Мене фаворит ми е @AnaKarenina . Ја заслужуваш титулата за форумџика на годината. А и фактички гледано, тука си повеќе години, цела година пишуваш активно, корисни мислења, даваш совети и то. Листата не е лоша, но можеби 2-3 форумџики не треба да се на листава. @Serafima @tessie и @mims-89 иако не ве номинирав, поради ограничениот број за 3, сепак и вие сте ми фаворити. П.С Спремајте пуканки за 29ти.
Ма сите ве читам и сите што сте на листата заслужено е мене фаворит ми е @mims-89 од срце посакувам да ја добиеш титулата, гласав и за @Daleron и @Annath.
Мене фaвoрит ми е @AnaKarenina . Сакам да пoбеди, бидејќи мислaм декa нaвистинa ја oдбележa oвaa гoдинa. Секoгaш спремнa да ти пoмoгне, милa и љубезнa. И не сaмo тoa. Таа е еднa oд нaјквaлитетните фoрумџики нa фoрумoв. Оваа гoдинa, требa да биде нејзинa. Сo среќa. @mims-89 и @Lilit , среќнo и нa вaс девoјkи. Ќе пoчекaме, па ќе видиме кaкo ќе биде.
Искрена да бидам, не сум заслужила за на ваква листа да бидам присутна. Има далеку подобри личности и поактивни и што е најважно, позаслужни од мене. Една феминка спомена да честам колачиња, и последна да бидам (што навистина така и би требало да биде) ќе ве честам од срце. Ама ако не бидам последна, нема честење. Ете така да си знаете . Сите заслужуваат да бидат овде на оваа листа на номинирани. Секој на свој начин придонесува за форумот да биде тоа што е . Јас би рекла, победници сме сите .
Ај да кажам и јас, си гласав за @Someonespecial ,@lunicka ,@tessie, бидејки се реални, пишуваат затоа што сакаат да напишат, значи без да смислуваат што ќе напишат, без да импресионираат некого и сл., што воглавно тоа ми се допаѓа не само кај нив, има и кај други, што не се на листата, а секако ги читам.Знаат самите на кои мислам, кои и ги почитувам, а ги има доста.Барем мене тоа ми се допаѓа, затоа што така пишувам, па го гледам истото кај нив, а и не го гледам форумот, па и гласањево, како некоја трка, како што спомна на сличен начин @Bah или како место за докажување.Тоа е тоа, сега секој различно размислува и различен вкус има
Слушајте да ви кажам. Светот останува на младите, заслужувате многу повеќе од оваа титула иако е некоја си лична сатисфакција. Како што некој погоре напомена јас сум многу кратко време овде за да бидам номинирана, сепак ви благодарам ми значи оваа номинација. Пак ќе напоменам фаворити ми се @AnaKarenina и @tessie . Со својата смиреност ме одушевуваат во последно време ја забележав и @mims-89 која што со задоволство ја читам.Иако сакам да дадам по некое корисно мислење од мојов долгогодишен животен стаж, сепак форумов ми е еден вид на забава и жал ми е што порано не го открив. Повеќе не ми е досадно низ што и да поминувам отварам и воала како нова сум. Ве молам без зајадливи коментари, изборите да поминат фер и транспарентни. Оружјето добро сокријте го оти има радознали деца не се знае каде ќе брцнат. Едит: @Cka си знаеш
Гласав...е сега, не кажувам за кого! Само потајно ќе следам и ќе стискам палци за фаворитите. Со среќа на сите!
@Annath mila moze si se aktivirala samo poslednite dva meseci no podobro sirenje dobrina tolku otkolku cela godina drsost i zajadlivost,licemerie,glumenje i preterano nametnuvanje. So seta pocit za sprotivstavenite mislenja od moevo okolu tvoevo nominiranje no ete i jas sakav da go napisam moeto mislenje.
Фаворит ми е @AnaKarenina . Заслужува да победи. Обожавам да ги читам нејзините мислења. Не кажувам за кои други две феминки гласав.
Женчиња бре, како почнавте со откажување од титулата пред време. Ај не ја расипувајте предновогодишната забава Како и да е, мојата тројка цело претпладне води. Сакале, нејќеле - ве номинирав и ве гласав.
Спешлка моја е на листата! Ептен,ептен,ептен сум среќна за неа Мислам дека и Валерин требаше да се најде на оваа листа,ама што е тука е. Од потесниов круг,морам да бидам искрена и да кажам дека фаворити ми се Теси и Серафима. Теси е една многу мила жена која постојано дели совети,лесна е и интересна за читање и е многу дружељубива. А Серафима без претерување ми е како олицетворение на добрината и понекогаш добивам ептен голема желба да ја гушнам и да се исполнам со таа нејзина прекрасна енергија. Навивам за вас и ве сакам како пита со праз
Моите топ 3 се тука, и ептен сум радосна за нив. Фаворит ми е секако @AnaKarenina и вака овде да кажам дека ми е идол и многу би сакала да бидам како неа еден ден. Исто така, навистина, сите на листава заслужуваат да бидат тука, и тоа најмногу ме радува, а која и да победи, ќе биде сосема заслужено, што не беше случај лани. Туку, друго сакав да кажам. Не ќе да беше лошо да ја сечеме главата на змијата уште кога е мала или така некако, заклучете ја темава, не сега, барем после изборот, со цел да се избегне циркусот, бидејќи се’ што се пишува во темава се фаворити и такви работи, што е сосема во ред, ама сите знаеме што може да се случи. Мислам дека така би било најдобро, а има каде да се напишат честитки.
Гласав за AnaKarenina посебна ми е некако има што да се научи во нејзините постови и ми делува како топла личност,после гласав за Serafima ги сакам нејзините мислења и нејзината креативност ,и Lilit за нејзината искреност делува искрено во постовите не дека другите не се искрени ама некако Lilit е посебна во постовите
И ова што уште сакав да се надоврзам, се согласувам со @mims-89 , според мене би можело и админите да го направат тоа, секако доколку може, на најреален начин, како и вообичаено Иако, мене форумот ми беше подобар, не дека не е и сега, период кога немаше ни лајкови, ни избор за форумџика на годината, дали тогаш беше некако поинаку, друга атмосфера, не знам, но многу пореални мислења имаше.
Зашто да има карање , тоа се чува за Модни Критики сега на 1-10 Јануари кога ќе почнат сите со слики за нова год , за таму се чуваме. Сега нема потреба , сите номинирани се заслужено на листата и кој и да тепа не би ми сметало воопшто , победникот не би било лошо во кафана да части , таман минатата год сите правеа профили во последен ден и се зезнаа , ама сега профилите ги имам уште од Јануари направено , да видиме кој ќе ме купи , лични пораки со понуди после 14:00 часот до 18:00 часот ... Иначе за гласање, јас си гласав за Лилит бидејќи како и секоја год мислам дека е комплетна членка а плус сега можам сите мислења да и ги разберам скриените значења и остало, Теси истотака ми се најде на листата и на крај Серафима , на форумов како една мила членка која ми е интересна да ја читам (ок можеби малце ми сметаат тие религиозните постови ).... Така да не би имало караници , сите сме сложни пред нова год али како треба сеа сите да ги подберам што минатата год ми збореа , јас ја гласам Сноу бла бла и следната год на номинации ке ја има ќе видиш .... леле ..... Така да со среќа на сите и кој и да тепа... гмгхгм Ана ... нека му е со среќа титулата
Од кај се најдов на листана, да ми е да знам... Да не звучам како мис свет, ама сериозно не навлегувам многу во читање, имам чувство дека веќе се имаше сменето скроз *генерацијата* на форумов Ќе бидам искрена, мене старите се уште ми се во срце и неописливо ми фали стариот дух на форумов. Ме радува што гледам некои од нив на списоков и се на се ако се иземам себе од него, ми се допаѓа изборот и шаренилото. Изборов за промена ќе биде фер и тоа ме радува, ама пак...останува недостигот на стариот сјај. Да, можеби создававме главоболки, ама тоа е женско шаренило и табиет, башка... сакам сеир и смеа, што да правам. Ај наредно стајте некоја апликација за делење на лепче со паричка, повеќе мерак имам за тоа! Патем да не бидам глупача, ама се надевам дека нема да биде парфем или саат, оти она кај што пишува поклон - изненадување, се е освен изненадување.
Јаооо, луѓенцааа... Ако верувате, еве едно 2-3 минути ја гледам листава и препрочитувам онаму кај мојот ник, и истовремено мислам што да пишам во празново прозорче... Најискрено и без нималку лажна скромност, морам да ви признаам дека сум speechless level изненаџена. Форумов си го сметам како дел од секојдневието, неизбежен дел од слободното време и место каде што си пишувам она што ми лежи на душа во моментот, и за дружење со многу прекрасни луѓенца што ги запознав тука... Поентата ми е, воопшто не го очекував ова, не размислувам за рејтинг и не сум се замислувала на ваква листа, меѓу вакви квалитетни ликови. Е сега, не можам без оние заблагодарувањата... џоа на некое талент шоу ќе звучам али морам Фала ви на сите што сте ме номинирале и гласале, на сите што помислиле на мене како форумски лик што заслужува да се најде на листава. Се радувам ако макар со некој напишан ред сум ви предизвикала насмевка на лицето. Ми значи и навистина ептен пријатно сте ме изненадиле, а за гласовите воопшто не ми е важно, сите сме победници како што рече Серафимка. Иии да, забегав малце ама да се вратам на она што мислев на почеток да пишам. Секогаш креативни, мудри, прекрасни, а истовремено никогаш не сум прочитала некој лош збор од нив... АнаКаренина, Теси и Серафима - you go girls! Би ми било драго било која од вас да победи.
Сакам да кажам...чекај ма не е ова СДК.. Значи ви благодарам на сите што прво сте ме номинирале а потоа и гласале... според сегашнава ситуација сите 35 девојки/жени кои гласале за мене ,заслужувате . И според моето животно искуство си земам слобода да ја прогласам @AnaKarenina за апсолутен победник која сосема заслужено ќе си добие наградата.Со среќа Ана па каков и подарок да биде.За квалитетот не сакам да зборувам кога е општо познат. Уште еднаш ви благодарам што сте помислиле на мене.