Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Форумџика на годината 2013: Trendafilka

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 17 декември 2013.

?

Која форумџика ја одбележа 2013 година? (ВАЖНО: може да гласате за 3 форумџики)

Анкетата е затворена на 30 декември 2013.
  1. AnaKarenina

103 глас(а)
    16,3%
  2. anabel-a

82 глас(а)
    13,0%
  3. Abeja

54 глас(а)
    8,5%
  4. Annath

73 глас(а)
    11,5%
  5. Ariel

34 глас(а)
    5,4%
  6. bittersweet

76 глас(а)
    12,0%
  7. Doozy

56 глас(а)
    8,8%
  8. Gordana10

41 глас(а)
    6,5%
  9. Hipster

83 глас(а)
    13,1%
  10. Ketrin.Moon

89 глас(а)
    14,1%
  11. Lilit

83 глас(а)
    13,1%
  12. lunicka

79 глас(а)
    12,5%
  13. RainBow

46 глас(а)
    7,3%
  14. Serafima

70 глас(а)
    11,1%
  15. Sexybaby86

28 глас(а)
    4,4%
  16. Shelea

31 глас(а)
    4,9%
  17. Snow-Queen

181 глас(а)
    28,6%
  18. teddybear

38 глас(а)
    6,0%
  19. tessie

63 глас(а)
    10,0%
  20. Trendafilka

195 глас(а)
    30,8%
Дозволен е избор на повеќе опции
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2013

Ја разумем :geek:
    Не, далеку од тоа дека е лично за синчето... туку дали Сноу што е номинирана во најдобрите форумџики за 2013година има мислење подалеку од темата "Бебе" ?!

На ceca-1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.327
    Допаѓања:
    29.130

Дрска ќе сум ама срам да ти е!!! Што ти направила бре женава па толку мразење? И’ се чудам на Сноу како ве трпи. Има живци жената. Ајде само тоа ми кажете, што ви направила? Можеби не си, ама од ова јас гледам дека си љубоморна.. за другите не знам. Која си ти да кажеш кога да се уклучува Сноу.
    Од вакви па прегу глава ми е.

Има.

На cresa-jagoda, Barbie20, Snow-Queen и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737

Cо среќа нека и е на победничката која и да биде,знам дека победата ќе биде заслужена :f:
    Jас ја номинирав и си гласав за Горде :hug:
    п.с сноу нека ти е живо и здраво синчето :*

На Snow-Queen и Gordana10 им се допаѓа ова.
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.645
    Допаѓања:
    252.716

Еве ме :hai: .
    Ама ме нема на списокот ниту како кандидат, јас дури се спремав и слика од малиот да ставам :D .

Инаку, ете и јас се породив, ама ниту објавив дека ме фатија болки, ниту дека ќе одам да ме сечат.
    Но замислете да ви пишав во моментот кога ми ставаа катетар или клизма :geek: .
    Јас си стојам на тоа дека интима си е интима, а породувањето е најинтимниот чин, па не би да го споделувам со секого.
    Јас од Сноу не сум изненадена, она вршеше директен пренос од салата за породување, од венчавката и не ме чуди. Јас на пример ве читав понекогаш и од болница, ама немав ни сила ни волја да пишувам. Исто и од дома. Ама не вршев дириктни преноси. Ама тоа сум јас. Јас дури ни син ми не го ставив на фб додека да потпорасне.

И да си кажам за кого гласав :emo: .
    Анатх - една и единствена. Незнам дали некогаш ќе можам да си се заблагодарам за сите совети, подршка, секогаш ми враќа на пораките. И читам не сум била единствена 8) .
    Ана, единствена си, ти ја праќам целата среќа на светот, еве вака јавно си кажувам колку си ја сакам и почитувам.
    Битерсвит - па зар треба коментар :wasntme: . Инаку битер малиот мој исто како твојот, нудист, никако не сака облека, сака да е гол и да се бања само, и во ред, ама ние не сме во Австралија :D . Исто како Ана, прекрасна мајка и жена. Обожавам да ја читам, незаменливи се нејзините постови кои секогаш ме смеат.
    и Трендафилка - бидејќи тоа едноставно е Тренди моја. Си знае таа колку ми е драга и мила и колку ја сакам :* .

Лудо требаше да ти го шернам мислењето ;) .

На Hipster, bittersweet, kravce и 14 други им се допаѓа ова.
  5. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350

Полека малку.Што го напаѓаш детето? Дете е,не може ништо да ти рече па зборувај што сакаш,така? Е не иде така. Срам да ти е.

Срам да ви е на сите! Што сите против Сноу? Што ви е вас гајле бре? Зборувате за искреност,добрина,чесност,морал,човечност,колку вие сте прекрасни личност,абе цвеке за мирисање,а при прва прилика одма плукате по некој,зборувате лошо за него и сте љубоморни. Секој што сака на форумов ке пишува,негово право,Сноу колку што јас знам никому не му направила којзнае колку лошо нешто па да зборите така.Да таа пишуваше за нејзината свадба,дечкото,порпдувањето,па нејзина работа бре што ви е вас гајле? Дали таа вас нешто ви згрешила? Дали ги прекршува правилта на форумов? Дали стои правило дека е забрането да се напише дека станала мајка,дека дечко и се вратил од војска? И она ли ве натера да гасате за неа?Прости сте и тоа многу повеке отколку што можете да замислите.

На Name, cresa-jagoda, Someonespecial и 9 други им се допаѓа ова.
  6. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270

До вчера сите за неа ваква таква онаква во СДК сега ја брани... ако знајте вие што сакате мечка од планина ке донесам... |(

7. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818

Аман бре како хиени сте застанале во одбрана, никој ништо да не смее да рече :rofl: Полека малце, напијте се вода и шеќерче, смирете хормони, форум е ова луѓе. Дискусија.
    Како некои љубат да испревртат зборови, секоја чест.
    Секој со своето.

Мене на пример не ми е битно кој ќе победи. Ништо тоа не менува во мојот живот, за разлика од тоа што некои виртуелниот свет го сфаќаат пресериозно. И не секогаш најдобриот победува тоа е факт. Само жално е што во последно време повеќе се цени квантитет од квалитет. Си имам фаворити и обожавам да ги читам, оние кои навистина заслужуваат ваква титула, други што спамаат или прават директни преноси на интима.. нормално ги скролам.

Тоа е мој став што го имам искажано уште оддамна, и нема шанси да се промени.

На LittlePinky, Neytiri, Elennaa и 3 други им се допаѓа ова.
  8. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350

За кој зборуваш?

9. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.972
    Допаѓања:
    90.367

Неее хаххах читам и се смеам :x Не сте свесни колку сте сите смешни што навредувате цело време ... добро ви фали нешто на вас или само ви е досадно :?:
    Срамота е овааа ,срамотаа !
    Мислам дека сите негативни мислења треба да се избришат од почеток за да биде исто како ништо да не било, и да ви е мака што се мачеле да пишувате цели реферати со објаснување :D

На LittlePinky, Mrs.Cuper, lana.del-rey и 3 други им се допаѓа ова.
  10. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290

181-181!
    ИЗЕДНАЧЕНО Е!
    Навистина возбудливо станува!

11. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100

Гледа ли некој најдолу на странава колку нови членови се регистрираа денеска? Лудница сте :D
    Исмејававме еден форум еднаш, како се викаше, гламстик? Епа карма разбираш :D

На AziskaStrslenka, LittleFairy, SparkyAngel и 18 други им се допаѓа ова.
  12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467

А јас не знам дали може нови членови да гласаат? :wasntme:

Лани и прехлани нели не можеа? :?:

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154

Еве што пишуваше:
    Ама сега не пишува, или заборавиле, или ќе се важат :wasntme:
    Интересно ќе биде ако се одземат, ќе видиме кој манипулира и ќе му се смееме :geek: Јавно ќе биде понижен :!:
    Јас излегов и гласав :bow:

На Annath, Snow-Queen, Lavinija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163

Најпрво Сноу честитки за синчето,нека и живо и здраво,големо да расте.

Самиот наслов си кажува „Форумџика на годината“,што значи треба да избереме форумџика која ја обележала годината со нејзините јасни ставови и мислења која лично според мене треба да биде Лилит.
    Еве ке си кажам дека кога и да скролам во СДК или во некоја друга тема во која се води сериозна дискусија,никогаш не запирам на мислење на Сноу,бидејки ете,никогаш од неа немам прочитано квалитетно мислење во кое јасно се изразени нејзините ставови и мислења па макар и против сите да е.Сите мислења и се на најобични теми во кои не гледам изразен став.

Сега за Трендафилка,на која капа и симнувам за мислењата и колумните мислам дека повеќе ја заслужува титулата,па затоа го дадов гласот за неа и за уште две форумџики кои не верувам дека ќе победат.Јас на форумот се зачленив минатата година,па незнам кој победувал во 2011 и 2010,ама го видов мислењето на Јипи па видов дека Тренди има веќе победено,што значи дека е веќе докажана форумџика која гарантирам ако остави мислење во било која тема веднаш сите ке го делат истото мислење со неа,а пред тоа да го мислиле сосем спротивното.Тоа го имам забележано повеќе пати,па мислам дека треба да се остави место на понедокажани форумџики кои имаат цврсти ставови а се плашат да ги искажат да се докажат.Такви ги има многу ама никој скролајки не запира на нивно мислење,сите ги читаат мислењата од форумџики најпрвин со розево цветче а после со црвено и жолто,ретко се запира на мислење од форумџика со бело или сино цветче.

Сепак,која и да победи и ја честитам победата од срце. :l:

На Snow-Queen, Marossa, Lella и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293

Темава се наполни со глупости до немај каде.
    Инаку се согласувам во потполност со АнаКаренина дека веќе кога се бира форумџика на годината се бира врз база на тоа колку и се квалитетни мислењата, а не според тоа ако има над 10000 мислења или пак ако се породила, омажила, дипломирала, верила и слично. Не дека имам нешто против Сноу или некој друг на форумов, не ме сфаќајте погрешно, само си кажувам мислење.

На lunicka, Annath и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  16. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416

До сега ја читав темата.
    Искрено се мислев и јас дали да коментирам, ама не, ќе си задржам мислење во себе.

Кој и да победи, сеедно е.
    Незнам од каде толку препукување.

Овој форумот како да бил жеден за вакви настави. :wasntme:

без напаѓања молам

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.605

Ај бе шат ап, мадафака санаваганава, шо е ова ко на пазар која има поквалитетен кромид.

И не знам што се вклучуваат поединци демек во одбрана, а се вклучуваат на форумов со цел да се истакнат и да напишат дека некој некого мрзел и затоа пишувал, споредувал, коментирал.
    Е да бе сигурно сите од мржња сега коси кубат и одат по бајачки со нозе и клун од кокошка магии да им направи да победи нивната миленичка.
    Ај доста више, плус знаете дека Сноу чита, како не ви е срам најпрво :P а и како не ви е грев за тоа малечко суштество што сега ги трпи негативните емоции од мајка си и оваа неизвесност, па свесни ли сте што правите, од нервоза мајка може бебето да си го фрли несакајќи преку прозор мислејќи дека го фрла мобилниот. (се шалам Сноу, секако дека разбираш, ама јас на твое место во тие најпрекрасни денови од мојот живот, комплетно би заборавила на интернетот и целото внимание би го посветила на своето бебенце и на роднините кои се јавуваат на мобилен за да ми честитаат. Несфатливо ми е бебето да ти лежи во друга соба а ти како опседната со форумов да постираш на фемина. Треба да се имаат граници, секогаш сум те почитувала поради тоа што не си личност која влегува во конфликт иако сите сме виделе колку си опседната со форумот, особено на почетокот кога се зачлени, немаше ден ти да не ги нарокаше по 20-30 поста дневно, кога отварав нови мислења ти беше постирачот на секоја тема, после малку се потсмири и со тоа покажа дека знаеш кога да намалиш. Ама помини ги овие денови со бебенцето и не мисли на ништо, ослободи го телефонот за разговор со најблиските, освен ако не си зема лаптоп за во болница.)

Што е до мене а и бидејќи гледам дека гласањево отишло у курац, да се запре целото гласање и да се прогласи Сноу за морален победник и тоа да биде општо прифатено од сите, за доброто на меѓусоседските односи во фемина и доброто на сите тазе породени мајки, особено за сите новоредни деца.
    Можеби треба да се измисли нов начин за избор за најдобар член или воопшто да се заборави на такво нешто. Бидејќи, има многу феминки кои ги нема на листата а ги сметам за квалитетни, кога треба да гласам сакам да одбијам (иако гласав ама не кажувам за кого) поради тоа што не можам да ги мерам членовите на кантар и да одберам само три, а сакам за повеќе да гласам. Овој избор станува доста ограничен, себичен, необјективен...начинот не ми делува како исправен, можеби и самото номинирање требаше да биде јавно и во потесниот круг да влезеа многу повеќе членки и да имавме право на повеќе гласови.

А и не гледам причина да се избере некој како најфорумџија, бидејќи форумот го прават сите и ваква "трка" е излишна и создава само конфликти, кои може да се видат особено во текот на овој ден.
    Бидејќи овој форум е збир на различни генерации, карактери и интелигенција и не можеш да им најдеш нзс на сите, некој ќе бара квалитет, некој квантитет, некој ќе му значи ако некој му помогнал со тоа што му рекол дека треба да си купи тест за бременост, му решил задача, му напишал состав за писмена, друг пак ќе го цени човек по интелигенција, општи познавања, помош за животен проблем итн...

А една замерка и до администраторите, требаше откако почна гласањето да забранат креирање на нови кориснички имиња или барем забрането гласање за новите кориснички имиња.

На bittersweet, Annath, Snow-Queen и 10 други им се допаѓа ова.
  18. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935

Читав до негде,и престанав,вие не сте нормални жими се :D Јас гласав за:
    Абеја , анабел-а и за Хипстер.Ете така,без некоја посебна причина. :)

На Hipster и Abeja им се допаѓа ова.
  19. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399

Епа заради ова гласав за тебе! :rofl:

На LittleFairy, Annath, ariela09 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171

Ради Вас, пола пакетче го смуфтав. Читај и грицкај. :D
    Не сте фер. Јас до Нова година, без пакетче ќе останам. ;(

На Shpagetta, tessie, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.