Па и тие што гласале и тие што не гласале на избори ,го дознаваат исходот на крајот. Откако изборот е завршен.Кога ќе заврши гласањето ќе се објави и бројот на гласови ќе можат да го видат и оние кои не гласале.
Си гласав за оние што ги номинирав,само @Cka ми фалеше на листава,па кај без неа бре?? Со продуктивни мислења ги сметам сите што се нашле тука,тие се главните ама титулата според мене треба да оди кај @AnaKarenina ,заради нејзината креативност и одмереност и како вистинска инспирација за сите нас тука.
Јас гласав за @AnaKarenina,@Daleron и @tessie бидејќи тие се трите форумџики коишто ми оставиле силен позитивен впечаток и драго ми е што @AnaKarenina води со гласовите и ако таа биде форумџика за оваа година бидејќи е многу креативна и талентирана личност каков што и треба да биде еден квалитетен форумски лик достоен да ја понесе титулата форумџика на годината!И посакувам многу среќа!
Ги номинирав @AnaKarenina @Cka @Daleron А гласав за @AnaKarenina @Daleron @Serafima Која и да победи ќе биде заслужена победата!!!
Jas ovaa godina ne ni bev prisutna na forumov no go dadov mojot glas za ednata i edinstvena @lilit zatoa sto e tuka od samite pocetoci na forumov, kje bidam i pristrastna, zatoa sto mi e draga, iako se nemame slusnato mnogu dolgo vreme, mislam deka zasluzuva da pobedi, posle tolku kvalitetni mislenja i vreme pominato ovde. Eve voedno sakam i da si ja pozdravam .* Mnogu pati navecer koga imam vreme da se potsekjam, se sekjavam na mnogute dolgi razgovori, na sekoi mozni temi, na sekoja edna poddrska sto si mi ja dala, vo bilo koj moment. Moze nekogas sum izlegla i gjubre, eve javno se izvinuvam ako sum te navredila, ako se sekjavas, ama posle se, ne sum te zaboravila deka postois. .*
Процентите се во целост точни. Можеби те буни тоа што не се однесуваат на вкупниот број на гласови, туку на вкупниот број на лица што гласале. Пример: AnaKarenina 40% всушност значи дека толкав процент од сите што гласале на анкетата дале еден од гласовите за AnaKarenina. Да поедноставиме, ако гласале вкупно 100 лица, 40 од нив дале глас за AnaKarenina. Според моменталната ситуација (AnaKarenina 145 глас(а) 40,2%), гласале вкупно 361 лице. Ако според ова пресметаш процент на пример и за Serafima (110 гласа од вкупно 361 „гласач“), доаѓа точно 30,5%. Извинување до AnaKarenina и Serafima, морав да земам некого за пример. Така е затоа што дел од вас не ги искористиле сите 3 гласа, туку гласале за една или за две форумџики. Ако сите „гласачи“ ги употребеа трите гласа, тогаш збирот ќе беше 300%.
Mislam oti najdobro e da bidat pripremeni tri nagradi, za prvite tri, oti ocigledno se navlezeni vo srcata na pogolem broj feminki!!!, Sekoja feminka si e slucaj za sebe, site sme razlicni karakteri i postojat raboti i mislenja sto poveke ni godat i obratno....pa taka e i mislenjeto za omilena forumdzika!!! inaku i mene mi e malku banalno sto sekoja kazuva za koj glasala i sto se komentira glasanjeto! mozebi e najdobro da bide i iznenaduvanje koj pobedil, ednostavno brojot na glasovi da ne moze da se vidi!
Од толку што се согласувам со мислењата на @AnaKarenina, веќе непријатно ми станува да и ги лајкувам. Како манијак некој се осеќам. Оваа година речиси секој ден го посетував форумов и слободно можам да кажам дека Ана ја одбележа форумскава година. Некогаш толку многу се пронаоѓам што мислам дека ми ги чита мислите. Дури и наједноставното мислење го прави да биде посебно. Баш ќе ми биде мило ако она победи.
zosto be vakvi nikakvi komentari demek zosto pak istite se izglasani od lani..pa jas ako sum glasala lani za nekoja i godinava ce glasam za istata..ili aj mi dosadi ce i pravam lice a za druga ce glasam pff lani site serafimce sonce zlato cile mile a sega podrugo (lisici edni) pa istata e taa zena kako lani taka i godinava
Зошто, о зошто побогу е дозволено да се коментира воопшто во темава? Нека има само првична инфомација од Билката или Михајло и да се затвори за коментари.
е ако де нека си се искаже секој, иако јас ништо не разбирам што ги мачи луѓево за каков инцидент зборуваат но сакам да читам.
Лани не гласав , ама да појаснам за феминката погоре, се случи нешто како демек гласови на Сноу Квин и биле одземени , не се важеле гласовите дадени за неа од новите членови кои се логирале последниот ден. Лани победи Трендафилка , и имаше мешаници за некој беше Трендафилка победник за некој Сноу и така, се надеам ме свати за овогодинешниот избор се е ок засега се тече прописно .
Na tolkava reklama sto si napravi @dm drogerie markt na forumot, sramota e ako na site deset ne im podarite po nesto, makar sitno. Neli?
Фемина е навистина многу квалитетен форум.Од кој може многу да научи.Има многу талентирани членови кои заслужуват многу повеќе од часовник.Отворена ќе бидам дека на крајот на годината наградите би требало да бидат многу поголеми од еден часовник.На АnaKarenina jас би и подарила еден куп книги,ккозметичка колекција,некој апарат за домаќинството, и задолжително квалитетен фото апатарат. Добар е и овој од кој ни праќа толку убави слики но заслужува уште поубав. Исто и на другите кои се меѓу првите 10. Материјалното не не збогатува, но истото може да не мотивира за уште многу поквалитетни мислења. Мислам дека уметнички слиќи,книги со рецепти,апарати за домаќинството,козметички колекции би требало да претставуваат реални награди на Фемина.Пари може да се обезбедат од рекламите.
Ако неколку години по ред е часовник, тогаш срамота е. И јас реков, што ке им се часовници? Па јас на Каренина би и дала ваучер од книжарница за тие пари. Нека си купи што сака!
Сепак најголема награда за нив би било самото тоа што имаат стекнато толку многу пријателства тука, па макар биле и само виртуелни. Материјалното не може да се мери со тоа.