Форумџика на годината 2013: Trendafilka

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 17 декември 2013.

?

Која форумџика ја одбележа 2013 година? (ВАЖНО: може да гласате за 3 форумџики)

Анкетата е затворена на 30 декември 2013.
  1. AnaKarenina

103 глас(а)
    16,3%
  2. anabel-a

82 глас(а)
    13,0%
  3. Abeja

54 глас(а)
    8,5%
  4. Annath

73 глас(а)
    11,5%
  5. Ariel

34 глас(а)
    5,4%
  6. bittersweet

76 глас(а)
    12,0%
  7. Doozy

56 глас(а)
    8,8%
  8. Gordana10

41 глас(а)
    6,5%
  9. Hipster

83 глас(а)
    13,1%
  10. Ketrin.Moon

89 глас(а)
    14,1%
  11. Lilit

83 глас(а)
    13,1%
  12. lunicka

79 глас(а)
    12,5%
  13. RainBow

46 глас(а)
    7,3%
  14. Serafima

70 глас(а)
    11,1%
  15. Sexybaby86

28 глас(а)
    4,4%
  16. Shelea

31 глас(а)
    4,9%
  17. Snow-Queen

181 глас(а)
    28,6%
  18. teddybear

38 глас(а)
    6,0%
  19. tessie

63 глас(а)
    10,0%
  20. Trendafilka

195 глас(а)
    30,8%
Дозволен е избор на повеќе опции
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Честитки и од мене Трендафилка и Сноу :)

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  2. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.471
    Честитки Trendafilka, заслужена победа :d:

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Fala na site, navistina od se srce. Vi blagodaram za glasovite.
    Lani treta, ovaa godina vtora...nebitno kako titula no dragoceno i milo - laze toj sto veli ne :)

На Dream-Girl, Lepaaa, Mahidevranfan и 5 други им се допаѓа ова.
  4. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА имало Господ. :rofl:

Најинтересно беше она што никој не кажа лош збор за Тренди...сите рекоа дека и таа заслужува.
    Целата работа беше за Сноу,а штом има бунт околку тоа дали она треба да биде или не треба, значи не треба да биде. Многу јасно мислам.
    За Тренди немаше пожалби, само имаше некои кои мислеа дека честите мислења на Сноу беа за победа, но не велеа дека Трендафилка не ја заслужува победата.

Мислам дека е јасно што кажав.
    Најзаслужено си ја доби титулата. А Лилит не знам навистина колку капи имам за да ти симнам. Не знам дали ме читаш но многу би ми било мило ако е така.

Трендафилке, не е стара слава. Едноставно си една меѓу најдобрите. Воопшто не е битно дали ти е прва или втора титула затоа што кога си добар, добар си.

На LittlePinky, zalosna, Dog-lover и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Шпанска серија... да почекаме, допрва можеби ќе има нов пресврт... смајлиштосекрсти

На tessie и lolanomnom им се допаѓа ова.
  6. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Немам против никого ништо,ниту сум пристрасна, но сепак мое мислење е дека Тренди заслужено ја доби титулата,искрено ако не е таа и останатите кои што беа номинирани како и некои други форумџики(ќе се препознаат кои се) кои што со квалитетни дискусии и познавање го прават форумот подобар инаку форумот ќе пропадниеше скрос.
    Тренди честитки од срце ,со здравје да си го носиш часовникот,а ако ти се многу два можеш еден накај мене да фрлиш :wasntme: :D .А баш преѓе си помислив чим ги нема модератотите да прогласат победник сигурно нешто дека ќе се случи некаков пресврт и ете на зборот. Абе требаше баба ванѓа да си ставам никче а не илипили :rofl:. И сноу гледај си го синот и своето семејство, остави го форумот тој не треба да се посвети на семејството туку ти. И тебе ти цеститам за освоеното второ место. Најдобронамерен е советот, се надевам дека ме разбирас.

На Snow-Queen, bittersweet, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. keti.kety

keti.kety Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    52
    Честитки за Трендафилка и Сноу. Мене ми е навистина жал зошто не се најде меѓу 20 номинирани и Лудото, јас уживам во читањето на секое нејзино мислење. Мислам дека многумина ќе се сложат со мене дека Лудото заслужува да е барем во топ 3.

На ludoto19, LittlePinky, MiloMalo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Femina555

Femina555 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2013
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    26
    Честитки Трендафилка да ти се множат успеси на секое поле како што ја заврши 2013 со успеси нека ти започне и 2014 со поголеми :) А исто честитки за Сноу сепак Сноу си ја доби највредната награда :)

9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.847
    Допаѓања:
    202.914
    Сосема заслужено, честитки до Трендафилка. Да не се лажеме, реално е дека синоним за Фемина е токму таа и ниедна друга форумџика. Честитки и до Сноу за освоеното второ место, честитки и за раѓањето на синот, да е жив и здрав. Се надевам дека еден ден, кога ќе порасне и ќе разбира, ќе му ги покажеш овие страници, па тој сам нека процени дали си требала да го сервираш целиот приватен живот на форумов или не. Сепак, ова е виртуелна реалност, не мора сите да знаат сè за вас, како што не мора ни да глумите дека сте некој што не сте. Имаше и други трудни годинава, многу се породија, ама ниедна не направи ваква суптилна кампања. Како и да е, часовниците се прекрасни, со здравје да си ги носите.

На оние кои ме номинираа и гласаа за мене, од срце ви благодарам. Убаво е да се знае дека сè уште некому му значат моите совети и му се допаѓаат моите мислења. Се надевам дека администраторите ќе се заангажираат малку повеќе околу форумов, да го средат и да го одржуваат како што доликува. Сепак е неблагодарно кога модераторството е на доброволна база, а притоа еден администратор и одвај двајца модератори одржуваат цел форум.

Искрено, размислувам да си заминам од форумов. Оставив свој печат, ама како што тргнало, мислам дека веќе местото не ми е тука. Со овој наплив на деца што ја зафати Фемина веќе не ми се ни отвора форумот, за жал. Нема повеќе квалитетни дискусии и квалитетни мислења, поради тоа што квалитетни членови си заминуваат. Да, ќе има нови, ама на прсти се бројат, и одвај доаѓаат до шанса да напишат нешто поради овие кои пишуваат само колку да штанцаат мислења. Тоа е реалноста драги мои, сакале вие или не.

Среќни празници!

На mimiiiii, lolitoo, Shelea и 30 други им се допаѓа ова.
  10. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Ааа епа честитки на Трендафилка за победата,баш ми е мило,една од омилените феминки ми е тука,со најконструктивни мислења и ја заслужува наградата најмногу.
    Јас инаку не гласав ниту за неа,видов дека има победено,па сакав да се даде шанса на некои други кои исто го збогатуваат форумот со квалитетни мислења.
    Мои фаворити беа Кетрин,луничка и Хипстер,нема потреба да се објаснува зошто.

Со здравје да си ги носите часовниците :D

На Hipster, Ketrin.Moon и Snow-Queen им се допаѓа ова.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.765
    Честитки Трендафилка и Сноу, со здравје да си ги носите часовниците :D :d:

12. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    21.188
    Честитки и за Сноу и за Трендафилка. Нема потреба да коментираме кој заслужил а кој не, сепак истите се избрани од членовите на овој форум.
    Со здравје да си ги носите часовниците :*

13. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Аооо, Ананди од газот може да си касне за драматичноста со оризот.
    Накострешени жени с(м)е права ствар!
    Мене па сте ми најсмешни оние што демнете да се поделат две страни, па да удрите и по двете демек најправедни сте и најобјективни, па како на другиве толку им се замарало за форум, па вакви и онакви биле, се вршат тука некои квази психоанализи...ама нели, вие не се замарате, сте дошле само другиве да ги искарате што се замараат зашто на сон ви се кажало кој што пишал, а уствари цело време сте прателе за да извлечете што да кажете. Ма дај.

Кај што се смета дека треба да се има бунт, нека се има.

Од мене, честитки и за двете и со здравје да си се служите.
    Фер испадна администрацијата со овој гест, ама плис, догодина ако не сакате вакво фијаско, ако постои некоја таква опција, исклучете гласање за потпалена дечурлана што не знае што е форум.

Ај, среќни празници.

На okcenzi, tessie, ludoto19 и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Честито Трендафилке.. заслужено ја понесе титулата форумџика 2013 :)

15. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Михајло еднаш годишно пишува на форумов, ама кога ќе пише „сите“ остануваме подзинати, ете вакви :o
    Ова сите е во наводници оти некои розеви очила имаат ставено, а повеќето од нив се „гости“ од Гламстик.
    Јас како и некои други, очекував вакво нешто и мило ми е што правдата е задоволена.
    Трендафилка ми е една од омилените личности овде, една од ретките кои не ги скролам и многу ми е мило што испадна вака. Имало надеж на форумов. Од оние кои ги гласав оваа година не победи ниедна, но како што пишав и тогаш, за оние форумџивки кои ги ценам и кои реално заслужуваат, која и да победеше ќе ми беше исто толку мило како што ќе ми беше за тие три што ги гласав, како што ми е мило и за Трендафиљ, според мене ја одржува Фемина и сајтот и форумот. Да има повеќе како неа овај форум ќе цути, ќе биди милион пати подобар и поквалитетен.
    Трендафилке честитки од срце, со здравје да си го носиш часовникот
    кој сигурна сум не и вреди толку колку некои други работи :)
    :*

Честитки и за Сноу.

На bittersweet, Dog-lover, anabel-a и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.593
    Допаѓања:
    140.224
    Извинете, јас малку правнички да ги погледнам работиве. Ве молам да ми кажете каде во правилата за игра, пишуваше дека новите членови не можат да гласаат? Би сакала да го видам тоа, бидејќи во ова

јас не гледам такво нешто. Всушност, во правилата пишува секој член, па оттука и нов член, е член. Затоа, правење на правила после избор е малку нелогично. Правилата се кажуваат на почетокот, а не на самиот крај. АКо е правилен изборот, тогаш зошто утешна награда за вториот? И законите понекогаш имаат ретроактивно дејство, но под услов истете да не нанесуваат штета на граѓаните.

Во секој случај, не можев да издржам, а да не кажам.
    Е сега, имам и едно друго гледиште. Трендафилка изгуби, па и рече на Сноу, незалужена победа.
    Исто така, рече и дека
    Понатаму не коментирам. Не сакам да правам паралела, бидејќи двете девојки ги почитувам многу, но сепак ми остана во очи па ова:
    Сноу не е лута што и ги сменија отпосле правлата, ниту пак му рече на некој - не си ја заслужил победата.
    За мене, победник е оној кој излегол поголем човек.
    Трендафилке, не е ништо лично сето ова, но отсекогаш сум била за пружање рака по пораз, а твоето пишување ме изненади бескрајно.
    И да не заборавите, шпорет сакам за следната година.

На Dream-Girl, Snow-Queen, Spidy и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.847
    Допаѓања:
    202.914
    Тие правила си важеа од самиот старт на форумот, значи откако се избира Форумџика на годината. Цело време е така. Тоа си беше нагласено во темата со првиот избор, кога победи Phyramide.

18. clock.pot

clock.pot Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    335
    Трендафилка за премиер! :rock:

19. Kaylie

Kaylie Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    1.402
    Аха, значи се сменила ситуацијата. Епа тогаш честитки до Трендафилка и со здравје да си го носиш часовникот! :)

20. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.593
    Допаѓања:
    140.224
    Секоја тема има свои правила. Тоа би значело, секој закон има свои правила :) И да е истиот, тој се менува. Никаде не беше наведено дека важат старите правила, туку пишуваше, еве овие се правилата. Затоа, не ми е јасно

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.