Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Форумџика на годината 2013: Trendafilka

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 17 декември 2013.

?

Која форумџика ја одбележа 2013 година? (ВАЖНО: може да гласате за 3 форумџики)

Анкетата е затворена на 30 декември 2013.
  1. AnaKarenina

103 глас(а)
    16,3%
  2. anabel-a

82 глас(а)
    13,0%
  3. Abeja

54 глас(а)
    8,5%
  4. Annath

73 глас(а)
    11,5%
  5. Ariel

34 глас(а)
    5,4%
  6. bittersweet

76 глас(а)
    12,0%
  7. Doozy

56 глас(а)
    8,8%
  8. Gordana10

41 глас(а)
    6,5%
  9. Hipster

83 глас(а)
    13,1%
  10. Ketrin.Moon

89 глас(а)
    14,1%
  11. Lilit

83 глас(а)
    13,1%
  12. lunicka

79 глас(а)
    12,5%
  13. RainBow

46 глас(а)
    7,3%
  14. Serafima

70 глас(а)
    11,1%
  15. Sexybaby86

28 глас(а)
    4,4%
  16. Shelea

31 глас(а)
    4,9%
  17. Snow-Queen

181 глас(а)
    28,6%
  18. teddybear

38 глас(а)
    6,0%
  19. tessie

63 глас(а)
    10,0%
  20. Trendafilka

195 глас(а)
    30,8%
Дозволен е избор на повеќе опции
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    ГЛАСАЊЕ: Форумџика на годината 2013

Извини, а каде прочита дека напишав дека ЈАС ја заслужувам? Каде тоа се споменав себеси? Зошто така безобразно ги вртите работите?
    Кој губи има право да се лути, боже мили, дај не ме смеј. Мислам сериозно, со секој нареден пост во оваа тема чувствувам како неповратно губам по некој неврон, дотолку е детинеста целата оваа ситуација.

Без грам иронија, ниту пак љубомора како што се обидуваш да претставиш кажав се` што имав да кажам во врска со изборов.

Сум те разочарала тебе... жалам. Мене ми е поважно да не се разочарам себе.
    Не глумам лудило таму каде што нема потреба од истото.

На MiloMalo, bittersweet, SnowWhite91 и 10 други им се допаѓа ова.
  2. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276

Зошто кога си ја добила наградата си рекла ви благодарам, си била среќна, не си рекла, јас не ја заслужувам...!!!

И сега да ја добиеше ќе речеше ФАЛА !!! Немаше да речиш: Јас не ја заслужувам !!!

Не е така ???

Да сме реални, сите по малку за себе мислиме дека заслужуваме, зошто форумов е на сите, а не на поединци.

И не коментирам повеќе, кажав, ФЕР и ДРУГАРСКИ беше да ја честиташ победата, а не да речеш: Не ја заслужуваш, затоа не ти честитам.
    Мнозинството кажа дали Сноу заслужува !

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.299
    Допаѓања:
    158.202

Веројатно интелигенцијата треба да те послужи и да сфатиш дека го имам забележано тоа твое однесување и во однос на други теми и членки. Па само ролам со очи и те скролам. Независно дали мене си ми реплицирала или не.

Како тоа сум напорна ако еднаш во форумскиот живот ти имам реплицирано? :D Или некако не ти е ок кога некој ќе те перне по нос. Ко што ти имаш право да ми реплицираш мене, така јас имам право да ти реплицирам тебе. Што не ти е јасно? Или треба прво тебе да те прашуваме за реплицирање и начин на однесување, дали е во согласност со Бонтонот и моралниот кодекс според Силвер...

Те молам подели го твојот осет со сите нас, особено со тие кои немаме осет, бидејќи гледам дека ти го имаш за сите и се. Уууу пак сарказам... се извинувам. :(

Не знам дали забележа дека некои од нас не беа пристрастни во мислењата, колку што беа иритирани од глупиот пристап да се дојде до подарок. Малце разграничи си некои работи. Ама за вас моралистите тоа е као ок, да си го користиш новороденото дете за внимание... као супер нормално е... не е за потресување и ежење.
    Колку сте плитки, ама ај.

Дечки ај да постоиме сите за добро на Силвер и по нејзини правила. Ве молам, стварно више нема смисла, во право е. :(

На SparkyAngel, mims-89, andromedae и 12 други им се допаѓа ова.
  4. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276

Добро те познаваме колку си напорна со својот саказам и иронија. Мислиш јас те читам ? Не бе душо, не си ми интересна за читање.
    Ама добро, тебе ти е целта да бидеш како ваква препознатлива...

Те молам сега кога ме реплицира на оваа тема, кажи ми зошто ме реплицираш? Што не ти се допаѓа во тоа јас што го напишав ?
    Знаеш што ?
    Тоа што ја одбранав Сноу. :!:
    Те боли тебе темава изгледа...

Ама стварно не си ич интересна со твоите мислења за памперси, и не знам што. Дете си, сепак Сноу е мажена и мајка сега, имај почит барем кон неа. Не сакам да вреѓам, затоа не пишувам повеќе !

На swrcii и Rubiii им се допаѓа ова.
  5. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457

Јас само ќе кажам Трендафилка и да не беше на листава ќе го пишеше истото за победничката, сигурна сум, ама кој да сфати...

Ауу Силвер што кажа... :D
    Дај Боже повеќе „деца“ како Лилит да имаме на форумов АМИН!

На Domino, bittersweet, calliope и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.299
    Допаѓања:
    158.202

^
    Чекај, чекај, смисли си нешто твое, јас прва си реков напорна. :wasntme: :lol:
    Ти ако знаеш кај тераш и што мислиш... ама претпоставувам дека во едно си убедена - дека се знаеш, чак што више и која ми била ЦЕЛТА, та дури и што ме болело!!! :D Браво девојче, импресивно, со Клеопатра можете да го држите медиумскиот простор.

Како не ти е јасно за што зборуваат сите?
    Колку пати пишуваме по темине колку е глупо кога тазе мајки не знаат да си зачуваат интима. Не знаат да ги задржат за себе тие приватни и посебни моменти. Она пишува од породилна сала и ти тоа ми викаш дека е вредно за ПОЧИТУВАЊЕ. И после следеа низа постови кои беа повеќе од претенциозни и очигледни со која цел се напишани...А дека е така, гледам дека она прва прашала зошто нема награди годинава и сега глупи да се правиме? Да го користиш своето бебе за некој си подарок...
    Па баш дека е мајка не треба така да се однесува и да го експонира своето дете не постаро од 2 часа. Што не ти е јасно?

Јас не знам ти што си помешала во тие твои начела, ама треба да си ги преиспиташ.

И фор д рекорд, освен што гласав (не номинирав, заборавив), темава до вчера-завчера ја немав отворено. Фемина го нема тој сјај и таа интересност која ја имаше. Го помина своето најдобро време. А ваквата забава вреди за сеир чисто за да видиш до каде може да одат луѓето...што поише да кажам?

На SparkyAngel, mims-89, bittersweet и 5 други им се допаѓа ова.
  7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467

3оне узми пуцке :D

На sunlover, SexiLy, MiloMalo и 24 други им се допаѓа ова.
  8. Roxana

Roxana Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2013
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    71

Честитки за Сноу :) Иако не беше мој фаворит, верувам дека не постои членка или гостин кој не ја знае или не ја сретнал по 99% од темите.
    Честитки и за победата и за синчето :)

Инаку јас си гласав за АнаКаренина, мислам дека највеќе ја заслужува наградата. Одличен лик е, иако не сум разменила мислења со неа, иако не ја познавам, редовно си ја следам. Одмор ми е :)

9. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402

Честитки Snow-Queen!! Исто така честитки и до првите две придружнички, Trendafilka и AnaKarenina! Ве обожавам трите! :party: :hug: ^_^

10. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293

Лилит и Трендафилка :bow: :bow:
    Само толку имам да кажам јас, се друго што би кажала би било вишок. А таквите кои само чекаат да одат контра иако немаат поима што кажуваат, пишуваат, па дури и што мислат т.е. немаат свој личен став и гледаат само да тролаат, е од нив не го бидува форумов, барем не е она што беше кога прв пат се зачленив.
    Фала, чао, се најубаво :)

На Annath и Ordinary им се допаѓа ова.
  11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.189
    Допаѓања:
    259.631

Јас ќе прашам иако има шанси да ме наречете проста. Зошто Ана, Битер и Трендафилка се со потемнети имиња во анкетата, тие се првите три места? Да не е дисквалификувана Сноу? :D

12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409

Не, туку ти си гласала за нив изгледа ;)

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.189
    Допаѓања:
    259.631

Бинго, проста сум :$

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    10.369

^
    Најверојатно за тие си гласала ти.Затоа ти се потемни или сум грешка кај мене други се потемни :D

15. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699

Кај мене гласаните се: Gordana10, RainBow и SnowQueen. :$ Да, сум ги изгласала нив. Од почеток.

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. captivating

captivating Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476

Абе зошто нема смајли што се крсти?
    Очигледно ни треба :x

На summer-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  17. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    1.265

Супер идеја :clap:

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609

Од каде си толку сигурна што јас ќе кажев или ќе направев ако бев прва на листата?
    Многу си земаш за право вака искрено, па делиш одлуки во име на други луѓе. Нема потреба, смири си ги живците. Не ме познаваш воопшто, ниту пак имам намера тебе да ти се правдам.
    Фер и другарски се постапува кон фер и другарските луѓе, т.е. оди по заслуга. Во овој случај јас лично сметам дека ова не е таква ситуација, од X причини кои како што кажав НЕМА ДА ГИ ОБЈАСНУВАМ, зашто имам обѕири, иако се обидуваш да ме претставиш ко некоја аждаја. Твое мислење, твој проблем.

И за крај, мнозинството решило така и сега сакаш апсолутно слепо СИТЕ да се сложиме?
    Мнозинството сака можеби и турбо фолк, ја сака и Лајла и Дарко Лешоски, мене тоа не ми значи ништо.

На bittersweet, Neytiri, Dog-lover и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.692
    Допаѓања:
    5.469

Луѓе озбилни сте со препукувањава, надмудрувањата, држење предавања и слично?
    На што личат репликиве и постовите, па и целава тема?
    Ај да беа од оние "малите" на кои 5ки им се делат- ќе разберам, ама +21, образовани девојки/жени?
    Стварно ли ви се троши време за надмудрувања и симнување капи на ФОРУМ? Значи ова е само ФОРУМ, кој служи за информации, виртуелна дружба, исполнување слободно време а не е работно место, факултет и сл.
    Колку што членови има, толку и различни мислења има, па пресметајте ако сите почнеме жестоко да си ги браниме мислењата што ќе биде. Ок еднаш-два пати, кој има вишак време и три пати да реплицира,ама овие иронииве, сарказмот, исмејувањето, "шалите" , чувајте ги за во реалниот живот, каде ќе имате можеби бенефит од примена на истите.
    Едни мислат едно за најформџика, други друго, трети трето и што сега? Ќе се реплицира додека не се сложат со нечие мислење само зошто таму лежи мудроста, интелегенцијата, вистината?

И мој предлог е да не се организираат веќе вакви избори, а за оваа година еве јас од мојата заштеда ќе купам награди и ќе ги поделам, со признание најформџики и правдата ќе биде задоволена и со признание и со награда.

30 декември сме, надвор сонце искочи, одете прошетајте малку, не туку си трошете време на форуми докажувајќи се и не си кршете прсти од куцање за реплицирања.

На gangstergirl, LittlePinky, Kaylie и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.191
    Допаѓања:
    136.067

Ауууууууууу, готово, тамам решив јас да добијам шпорет, она да се укинела!
    НЕ МОЖИ! Сакам шпорет. АКо сум второ место, може и електрична скара. АКо сум трето, може и едно плинско за кафе.
    Еве од сеа ветувам(не сум здрава преизборна програма праам бе и ветувања пишуам) дека нема да ви се ситам ако победам, а вие не, и дека ако сум второ место, ке и дадам на првата еднаш од скарата и дека нема да и речем дека не е фер и не заслужила.
    Се понашате ко ова да не е демократски. ДИКТАТУРА!!! Што е битно што повеќе ја сакаат Сноу бе, да ја симнеме од тронот!!!!
    Инаку, јас и бонбони ќе ви купам ако победам. :$ :$

На Spidy му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.