Номинираш анонимно, преку праќање на ЛП на @Femina и во пораката си пишуваш кои три ги номиниСаш. После десетте најпопуларни ќе се најдат во анкетиче, какво што има на некои теми ако си приметила и после таму си гласаш за три. И ондак то, после виртуелно навивање, исчекување, по некој незлонамерен сеир и то.
Кој ме сликал додека дремам на фемина? Пак ли бе? Аман! Зошто? Не сум си земала пуканки да имам за шоуто Јас не номинирам, ама ќе гласам, и ќе навивам, а за сеир не знам, зависи како ќе се одвива, или или . Со среќа моми!
Искрено, кога отворив фемина се исплашив од тоа плакатот. Ги номинирав моите топ 3, иако и четвртата требаше да се најде таму, ама ете... Интересен беше циркусот лани, жими мајка, особено кога учествуваш во него, ама сепак не сакам годинава да има такво нешто.
Си ги номинирав ја посебните Ај со среќа на сите Спојлер И немојте како лани, сум се изначитала глупости.
a условите за да може да биде номинирана форумџиката се само да има над 500мислења или со оглед на тоа што се бара форумџика на годината, треба исто да припазиме и на тоа да биде веќе едногодишен член, така?
Фалат 2 работи - кој може да биде номиниран, кој може да номинира и кој може да гласа. Три работи фалеле Значи прво прашање, дали нови членови можат да номинираат? Второ, дали и колку нови членови можат да гласаат? Трето, дали номинираните треба да исполнуваат некакви услови - да имаат одереден број мислења или стаж? Ова е само поради ланските правила после завршување на изборот. Правилата на игра порано се даваат. @Mihajlo да размисли