1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Форумџика на годината 2014: AnaKarenina

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 25 декември 2014.

?

Која форумџика ја одбележа 2014 година?

Анкетата е затворена на 29 декември 2014.
  1. AnaKarenina

213 глас(а)
    40,8%
  2. Annath

73 глас(а)
    14,0%
  3. bittersweet

109 глас(а)
    20,9%
  4. Daleron

95 глас(а)
    18,2%
  5. Lilit

112 глас(а)
    21,5%
  6. lunicka

97 глас(а)
    18,6%
  7. mims-89

119 глас(а)
    22,8%
  8. Serafima

141 глас(а)
    27,0%
  9. Someonespecial

78 глас(а)
    14,9%
  10. tessie

143 глас(а)
    27,4%
Дозволен е избор на повеќе опции
  1. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    @ AnaKarenina

:bow:

На AnaKarenina му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Гласанооо :inlove: , има некои подобри форумџикикои ги нема на списокот,но тоа е. (hollest)

3. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.286
    Абе дечки ова за забава е, какви демократски процеси :rofl:

Барем за мене ова е најзабавниот дел пред да се прогласи победникот, а после ќе честитаме.
    Јас сакав да искоментирам за кандидатите кои се во тесна трка онака да дадам мислење, се извинувам ако сум навредила некој не ми беше тоа намерата мислев дека за сите ова е забава и не се сфаќа лично.
    Овде има многу индивидуални, креативни и интелегентни дами ама објаснив што значи за мене форумџика на годината, некој кој ни дава печат на сите нас...

На Hipster, imelda, Mama25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Јас гласав за 3 за кои најмногу ги имам читано (сме се нашле по исти теми)....но, приметив дека многу квалитетни членови фалат на листава.
    Истите та истите (во глобала де) секоја година, однапред можеш да предвидиш, досадно е веќе.

Башка некои на листава одвај пишуваа мислења или поголемиот дел од годината беа отсутни. Just thinking...

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  5. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    @mimiiiii ne e do tebe.
    Ova kako neliutise covece da igrame.
    Istiot igrac koj samo sto frlil dve seski se raduva i veli''ma covek treba da znae kako da gi frli''...posle nego istoto go frla soigracot i prviot ovoj pat go menuva iskazot i veli"ma ova se namestaljki ne e fer".
    Igrata si tece i sekogas istiot igrac e naluten.Ama cat pat go druzat drugarcinjata im paga zal.

На mimiiiii и kolovoz им се допаѓа ова.
  6. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    @Serafima мила, дај опушти се. Не си ти толку скромна и со желба да си тотално незабележителна како што сакаш да веруваш за себе. Човек кој сака да е незабележителен не става такви слики во темата за храна плус потпишани на слика со име :D Ова еден мал пример. Друго, не ти е мило кога со своите постови си допрела до нечија душа? Па зошто сега одеднаш срам и вина ко да те бираме за стриптизета на годината? Разбирам јас скромност, и мене не ми е најпријатно кога некој има пофални зборови за мене, затоа што искрено се чудам како сум ги заслужила оти тоа цел не ми било. Ама да кажеш како другите веројатно би се радувале на фалби а ти не, не е тоа на некој начин воздигнување на себе над другите? Ако си се истакнала на форумот, значи дека таква ти е личноста, тоа си ти, сакала или не. Не се секирај, можеш да бидеш и скромна и популарна истовремено :rock: освен ако не чувствуваш дека вниманието што го добиваш ти го поматува мирот, а за тоа членките не ти се криви. Вака или онака, ти си таа што изнудила внимание.

На Madam-A, Hipster, SexiLy и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Haritiela

Haritiela Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    222
  8. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.814
    Допаѓања:
    61.887
    Гласано за три ФЕМИНКИ кои според мене треба да победат!!! Не сум често на форумов, ретко имам слободно време за читање на постовите, но овие три за кои што гласав имаат интересни постови и се прави виртуелни другарки:)!!!
    Со среќа на сите номинирани, НЕКА ПОБЕДИ НАЈДОБРАТА ФЕМИНКА!!! :inlove:

Инаку читам премногу коментари од типот „јас гласав за ХХХ, таа треба да победи“, па мислам дека е најдобро темава да се затвори привремено за да не дојде до несакани препукувања и караници!!!

На Lella, kolovoz, Mama25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Мој фаворит е Теси. И другите се супер. Има некои номинирани кои не заслужуваат да бидат на оваа листа бидејќи се премногу безобразни на моменти. Како и да е со среќа на сите кандидатки! И среќни празници!

На anina, Arthur и tessie им се допаѓа ова.
  10. Kimora

Kimora Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2014
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    1.036
    Гласав! Со среќа :*

11. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Апелирам до надлежните да се затвори темава што поскоро,зошто негледам никаков ќар од тоа што некој некого ќе навреди, за притоа да се истакне себеси.
    Да не се случи тоа што се деси лани. Мислам стварно нема потреба и толку да се потресувате,па не бираме мајку му претседател на РМ.
    Мора ли во секоја тема да се мешаат баби и жаби ? Па затоа и многу членки се дистанцираат и пишуваат само во одредени теми само за да недојде до несогласувања.

Камо повеќето да ја имаа скромноста и смирението на Serafima меѓу нив се вбројувам и себеси,( со ова несакам никого да навредам).
    Денеска нажалост луѓето се истакнуваат,кој ќе биде поголем подбуцнувач и кој кого повеке ке испровоцира. Па затоа и им е несфатливо како може некој да поседува толку позитивни карактеристики.

Кој и да победи од номинираните,му посакувам се најдобро,цим се насол на листата значи заслужува да биде таму.И кејф ми е што за тие што гласав се нашле на листата :)

На Serafima, Lella, Dream-Girl и 4 други им се допаѓа ова.
  12. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ај и јас да се изјаснам.:lol:
    Прво ви благодарам на сите кои ме номинирале име гласале, стварно не очекував да се видам во топ 10 форумџики сум пријатно изненадена.

Јас си гласав за @AnaKarenina која и ми е фаворитка, @Annath која иако ја немаше подолго време сепак мислам дека заслужува да биде во топ 10 и @Serafima за која не треба објаснување.:*:hug:

За лижење, мижење и слични глупости за мене ќе си кажам јас никого од овде приватно не познавам, никого немам на фб, се дружиме преку постови и повремени лп кога има причина за славење или жалење.:hai:

Let the best girl win....:clap::rock:

@Doozy ја пак сакам ќерка ми кога ќе порасне да биде како тебе, самостална, реална, прекрасна млада девојка.:hug:
    :*:*

На Bozica1980, sanjaeva, danichap и 9 други им се допаѓа ова.
  13. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    1.086
    Допаѓања:
    7.346
    Епа ми фали @Captain-Omni во листата ама за жал нема доволно мислења за да можам да го гласам :emo:

На Nausicaa, Cka, Captain-Omni и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.358
    Prvi impresii, site nikovi gi prepoznav!:sweat:
    Jas ke glasam vo finale, rano e. Kakvo zakluchuvanje na temava kakvi bakrachi. Koj ne saka seir neka si sedi na dlankite, guzhva ke pomine, so zdravje nosenje ili troshenje na pokloncheto i kud koj, i taka temava ne se otvara posle cela godina. Dokolku ne se desi cirkuz neli.:wasntme:

@Serafima da te oznacham, oti sekogash obratno rabotam od shto mi se kazhe, sum ostanata vo glavava kako tinej.... nema bukva. Koja od dobitnichkite ke se zalaga da se stavi kirilica, taa ke ja glasam. Ajde kako na izbori, koj ke obeka pat i kanalizacija vo selo (highfive)

На Hipster, Daleron и mimiiiii им се допаѓа ова.
  15. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.524
    И јас си гласав за трите форумски симпатии и едната ми е во водство, многу се радувам :inlove:

16. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Од моите три номинирани, само една се најде на листата за гласање и ме радува што е во топ 3.
    Уште повеќе, ме радува тоа што оваа година на листата за гласање се сериозни форумџики како @Daleron, @lunicka, @Annath. @Serafima, @bittersweet, кои се оформени личности во целост, кои секогаш пишуваат квалитетни мислења и не се тука за "тепање" време или билдање на сопственото его преку собирање на лајкчиња. Според тоа, тргнувајќи од тоа дека на листата од 1 до 10 сите се квалитетни форумски ликови, сеедно ми е која форумџика ќе ја понесе титулата "Форумџика на годината 2014".

На bittersweet, lunicka и Daleron им се допаѓа ова.
  17. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.822
    Допаѓања:
    173.241
    Си гласав за најскромната од сите.
    Сите сте победнички, паметни, културни.
    :clap:

18. Kacjushka

Kacjushka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    170
    И зошто ние кои се уште не сме гласале да не можеме да ги видиме резултатите?

На zalosna и butterfly4 им се допаѓа ова.
  19. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    За да нема калкулации,по фер е така. :)

На Someonespecial и tessie им се допаѓа ова.
  20. Kacjushka

Kacjushka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    170
    Чудно е и нетранспарентно. Чувството е како да те условуваат да дадеш глас.

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.