Ана, Ана, Ана, Каренина, Каренина, Каренина!!!!!!!!!! Честиткииииииииииии, заслужена победа, елај си сега другачки да си бидеме! Прекрасен поклон, на место за добитничката, тотално погоден! Добри сте фемина, добриииииии, сепак не читате значи што пишуваме.
Cestitki Ana,da ni pruzis uste dosta od tvoite kvaliteti niz forumov,bez razlika vo kolku temi ke bidat rasposteleni. Cestitki i do Tesi i Serafima. Prodolzete da seete reper naokolu. Cestitki i do ostanatite. I naj na kraj a ne najmalku bitno cestitki do site onie sto pokazaa deka licata im se isti i pred i za vreme na 'izborite'.
Не дека јас немам вкус за да проценам што е добро , но едноставно неможе а да не се забележи @AnaKarenina ,честитки.
Честитки @AnaKarenina официјално вака. Нов киндл, ееееее со здравје да си се служиш, уште многу прочитани книги во следната година.
Честитки за победничката И исто така честитkи за второ место(мој победник) @tessie Како и за сите останати номинирани кандидатки Фрлете се сега на славење !!!! Среќни празници на сите форумџијки и тимот Уште многу поинтересни теми, совети ,мислења и дружење во Новата 2015 година!!! П.С: До година очекувам паралелен избор и за најфорумџија Поздрав до машките членови на форумов .
Честитки, Ана! Посоодветен подарок, амин. А ја си го очекувам хонорарот за гатарски услуги немојте да мислите дека сум изумила. Гуте најт.
@AnaKarenina честитки и од мене,со здравје да се служиш со подарокот.Мислам дека треба да се прослави ова,има ли нешто за грцкање,пиење у овие касни сати.Ајт чести сега,помалку сме,утре преку ден многу скапо ќе ти се фати Честиткии и до останатите
Јееееее тоа е мојата најдобра пријателка Честитки драга @AnaKarenina Ова мора да го прославиме party:
@AnaKarenina честитки од срцемногу ми е мило ти што победи затоа што навистина ги заслужи .со здравје да си се служиш со Киндл таман за тебе , награда на место