Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Форумџика на годината 2013: Trendafilka

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 17 декември 2013.

?

Која форумџика ја одбележа 2013 година? (ВАЖНО: може да гласате за 3 форумџики)

Анкетата е затворена на 30 декември 2013.
  1. AnaKarenina

103 глас(а)
    16,3%
  2. anabel-a

82 глас(а)
    13,0%
  3. Abeja

54 глас(а)
    8,5%
  4. Annath

73 глас(а)
    11,5%
  5. Ariel

34 глас(а)
    5,4%
  6. bittersweet

76 глас(а)
    12,0%
  7. Doozy

56 глас(а)
    8,8%
  8. Gordana10

41 глас(а)
    6,5%
  9. Hipster

83 глас(а)
    13,1%
  10. Ketrin.Moon

89 глас(а)
    14,1%
  11. Lilit

83 глас(а)
    13,1%
  12. lunicka

79 глас(а)
    12,5%
  13. RainBow

46 глас(а)
    7,3%
  14. Serafima

70 глас(а)
    11,1%
  15. Sexybaby86

28 глас(а)
    4,4%
  16. Shelea

31 глас(а)
    4,9%
  17. Snow-Queen

181 глас(а)
    28,6%
  18. teddybear

38 глас(а)
    6,0%
  19. tessie

63 глас(а)
    10,0%
  20. Trendafilka

195 глас(а)
    30,8%
Дозволен е избор на повеќе опции
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.326
    ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2013

Добро стварно на ништо не личи ова што го правите.
    И нема да коментирам понатаму само ќе кажам нека победи најдобриот!
    И ако е така зошто не се номинирани други личности пример како karina8,karenin и некои други што заслужуваат да се најдат во овие топ 20.

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  2. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090

јас пробав да гласам за tessie ,trendafilka i serafima и не знам зошто гласот само за tessie го прифати а за другите две не прифајча :^) чудна работа :^)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902

Jaс гласав за:
    Anna-Karenina- затоа што ми е добра,пишува прекрасни постови.
    Doozy- затоа што ми е премногу интересна.
    Serafima - Затоа што секогаш е тука да ни помогне со било каков совет на сите.

Сите сте ми мили што сте тука на списоков,да можев да сите ќе гласав.
    Која и да победи со среќа нека и е.

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.299
    Допаѓања:
    158.199

Значи и за награда успеавте да се скарате. Алал!
    Друго веќе стварно не е за изненадување.
    А реално Сноу не знае за срам... Кога ќе речат опериран од срам, треба Сноу во пример да ја стават. Син ми ми донесе среќа, син ми ќе биде заслужен. Извини жено, ама уште и гиф од породувањето што не стави. Невкусно, само што родено бебе. Нека ме поправи некој дека е ова во ред?

На Name, De-lovely, andromedae и 22 други им се допаѓа ова.
  5. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.056

Абе ич не сум субјективна , си гласав за оние што си ги познавав(домашните) :P Аннатх, Серафима и Сноу :lol: Која и да е од нив три добро е :rofl:

А кој се кара, пак нека се кара.... ако не го мрзи де :)

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.972
    Допаѓања:
    90.367

Абе не ми е јасноо зошто се карате и се навредувате меѓу себе ,зошто си градите неубаво мислење пред другите,со овие коментари се искажувате какви сте навистина.Па нека си го каже секој своето мислење и чао пријатно шо се замарате со слики со навивање со бодрење на тие што се номинирани мислиш којзнае што ќе биде !
    Која и да победи сеедно ,зарем на форумот сте за награда за трофеј или да се карате со сите наоколу :?:
    Зашо си ја оптеретувате главата со негативни мисли кон некој што лично и не го познавате :)

Несакам некој да се навреди со оваа и несакав да го пишам ама морав посилно е од мене :D

На Snow-Queen и tessie им се допаѓа ова.
  7. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.605

А му текна ли на некој дека требаше од почеток на гласањето да се забрани отварање на нови профили, бидејќи може истото а се злоупотреби особено сега :rofl: , може профили да отвараат, дечковци, мажи, тетки, стрини, може и на синчето на Сноу да му отворат профил уште сега да ја поддржува мајка си :rofl: Се шалам, нека и е живо и здраво, ама како прво не мораше она да го плетка по женски форуми уште е мал за женски проблеми, а како второ тој настан не треба воопшто да се користи за вакви цели.
    Ние мислевме сега околу Божиќ да работиме на случајот, ама откако подобро размисливме можеби најпаметно ќе биде крај на март, почеток на април да го направиме па околу нова година да се роди :rofl:
    Поздрав на сите, се одјавувам и ќе бидам отсутна некое време.

На Lavinija, Golden, ilipili и 5 други им се допаѓа ова.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467

Јас си ги гласав истите :)

Трендафилка- Секогаш прва ми е, значи влагам на Фемина, веднаш читање колумни, нејзини мислења, го обожувам нејзиниот стил на пишување, дури и да не се согласувам со некое нејзино мислење (мнооогу ретко патем ) ќе ме натера да бидам неутрална .

Битерсвит- И нејзе обожавам да ја читам, посебно за нудистот :rofl: паѓање од столици. И си знае таа зашто ми е посебно драга ;) :* . Некои работи едноставно не се забораваат. :)

Анат- Јас можам женава комотно да почнам МАМО да ја викам :) . Мислам дека на секакви бош прашања ми се нашла, јас не знам какви фацијални експресии прави кога ќе и стигнат моите пораки, дали се смее едно 10 минути, се крсти, прска со света вода... Битно секогаш макотрпни и исцрпни одговори добивам :)

Инаку, Сноу е искрено фина да, ќе се најде да ти помогне - Да, позитивна е-да, ама меѓу нејзе и Трнендафилка искрено не треба ни да се има дискусија која ја заслужува титулата.
    :) Сепак тоа си е моето мислење, без навреда до Сноу сепак не израдува сите на форумот со 2рта војника нејзини :) , ама овде бараме КВАЛИТЕТ на мислења, а не КВАЛИТЕТНА ЉУБОВНА ПРИЧА :D .

На bittersweet, Mishela, Snow-Queen и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.327
    Допаѓања:
    29.130

Лелее, сега гледам сте се испокарале :o
    Според мене и двете несомнено ја заслужуваат победата, но ептен и се нафрливте на Сноу, и сега секој кој имал виолетово цветче само онака му биле мислењата, неквалитетни... Ц ц ц.. не ми се верува. Жената бебе роди и ајдее секако: На наградава повеќе се радуваш, одма да фемина си дошла...
    Оставете ја жената на мира бе! Вие ли ќе и кажете кога да се уклучува? :^)
    Трендафилка ја заслужува победата.
    Сноу ја заслужува победата.
    Наместо од ова да си направиме интересно, ете што се случува. Браво!
    Јас сум за Сноу. Мислам дека не е се’ до квалитетните мислења. Секако дека е тоа многу важно, но признајте си дека Сноу беше цела година на фемина, сподели се’ овде, од радост до тага, мене лично ми беше најинтересна. Годинава за Сноу беше прекрасна, не можете да кажете дека не заслужува, колку само се трудела за форумов, сите вие што сте против неа ако не отварате Прашање за форумот, ма ако не ја отварате цела категорија За форумот, ништо друго не се очекува. На сите им објаснувала по 100 пати што како е. Можеби затоа има толку мислења. Дај престанете веќе еднаш..

Јипмен, мене искрено почна да ми стануваш досаден. Ај тоа гифчето со пушка, смеа шала, нормално е, ги голтнав дури и 56-те слики со мемиња за Трендафилка, веќе не си интересен :puke:

Едит: Анкетата трае до Утре, 00:13 - си пишува.

На Shpagetta, Name, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  10. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738

Јас гласав за: -bittersweet-колку пати ме насмеала со нудистчето. :rofl:
    -lilit-затоа шо е директна,саркастична,понекогаш дрска и не остава никакви празни мислења. :)
    -Ketrin.Moon- :bow: затоа што е поет и за кратко време не' освои сите.

На bittersweet и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  11. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392

Мислам дека дојде време да се прогласат првите 3 и да се заклучи темава :^)

12. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290

Уште неколку часа. :)

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  13. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909

Не разбирам зошто толку и се нафрливте на Сноу,па да се пишува со таков сарказам,стварно е претеризам.
    Не доликува на возрасни девојки со изграден став и мислења.
    Зарем ако родила дете не смее повеќе да се приклучи на форумот според вас а?
    А останатите кои ги набројавте како морални победници едно добри 90 посто се омажени и имаат дечиња,па и во многу мислења од многу членки јас гледам дека претежно пишуваат за децата,за бракот.
    Па што тогаш ја прави Сноу поразлична од отанатите или помалку вредна за номинирање,па ете и за победа на годината.?
    Стварно од овие мислења што ги прочитав овде и тоа од возрасни жени,како демек Сноу го користела детето срамота,не знам што друго да речам.
    И да Сноу не ја познавам лично за да имам субјективно мислење па скокам да ја бранам.
    Едноставно мене девојката ми е мила и ми оставила позитивен впечаток.

На cresa-jagoda, Snow-Queen, tessie и 5 други им се допаѓа ова.
  14. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659

Луѓе, никој не и брани на Сноу да се уклучува или да пишува, нејзин проблем, како што кажа некој претходно, уште поубаво кога има сила да седи на интернет. Ама, малку паѓа во очи тоа што и пред пораѓај и потоа, пишуваше на темава околу тоа. Што и не мора да значи дека е за гласови, нормално.
    Мислам, и други номинирани се породија, ама не ги најдовме на форум можеби до 40 дена...изгледа дека немаше натпревар тогаш :D.

Да, има и други мајки кои пишуваат за децата, ама половина не се ниту номинирани. Всушност, во номинираните има многу мајки за кои не можеш ни да претпоставиш дека се мајки, бидејќи едноставно, не пишуваат за тоа.

Да, тоа што некоја се породила, или омажила, или заминала во странство, или завршила факултет, не е причина за да се прогласи за феминка на годината, ама тоа е, годинава такво е гласачкото тело :).

Срамота е и да се дискутира околу ова, али шта је ту је, со среќа на сите и честитки до победникот, всушност, која и да победи фер енд сквер, ќе и биде заслужено, бидејќи имала публика што ја читала и гласала.

На Asparagus, Vikica.cuci, lunicka и 15 други им се допаѓа ова.
  15. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.327
    Допаѓања:
    29.130

Врти сучи пак исто. |( Леле, каква шега, бравоо! :clap: Се повеќе ми се чини дека не сакате да победи Сноу затоа што има 12 000 мислења. :^) Па демек: Еееј, пфф, како направила 12 000 мислења, абе ај, не ја гледајте, постојано коментирала во Што јадевте денес, и јас знам така. Да имаше еве да речеме жолто цветче, немаше до толку да и се нафрлите.

На lepadama, leighton23 и baby-star им се допаѓа ова.
  16. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.613
    Допаѓања:
    40.095

Жени, жени, жениииии.
    Аманте веќе!
    Што сте ја нападнале Сноу толку? Тазе породена била зошто на фемина седела |(
    Ама ајде бреее, што ви е гајле па на вас колку седи она и како наоѓа време за тоа.
    Не сте запознаени со она- ќе заврши обврски, ќе го заспие бебето?
    Или на 5 мин да се уклучи од телефон?
    Или на лап топ или пц и е уклучена фемина?
    И што толку фама сте кренале околу тоа што напишала дека синот среќа и носи?
    Без разлика дали напишаното е со намера да се добиваат гласови или не, нема потреба од такви напаѓања и навреди. Ако вака рипате на фемина тогаш што ако се случи нешто слично во реалниот живот? Што ќе правите, ќе се мрднете од инат |(
    Преиспитајте се малку!!!

Навистина за глупави работи напаѓате.
    П.С касно пишувам ама долго време не бев на фемина и дури сега ја видов темава. Според мене теси заслужува да победи, најреално.

На Snow-Queen, artemidis, tessie и 7 други им се допаѓа ова.
  17. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973

Па мислам дека е загрижувачки приоритетната листа во случајов :^) малку ми е непријатно да кажам дека се граничи со опседнатост...
    И јас пак ќе речам, многу зборува за гласачите на форумов, и жално е, со извинување, сите сте може прекрасни, ама жално е да сте рипнале феноменални дискусии и да сметате дека Сноу е форумџика на годината. На форумов има доста жени што може да ви помогнат во секакви ситуации, а не само од типот каде да го купам ова, што не се ни на листава, што може искрено да ве насмеат и да ви помогнат, а на таа листа Сноу не е ни меѓу првите :worried: Стварно е жално ако ги пропуштите другите жени, па дури и срамота за нив да не се споменат... ова е веќе објективно.

Јуле ма, кај си ти да се јавиш овде со бебето :D

На Hipster, Asparagus, bittersweet и 19 други им се допаѓа ова.
  18. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659

И ај сега, да се расправам со вакви некои? Нема поента.
    Не сме сакале да победи бидејќи имала 12 000 мислења. Да. Баш тоа. |(

На sweet-star, ariela09, anuskaNESTLE и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.613
    Допаѓања:
    40.095

На девојката не и беше тоа муабетот |(

На tessie и Lella им се допаѓа ова.
  20. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.327
    Допаѓања:
    29.130

Жал ми е што не ме сфаќаш, сите вие самите се фативте за тоа дека не било се до квантитет. Се фативте за бројот на мислењата, не се правете сега невини.

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.