Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Форумџика на годината 2013: Trendafilka

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 17 декември 2013.

?

Која форумџика ја одбележа 2013 година? (ВАЖНО: може да гласате за 3 форумџики)

Анкетата е затворена на 30 декември 2013.
  1. AnaKarenina

103 глас(а)
    16,3%
  2. anabel-a

82 глас(а)
    13,0%
  3. Abeja

54 глас(а)
    8,5%
  4. Annath

73 глас(а)
    11,5%
  5. Ariel

34 глас(а)
    5,4%
  6. bittersweet

76 глас(а)
    12,0%
  7. Doozy

56 глас(а)
    8,8%
  8. Gordana10

41 глас(а)
    6,5%
  9. Hipster

83 глас(а)
    13,1%
  10. Ketrin.Moon

89 глас(а)
    14,1%
  11. Lilit

83 глас(а)
    13,1%
  12. lunicka

79 глас(а)
    12,5%
  13. RainBow

46 глас(а)
    7,3%
  14. Serafima

70 глас(а)
    11,1%
  15. Sexybaby86

28 глас(а)
    4,4%
  16. Shelea

31 глас(а)
    4,9%
  17. Snow-Queen

181 глас(а)
    28,6%
  18. teddybear

38 глас(а)
    6,0%
  19. tessie

63 глас(а)
    10,0%
  20. Trendafilka

195 глас(а)
    30,8%
Дозволен е избор на повеќе опции
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.130
    Допаѓања:
    67.257
    ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2013

Браво за Јипман, машко што може на женски форум да направи никој не може, алал да ти е. :rofl:
    Јас мислам дека многу и е гајле на Сноу што зборите тука, а богами и на тие што гласале за неа.
    Она си роди синче, војничето и дојде, а тука кој што зборел мање-више.
    Ако ви текнува и кога почна нон-стоп да пишува мислења исто сите збореа против неа, зашто е цело време на форумот, а неа ич уво не ја болеше. Па ни сега сигурно нема разлика.
    А и откако почнавте да пишувате против неа цело време е во водство. Имате контра ефект изгледа. :D

На Shpagetta, Miss.Ricci, cresa-jagoda и 10 други им се допаѓа ова.
  2. lepadama

lepadama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    157

Ама добро не разбирам што е поентата во врска со Сноу.
    Чим е номинирана во првите 20 сигурно е дека повеќето гласале и за неа.
    И сега што ви боди во очи што е победник на фемина,само затоа што рекла дека бебето и носи среќа.
    Па и мене ќерка ми ми носи среќа и тоа не ме прави да сум лоша личност.
    Искрено добивам впечаток како да сте и љубоморни на Сноу дека ќе победи и тоа баш дека се породила.
    Врска нема.Тотално некултурни мислења кон една нова мајка,а повеќето се од оние кои немаат деца и не знаат какво е чувството кога ќе добијат дете.
    Се друго е помалку важно.
    И ај присоберете се.Ако победи Сноу мило ќе ми биде.
    Не знам зошто праавите такви глупави споредби меѓу Сноу и Трендафилка и дека мора Трендафилка да победи зашто пишувала колумни.
    Браво за неа.Ја следам на форумот и нејзе,мила членка со квалитетни мислења,но не би имала ништо против и Сноу да победи.
    Не треба да се служите со толку ниски удари.

На Shpagetta, cresa-jagoda, Snow-Queen и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659

Појди од тоа дека ти не ми го сфати мислењето, но ајде, како и да е, излишно е да се развива дискусија и за ова сега, а и немам намера да продолжувам, очигледно е.

4. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681

Ниту ја номинирав Сноу, ниту гласав за неа, но таа што да и пишувала ете имало луѓе ја читале, ја номинирале и ја изгласале. Таа никого не натерала да гласи за неа, едноставно има луѓе кои ја сакале и и го дале својот глас. Секој си има различно размислување и секој си има право на глас. На човек едноставно да му се одмили награта читајки ги овие критики, според мене не е во ред ова.

На Snow-Queen, baby-star, Rubiii и 5 други им се допаѓа ова.
  5. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003

Изгледа требаше прво да ги разграничиме критериумите според кои ќе гласаме, за да не дојде до вакви забуни дали некоја заслужува да биде форумџика на годината или не :)

Јас на пример кога гласав, не појдов од тоа колку мислења има феминката, дали одговара на прашањата од технички карактер, дали го споделува својот живот на форумов и дали годинава ѝ била успешна и убава на приватен план.
    Затоа што јас ја оценувам како форумски лик и не ми е важно каква е надвор од форумов. Оние кои се членови на други форуми со години наназад, веројатно знаат да ја прават разликата. Јас за приватниот живот на Лилит (прости што ќе те земам за пример), не знам апсолутно ништо, освен тоа дека е љубител на салеп. Не знам каков е нејзиниот relationship status, колку години има, од каде е, каде живее, дали има куче или маче, што работи или што е по професија. Ама не значи дека ќе ја тргнам од листата само поради тоа.
    Јас оние за кои гласав ги оценував според тоа колку квалитетни мислења пишуваат, како знаат да се снајдат во дискусија, какви ставови имаат за одредени теми, дали пишуваат во различни категории и слично.

Нема да навлегувам дебатава, ниту да заземам страни и да кажувам кој за кого и зошто треба да гласа. Единствено поминувам тука културно да си напишам едно мислење во однос на темава и тоа е сé.

Останете во добро расположение :)

На Hipster, bittersweet, Espadrila и 25 други им се допаѓа ова.
  6. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    4.347

За мене оваа година Трендафилка е победник. 8)
    Јас немам гласано никогаш за форумџика на годината, оваа година ми е прв пат.

Мене друго ме загрижува тоа што уште малку и штотуку породениве мами ќе почнат да се чекираат во ГАК. :D
    Ако не се почнати веќе... :?:

Не сакам да коментирам за Сноу, ако победи нека и е со среќа, сепак вчера ми бодеа очи мислењата нејзини и кога спамаше низ цел форум, ко небаре требаше во секоја тема да отвори и да кажи дека е отсутна, па се породила, па така и во ова.
    Сепак млада мајка е, разберете ја, има уште многу да учи и да не и замеруваме. :)

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728

Девојки кој победи победи и не се замарајте толку.Може прво требаше да се каже што треба една форумџика да има за да победи,ама тоа не е кажано.Така да секој си гласал како што си мислел дека е најправилно.Кој и да победи со среќа нека му е :)

8. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.327
    Допаѓања:
    29.130

Сега работава излезе: Ако се породила не смее да го каже тоа на фемина во рок од 2 месеци. Ако каже порано, значи дека наградата на фемина и е помила од бебенцето.
    Па се породила, секако дека ќе се пофали... Значи вооошто не ве сфаќам.
    Пред неколку страници јас дадов предлог да не учествуваат форумџики што победиле во минатите 3 години што не беше прифатен од 90%. Не велам дека Трендафилка не заслужува, секако дека заслужува, нема тука што да се дискутира, ама треба да се даде шанса на другите.
    AnaKarenina не се работи за технички прашања туку зборот ми беше колку таа им помага на членовите, секогаш е позитивна, секогаш е тука да помогне, не е само онака колку да зборува на форумот само.
    Сосема наместо ќе е ако победи. Од мене има целосна подршка :)

На Snow-Queen, tessie и baby-star им се допаѓа ова.
  9. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856

Потполно се согласувам со Ludoto19. Точно, Сноу е мила, фина, услужлива, помага ако треба. Трендафилка од друга страна ми стои некако поприземна, со реални мислења и ставови. Не се прави споредба, барем таков впечаток ми оставиле на мене. Да не ме сфатите погрешно, без навреда :)

И аманте, се испокаравте за еден парфем или што и да е. Која и да победи ќе ми биде мило :) а секоја од нас има право да го даде својот глас за онаа форумџика за која што сака, нема потреба да се контраме зошто некоја гласала за Трендафилка, а некоја за Сноу. Повторно ќе речам, која и да победи ќе ми биде мило за неа :)

На Snow-Queen и Lella им се допаѓа ова.
  10. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    10.313

Страшно значи каква каша-попара се направи од една работа која што треба да биде симпатичен гест и традиција на форумов.
    Темава стана бетер него оние во политика за време на избори.
    Можеби наредна година (ако воопшто се организира избор после вакви циркузи) треба да има предизборен молк за да биде пореално гласањето :D :rofl:

Како и да е кучињата си лајат, караванот си врви. Моменталните резултати јасно ја отсликуваат структурата на форумов, ви се свиѓало тоа или не.
    Критериумите за гласање не можеш да ги разграничиш ниту да ги наметнеш на некого, а според досега прикажаните, очигледно моменталната трка е помеѓу најдобар wanna be модератор со тенденции да си ги разголува сите интимни моменти од животот и член којшто со години неслучајно и заслужено е на врвот на феминските избори.
    Не можеш да му кажуваш на некој што да чита и што да му се допаѓа. Затоа и Лајла е дел од омилените писатели во Македонија : ))))

На Nati.P, Mishela и Neytiri им се допаѓа ова.
  11. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644

Извинете, ама зошто толку ја напаѓате Сноу?
    Таа случајно да не молеше некого да гласа за неа? Не! Секој по сопствена желба тоа го прави.
    Секој си го користи своето право и си гласа за онаа форумџика која му оставила најголем впечаток. Ако за некого таа била Сноу, во ред е, за неа ќе си гласа и готово.
    Немам ништо против која и да победи. Честитки однапред. :)

П.С. си гласав за оние кои што ги номинирав: Lilit, AnaKarenina и anabel-a.

На Snow-Queen, tessie, Lella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093

Каде е Сноу сега?Да не е презафатена со синчето па не може да се уклучи од моб.?

На ariela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360

Луѓе дај бе,човек да не ја отвори темава,барем да има за што да се кара и тера правда,овде од ништо-нешто испадна..

Однапред и честитам на феминката која ќе победи и ќе ја одбележи 2013 година :)

На Snow-Queen и LittlePinky им се допаѓа ова.
  14. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265

:!: Веднаш се гледа љубомора во вашите мислења.Бебенцето само што и се роди ..што бара тука сега, :!: ако сака и ако има сила нека седи на фемина...Не сум очекувала дека толкава љубомора и ненаситност ке се чувствува на форумов.HELLO :@ најдете си свој живот и не се мешајте во туѓи животи.И честитам на Сноу за синчето :*
    П.С гласав заTessie,Ketrin.Moon и Snow-Queen
    Срам да ви е !! :devil:

На Shpagetta, Name, cresa-jagoda и 12 други им се допаѓа ова.
  15. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909

Навистина ова веќе не личи на никаков форум.
    Ами се собрале жени па ајде сарказам и ќе напаѓаме,а самите да се погледниме не не сакаме.
    Што сте се запнале во Сноу.Не сакате да победи не гласајте за неа и завршена прича.
    Ова толку изгледа бедно и некултурно,па и уште исмејувате.
    Срамота!!!

На Silver.E, Snow-Queen, tessie и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.326

Нели ви е срам да ја напаѓате сноу?
    Криво ви е што не се наоѓате во овие топ 20??
    Криво ви е што вие нема да ја земете наградата?
    Епа јас ќе ви кажам на сноу најголемата награда за оваа година и е нејзниото синче или војниче како што она милува да каже,а не некој парфем или часовник или што и да е.
    Уште еднаш ќе ви кажам засрамете се.
    П.С Изгледа вашите реклами против гласање за сноу не успеваат?

На Shpagetta, Snow-Queen, Papillon.Papi и 3 други им се допаѓа ова.
  17. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270

Ај Dream-Girl не мрчи уште повеќе,најде ти да солиш памет. И дај престанете ниту гласав за Сноу нити ја номинирав туку си гласав за Annath што мислам дека убедливо треба да победи поради овие причини:
    -Ја има во сите теми подеднакво;
    -Им одговара и им помага на сите за проблемите во секоја категорија;
    -Најактивна е во темите за здравствени проблеми (сметам една од најбитните категории);
    ...
    Тоа е тоа.
    Според мене Сноу не ни требаше да се најде на оваа листа причините сите ги знаат или се прават на "Тошо". Па добро бе, само Сноу роди син на цела фемина? :geek:

На Asparagus, SparkyAngel и LittlePinky им се допаѓа ова.
  18. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909

^А шо врска има синот во целата оваа драма,не разумем :wasntme:
    Повеќето ја номинирале па се нашла во првите 20,а како што гледам и сеуште гласаат за неа.
    И шо толку драми и циркузи,ако веќе не сте сакале да ја има овде на листата,не требало ниту да ја номинирате,ниту да ја гласате.

На Silver.E, Snow-Queen, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.801
    Допаѓања:
    100.623

Ах бре жени,зошто секое кажување на мислење го сметате за карање?Значи јас си кажав,ти си кажа ,тој си кажа и тоа е тоа.Форум е ова и најважно нешто е да бидете спремни и за критика како и за пофалба.
    Така да...[​IMG]

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      153,5 KB
      Прегледи:
      472
    На LittlePinky, Papillon.Papi, Kaylie и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.326

Swcii,па поарно јас отколку ти што ставаш лажни комбинации во модни критики само за лајкови. 8)
    Јас ќе мрчам да затоа што знам како е кога те напаѓаат,а тебе уопште уво не те боли.
    И кој ќе победи нека победи АМАН веќе.
    Не коментирам веќе.
    Уште од сега честитки на победникот. :)

На Papillon.Papi, baby-star и tessie им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.