Форумџика на годината 2013: Trendafilka

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 17 декември 2013.

?

Која форумџика ја одбележа 2013 година? (ВАЖНО: може да гласате за 3 форумџики)

Анкетата е затворена на 30 декември 2013.
  1. AnaKarenina

103 глас(а)
    16,3%
  2. anabel-a

82 глас(а)
    13,0%
  3. Abeja

54 глас(а)
    8,5%
  4. Annath

73 глас(а)
    11,5%
  5. Ariel

34 глас(а)
    5,4%
  6. bittersweet

76 глас(а)
    12,0%
  7. Doozy

56 глас(а)
    8,8%
  8. Gordana10

41 глас(а)
    6,5%
  9. Hipster

83 глас(а)
    13,1%
  10. Ketrin.Moon

89 глас(а)
    14,1%
  11. Lilit

83 глас(а)
    13,1%
  12. lunicka

79 глас(а)
    12,5%
  13. RainBow

46 глас(а)
    7,3%
  14. Serafima

70 глас(а)
    11,1%
  15. Sexybaby86

28 глас(а)
    4,4%
  16. Shelea

31 глас(а)
    4,9%
  17. Snow-Queen

181 глас(а)
    28,6%
  18. teddybear

38 глас(а)
    6,0%
  19. tessie

63 глас(а)
    10,0%
  20. Trendafilka

195 глас(а)
    30,8%
Дозволен е избор на повеќе опции
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2013

А јас Оскар, VMA, Златна Копачка и Нобелова за физика што добив, кај сум? :?:

Дека при сите тие маки и првични, неповторливи моменти, би ми текнало да најавам „отсуство“ од форум и една ваква тема, или општо дека постои интернет...јок...не би, али Боже мој, интернет је чудо!
    Ма, што сака нека пишува девојката.
    Ако се породила и ако ѝ било лесно породувањето, па нашла време среќата да ја сподели и на форум од некои свои Х причини, арно, со среќа нека ѝ е и само убавини нека ја пратат, па нека си продолжи да ги споделува истите по темиве. :nod:

Мене феноменот ми се оние...хм...добродетели што никнуваат за вакви работи ко печурчиња.
    Исто како кога ќе се породи некоја славна личност, па некој од другиов крај на планетава, со сиот мозок се залетува да ѝ честита на својот мајчин јазик, предлага имиња и прави сензација од веста.
    Мислењето од пред некое време ми е избришано, ама кога реков дека може да ја затворите темава со оглед на дотогашните одговори, беше зашто увидов дека интересот на квалитетните форумџи(к)и е значително опаднат, а преовладуваат заклучоци донесени од поздрави и на-ти-го-дај-ми-го пријателства, претежно од деца и тинејџерки...што не е лошо, но не е објективно и релевантно.

И Сноу нека е оваа година, среќно нека ѝ е. Ништо против неа.
    Ама вие бре, гласачки тела, зар ништо не научивте од предизборнине кампањи?
    Ако вака се одлучувате и на парламентарни избори поради кутија локуми и запалка, кажете навремено да спремам торбите и шупелката за некоја косовска планина.
    Треба една ревизија на поимот „форум“, да научите да створите слика базирана на ставови, а не на тортички, лигушки и „ударни вести“ (општо за било која форумџика зборам).
    Крајно, отворете си тема/анкета за „нај мамичка“ и гласајте таму. Барем 10 форумџики се имаат породено годинава ко ништо, зошто овде никој не ги спомнал ко обележја, кога веќе сме добродушници? Помалку ли вредат тие и нивните бебиња родени во неславен-за-темава термин? Свашта.

На Nightwalker, AziskaStrslenka, Miss.Ricci и 19 други им се допаѓа ова.
  2. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765

Темава е вистински доказ дека правилото : Во светот без мажи постојат среќни и дебели жени; не е вистина.

Јипи,секоја чест брат. :bow:

Мене ми е прво смешно како толку сите се испотресовте за форумџика на годината,божем повторно тепаме кошарка. Бог да чува бе.
    Ја замислувам Сноу како се раѓа и му вика на маж и дај телефонот да се уклучам да им кажам.
    Докторот: Сноу,машко е,честитки. Еве го. (и го подава)
    Сноу: (со телефонот) чекај малку...

Навистина вака изгледаш Сноу. Првото вакво мислење за тебе го прочитав од царицата Лилит и помислив дека е ту мач,затоа што можеби требаше да премолчиме затоа што сепак се работи за нов живот. Но ова е веќе претерано. Форумџика на годината-Сноу,зошто?-зошто се породи,има син. :^) Која е логиката во ова?

Моите гласови отидоа за Кетрин,Трендафилка,Лилит.
    И искрено,треба Кетрин да биде победник.
    Девојката се зачлени оваа година а еве веќе сите ја знаеме. Нема кој не ја поздравил,нема кој не ја сака,нема каде таа не напишала нешто со кое допрала до сите. Нема врска поетското во неа, таа толку успеа да добие впечаток КАЈ СИТЕ,без никаков напор. Дали постои некој што не ја знае?
    Значи заслужено треба да го добие Аудито кое се крие во наградата :wasntme: 8)
    Тредафилка ми е стандард најдобра. Од овие три,се наоѓа во средина (според мене,секако). Колумните,мислењата,ставовите и цела кариера овде.. :D Стара слава за неа е срање,таа е сеуште меѓу најдобрите. И што ако добие повторно титула. Нема да биде стара слава. Би било,ако не би било заслужено. А сите знаеме дека е,затоа што ако изгуби,ќе изгуби затоа што Сноу се породи.
    Лилит...немам коментар. Реалност,искреност и чесност гледам во неа. Понекогаш знае да претера,нели не сме сите совршени,но ако некој ја води дисциплината овде,тоа е таа. Цврстиот став со најдобрите аргументи те замолчува во секунда во било која дебата. Можеби не ни се слични мислењата за некои работи но го почитувам секое нејзино мислење затоа што знам дека е базирано на добри докази и најбитно,свои размислувања.

Јас требаше да победам затоа што годинава се запишав на факултет. |(

И не ми го лајкнувајте ова,имам прекрасен број на лајкови. 8)

На Dog-lover, Ketrin.Moon, Daydream и 8 други им се допаѓа ова.
  3. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.286

Сноу дефинитивно заслужува награда за најактивна членка( и поради тоа и заслужува да се најде во топ 20 ), но за форумџика на годината НЕ.

Оваа година паднавме на емоции ,лајкчиња , хормони ,и мајчински инстикт :D

Ретко да прочитам пост со суштинско значење ,квалитетна дискусија,издржан став и аргументирани мислења од Сноу ..
    Мила ми е и се тоа, но оваа година квалитетните форумџики изостанаа .. :worried:

Мои фаворити - Хипстер,АнаКаренина и Лилит..

Требаше малку повеќе благодарност да изразиме за феминките кои навистина го збогатуваат форумот со своите постови.. За форумџика на годината се гласа според други критериуми ..

А за најавеното отсутво нема да коментирам... :tmi:

На Snow-Queen, Neytiri, AnaKarenina и 5 други им се допаѓа ова.
  4. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902

Koi najbum nastani molim te......toa shto se omazi i sto se porodi.... :^)
    Ako e za bum rabotava bash i bum nigde nemashe...barem za mene. Na pr. jas od Snou ocekuvav bum zaprosuvanje ama nemashe takvo. Sho vidovte bum nastan bash me zanima :?:
    Mene licno pobum nastan mi bese poroduvanjeto na bitersvit i sluckite so nudistceto koi bea kade kade pointeresni za citanje ili pak bremenosta na Serafima, pateshestvijata na Duzi vo Dojcland itn. itn. itn....

Kako i da e, neka i e zivo i zdravo sinceto, golemo da raste.

I ajde prodolzete da glasate mora Trendafilka da izgubi |( :fubar:

На Asparagus, MaggieTatum, bittersweet и 18 други им се допаѓа ова.
  5. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.829
    Допаѓања:
    101.208

Очигледно ќе победи Трендафилка или Сноу.
    За Тренди немам што да кажам зашто девојката навистина има што да каже.А ако ја земе титулата Сноу,нека и е со среќа,но...искрено не се сеќавам да сум и ставила ѕвездичка на некој пост со исклучок на веста дека е бремена ,брак,породување.Не дека таква вест не заслужува лајк но...искрено повеќе ги почитувам оние феминки кои ќе соберат 60-ина ѕвездички со некое мислење во СДК,политички препукувања и сл.Не ме фасцинираат,пак ќе кажам не дека не се пријатни за читање или гледање,вестите за бременост,свадби,модни комбинации...Од една страна едно зборуваме од друга страна друго правиме.Велиме дека не е важен надворешниот изглед и ова и она ,од друга паѓаме на некој наметнат сјај.Се извинувам но тоа е мое мислење и не отстапувам од него.
    За мене морални победници ќе се Кетрин,Хипстер,Ана,Тренди...и така ќе ги гледам.

На Ketrin.Moon, ilipili, duffi и 4 други им се допаѓа ова.
  6. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Не номинирав никој,а гласав за Abeja,Tessie и Trendafilka.
    Скоро поголем дел од номинираните ми се допаѓаат,но нели морав да се одлучам за 3.
    Гласав поради тоа што-секогаш се директни,конкретни,шеговити,во секоја тема може да се дискутира со нив,пишуваат квалитетни мислења и реферати :D
    Се согласувам со сите околу Сноу,девојката остава впечаток на мила и фина личност,но само тоа.Мислењата секогаш и се кратки.До сега ја немам сретнато во ниедна тема како дискутира со останатите.
    Освен за најактивна форумџика,сметам дека за форумџика на годината не треба да се прогласи :)
    И како останатите,и мене ми беше ту мач,тазе породена,а на фемина активна.. :)

Ви посакувам среќа девојки,нека победи најдобрата! :)

ПС,Трендафилка е синоним за фемина :emo: 8)

На Snow-Queen, tessie, Abeja и 2 други им се допаѓа ова.
  7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074

Ноу комент! :tmi: .... :shake:

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974

Анти Сноу кампања терате а :D Да не може да се порадува жената со детенцето :D Нека е живо и здраво.

Јас почнав доста да отсуствувам од форумов, па мислев може се смениле работите, во криво ќе сум да спомнам нешто :angel: Право да си кажам дури и Кетрин не ја познавам, а гледам има доста гласови :angel:
    Јас сум си субјективна па моите гласови си ги дадов на оние мене лично што ми го направија форумов подобро место и криво ми е што на листава ја нема Моира, затоа што си има ултимејт знаење и дава помош на секоја тема. Затоа и Анатх е тука :hai: Глупаво ќе биде да ги редам сите тука :angel: кога почнаа да се издвојуваат гласови, си навивав и Хипстер да победи :wasntme:

Туку, факт е дека Трендафилка е печат на фемина и тука нема расправа.

Само би кажала, ако бројот на гласовите кон Сноу го отцртува гласачкото тело на форумов... би ви рекла дека многу сте пропуштиле.

пс. абе калиопе се вратила? :geek:

На bittersweet, Trnche, tessie и 6 други им се допаѓа ова.
  9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128

Ваљда не ќе ни требаат „седум години потоа“, за да ја смениме сликава. :D
    Сега имаме генерално нови критериуми за харизма, кавалитет и такви мити ствари.
    А, у реален живот, а на форум... шта је, ту је.:D

10. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058

И сеа темава што стана???? Убедување за гласање ПРОТИВ Сноу????
    Ваква таква онаква, нема добри мислења нема ова, нема она, ама скоро во секоја тема „Абе каде да најдам ова, каде има она.....???“ Слади наредно „Ти благодарам Сноу на брзиот одговор“.
    Во право сте, не е ич од корист на форумов, не е за нај член на годината, оти од 90% има Фала кон нејзе.
    Бум, спектакл, на претстава се гледа, а на форум ми е ту маџ за разголување до толку.
    А за тоа дали пишува од болница уште кога се породила или не, нема што вас да ве интересира, тоа е нејзино. Поарно да е на нет, него да се угуши од мисли. А и нели ваму е местото каде што се бараат совети м???
    Колку ми фалеше тој нет додека бев во болница, барем на момент да оттргнам мисли од се.

п.с. мене ми фали кравче во номинираните, мн си ја сакам :$

На Shpagetta, tessie, dream.queen и 2 други им се допаѓа ова.
  11. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

^ Според мене не е критериум за оценување на форумџика на годината-помош околу некоја техничка поддршка,каде да ја најдам темата и сл.
    И културно е откако Сноу,или која било друга форумџика помогне околу тоа,да се заблагодареме.

12. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.033
    Допаѓања:
    42.741

Јас си гласав за моите омилени за читање Анаат, Битерсвит и Трендафилка .
    Мислам дека овие три феминки допринесоа да биде форумов интересен за читање :) +
    Не е само активноста , во секоја тема да те има , има многу такви со по 1000 и кусур мислења , највеке во што појадувавте денес, што денес за ручек и сл Па не заслужуваат титула Форумџика на годината :shake:
    ... Искрено се надевам на победа на Тренадфилка :) :)

требаше и Имелда и Моира да се најдат меѓу номинираните ^_^

На bittersweet, Bozica1980, tessie и 5 други им се допаѓа ова.
  13. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.203
    Допаѓања:
    12.540

Сноу тука е пример за квантитет, а не за квалитет. Мислења во што јадевте/ што ви се јаде, се само за билдање на број, без содржина, без душа.
    Како кажа некој понапред, немаше ништо бум оваа година. Остана трудна, се земаа, се породи. Честитки, да е живо и здраво, само среќа да им носи.
    Ама очајно ми делува оваа желба за центар на внимание, како и постапките за добивање на истото.

На Asparagus, Lavinija, Dog-lover и 7 други им се допаѓа ова.
  14. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.700

^Незнам, но веќе ми личи како и ти да молиш за внимание со ова. Сноу, за разлика од Треднафилка, многу повеќе им помага на новодојдените на форумов за како да се снајдат. Мене, најголемата помош ми е од неа и Лела. (и Јипи во еден пост)

На Snow-Queen и Lella им се допаѓа ова.
  15. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902

MeU subjektivna si poradi licnoto poznanstvo so Snou. :!:

Inaku glasav za :
    Abeja- sarkazam i satira :bow:
    Bitersvit- humor i humor t.e. poradi napishanoto vo prethodniot post, zenava e ludnica ...i taa i nejzinite slucki :rofl:
    Hipster- realna, objektivna, pametna so svoi stavovi i izdrzlivi replki, bez ispran mozok i plus i pravnicka e-moj coek.
    Glaven informator za najdobrite serii...ako ne znaesh sto da gledash, prashaj ja Hipster.
    Jas ja obozavam :wasntme:

На bittersweet, Lavinija, swrcii и 8 други им се допаѓа ова.
  16. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.203
    Допаѓања:
    12.540

Дали ти тоа си сериозна? Со своите 13 години всушност, да сериозна си.
    Девојчице, скоро и да не се уклучувам веќе тука, затоа што ништо и не остана, а не па да молам за внимание.
    Пак ќе повторам квалитет, а не квантитет.
    Квалитет се советите на Моира, или Битерсвит. Добродушноста на Анат, Серафима, хуморот на Имелда. Квалитет е иновативноста на Геа, искреноста на Луничка.
    Квалитет е Хипстер, Анабела, Дузи. Трендафилка и Лилит.
    Направи споредба. Процени.

На Gea, Nova, bittersweet и 25 други им се допаѓа ова.
  17. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399

За мене форумов ми е интересен кога ќе прочитам мислења на Трендафилка, Абеја, Теси, Анабел-а, Луничка, Шелеа и Дузи кои имаат смисла за хумор, даваат квалитетни мислења и можеш со нивната објективност да ги сретнеш низ речиси сите теми. Јас гласав за првите 3 набројани тука, доколку можев ќе гласав и за останатите.
    Редактирам: Зошто бираме само форумџика? (сфаќам дека е женски сајт али има и машки на форумов кои заслужуваат награда). Да кажеме Јипи мене ми беше на исто рамниште со горе споменатите форумџики. Заслужува барем пофалба од администраторите. :)

На SparkyAngel, tessie, lunicka и 4 други им се допаѓа ова.
  18. clock.pot

clock.pot Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    335

Сега Сноу на врвот е. Ќе биде тесно! :rofl:

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.192

Кога ќе се прекине гласањето? :?: Денеска е денот. :$ :D

20. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402

Задолжително земете пуканки и останете на ТВ-каналот Фемина!

На glosipgirl и QueenElena им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.