина, требаше да има опција за 100 да гласам, а не само 3. Шмрц.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Гласано! Трендафилка - затоа што многу и верувам кога ќе препорача нешто, дали е тоа за серија,филм, козметика,книга.. што и да е, проверено ми е некако Oбожавам да ја читам! Сите нејзини мислења се посебни Лукс - затоа што ме бодри во темите за фитнес и диета иако можеби не е свесна. и Лудото19 - затоа што секогаш ме смее и секогаш е позитивна
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Мојот глас оди за Љубам, затоа што е храбра, силна жена и им се дивам на таквите како неа Благословен да е денот кога си чепкала низ странава и си решила да се зачлениш на форумот Едит: Сега видов дека може три, и за Doozy и AnaKarenina
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 тешко беше да се одлучам! Но, на крај гласав за оние кои мисалм дека најмногу се трудеа!
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Јас гласав за овие три дами ми се допаѓаат нивните постови и навистина се трудеа Gordana10 Snow-Queen Trendafilka
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Гласав,мада изборот беше многу тежок.Гласав и ми олесна. Еве ги ии моите 3 најдобри. Gordana10 Lux Trendafilka Мислам дека овие 3 се најдобри,во последно време почнав да ги следам...квалитетни мислења и се најдобро,и мисламм дека најмногу заслужуваат.Со среќа девојки.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Гласано е и од моја страна ви благодарам што сте ме читале и номинирале
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 јас гласав за Ilipili k.i.m Gordana10 сакав да кажам ги номинирав нив а сега гласав за Gordana10 kravce ludoto19
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Моите три избранички се најдоа овде, но сепак не ги дадов на скроз истите гласовите овде. Гласано е, се надевам некоја до сега што нема добиено ништо од форумот ќе биде победничката.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Редовно ги читам статиите на форумов,и најмногу внимание ми привлекуваат мислењата на ЛИЛИТ,ГОРДАНА 10,и SNOW - QUEEN.Jaс гласав за вас девојки ... Поздрав до сите.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Со оглед на тоа што сум релативно нова на форумов не номинирав ниту една феминка. Ве читам цели две години и за повеќето од вас веќе си имам оформено некакво мислење. Драго ми е што вие сте го номинирале мојот фаворит, па затоа си зедов за право да гласам. Гласав за Annath бидејќи во овие две години како редовно ве следам нејзините мислења најмногу ми се допаѓаат. Има огромни познавања во областа на медицината и им дава одлични совети на младите мајки и домаќинки. Нејзините мислења досега ми биле од најголема корист! Сите што сте на оваа листа, заслужено се наоѓате таму и сите сте ми подеднакво драги! Со среќа!
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 А битно ли е да се знае за кого сте гласале? Јавно да ги наброите тука девојките? Многу лошо ми изгледа, излегува како „Јас гласав за тебе, гледаш, те мислам, обрни ми повеќе внимание“. И јас си гласав, си имам фаворити, криво ми е што некои ги нема на листата, ама си ќутам, си траам.
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Не е воопшто битно да се знае кој за кого гласал, но ниту пак гледам нешто погрешно во тоа некој јавно да си напише. Јас навистина не верувам дека некој страда толку многу што не добива нечие внимание, па го користи ова како одлична прилика да го промени тоа. Вниманието се добива на друг начин.. Ако некој со своите мислења не успее да добие нечие внимание, вака сигурно нема, па и да дуби на глава џабе му е. Бар јас така мислам. Или се лажам?
ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2012 Се двоумам,помеѓу љубам и дузи. Прекрасни сте,едноставно сте прекрасни. И двете на некој начин го разубавувате форумов.