Форумџика на годината 2015: Lady Phoenix

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 17 декември 2015.

?

Која форумџика ја одбележа 2015 година?

Анкетата е затворена на 29 декември 2015.
  1. AnaKarenina

58 глас(а)
    19,1%
  2. Annath

57 глас(а)
    18,8%
  3. bittersweet

57 глас(а)
    18,8%
  4. Cka

49 глас(а)
    16,2%
  5. crimson

51 глас(а)
    16,8%
  6. danichap

87 глас(а)
    28,7%
  7. Kukla994

24 глас(а)
    7,9%
  8. Lady Phoenix

93 глас(а)
    30,7%
  9. Rainbow

81 глас(а)
    26,7%
  10. Someonespecial

43 глас(а)
    14,2%
  11. vitamina

30 глас(а)
    9,9%
Дозволен е избор на повеќе опции
  1. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Lele kjuti, 3 mi se vide deka e casot.
    Ami mora pa sho, dosta im sedam vo sredina, znaes li kakva pozicija e? :worried:

На Lady Phoenix му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.720
    Допаѓања:
    162.439
    Well...:$ thank you.
    Ама без оглед на мислењево, јас среќна сум што ме нема на листа.
    Има нови членови и потребна е нова енергија, иако почетокот на форумов никогаш нема да се повтори.
    Администраторот треба да се потсети дека се е повратна спрега, форумот опстојува заради нас, а не заради самиот по себе.
    Искрена ќе бидам, некои од листава и не ги ни имав забележано до сега, можеби затоа што не читам редовно.
    Номинирав, но направив страшна утка. Бев првиот гласач, чекајќи во 3 часот, гласав од мобилен и само клинкав на една членка и тоа на неа заборавив при номинации, но сепак лани ја номинирав, наместо на три, а таман ми дојде при изборот, бидејќи една од моите номинирани ја нема на списокот- ЛивингГлам, се врати баш како што треба и ми е олтајм фејворит во сите изданија. Не гласам прв пат, знам како оди, ама во кликање, скролање, врска немам и многу ми беше и уште ми е криво, ама секако моите гласови не би направиле разлика.

Форумов... ми даде се добро од жените, ама исто така ми покажа и се лошо од нив. Од прекрасни сочувстителни комуникативни девојки кои секогаш се стандард или такви пис на јазик, ама во душа меки, па си викаш - абе јас стојам на агол б, она на агол ц и шо не е јасно тука? До такви кои се такви лицемерки, намќорки, саможиви и егоистични, што просто... ми станувало жал како може да живее со толку несреќа во себе. Не те знае и едноставно... те заебуе. Не као за искачање или живот или смрт, ама... ќе ме разберете. Веројатно од личната свесност колку човек може да е злобен, па параноидно мислат дека се е за нив и поради нив и дека се некој лошо им мисли, па така ги тера, не знам, еве искрено...

И да не тупам... нека победи најдобрата, иако врска немам која е најдобрата. Данчето го читам, симпатично ми е од секогаш, Лејди Феникс, ја ловам од време на време, ама е млад член и не имам оформено мислење, а и уште се немаме скарано едно 5-6 пати за да знам. :D А ветеранките од списокот секако сите ми се фејворит, Михајло бизнис направи на нас, ред е и пензија да ни даде.

На 1209, calliope, kjukli и 14 други им се допаѓа ова.
  3. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    24
    24
    24
    24
    24
    24
    24!!!!!
    :devil:

На Captain-Omni, anel, Lady Phoenix и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.815
    Допаѓања:
    173.219
    Кукле, да направиш нешто да постираш во темана...Да се почастиме за последно место.:rock:
    Кога ти ги гледам сликите ми иде мониторот да го излижам:$

На Someonespecial, Lady Phoenix и Kukla994 им се допаѓа ова.
  5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Баш да видам дали во 03:04 ќе биде прогласен победникот :lol: :P

На Lady Phoenix му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Не номинирав, а гласав уште на почетокот за @danichap @bittersweet и @Lady Phoenix .

За Битерка гласам секоја година, тоа е една од феминките без кои не би можела да го замислам форумот, едноставно овде е од самите почетоци, нејзините сликовити постови прават да имаме чувство дека ја познаваме, дека сме дел од таа слика, исто како кога гледате серија некоја. Епа со битер е веќе која, 5та или 6та сезона, не знам точно и се надевам дека ќе трае уште долго, долго...

Лејди донесе свежина на форумот, една уметничка нишка која е секогаш добредојдена.
    Сепак иако гласав за неа и со задоволство ја читам, а уште со поголемо задоволство ги гледам нејзините слики, мој фаворит за годинава беше Дани.

Едноставно како што кажа и самата во еден неодамнешен пост, во 2014 година и се случил животен пресврт, а нејзините убави моменти кулуминираа во 2015 година.
    Тоа го почуствувавме и ние, читателите на форумот- видовме една нова Дани, каква што не бевме виделе порано.
    Кога жената е задоволена на сите полиња едноставно зрачи, Дани е доказ за тоа и баш сакав да ја заокружи годината и со титулата форумџика на годината, ама ете, како што изгледа победата ќе и се лизне од раце за неколку гласа.

Штета...

Фалат доста форумџики на листата, а порано ако не се лажам и самата листа беше подолга, имаше 20 номинирани.
    Како и да е, сепак ова е мое субјективно мислење, за некого може листата е комплетна, мене лично ми фалат некои феминки, за некои сум изненадена дека воопшто се номинирани, ама како што кажав тоа е субјективно.

Мило ми е што годинава изборот помина без препукувања и со стил, па да сме живи и здрави да го дочекаме и наредниот во таква атмосфера.

Сега ќе почекам дали навистина во 3:04 ќе се прогласи победничката, можеби и Михајло ќе не удостои со некој пост.
    Профилот Фемина некако ептен роботски делува, безвеза ми е кога гледам теми креирани од него.

Типувам на Киндл како минатата година или на професионален апарат.
    Смајлиња нема, ме мрзеше да ставам.

На crazylady, calliope, kjukli и 13 други им се допаѓа ова.
  7. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    03:04 8)

На crazylady, theowndemon, Cka и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.720
    Допаѓања:
    162.439
    Ручки од тупан.
    Нека се врати Билката, овој Михајло како кукла на дување да си купил, така делува ботот Фемина.
    Сакам од МОСТ да искочат со официјален став.

На kjukli, irenna, srcence1607 и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.971
    ЈАС? Вистинa? Ме зезaте? Лелеее не ми се верувa :o
    Штo дa кaжaм, вистинa не oчекувaв вaкoв пресврт, еве oд вoзбудa не знaм штo дa кaжaм. Сaкaм дa се зaблaгoдaрaм нa сите штo глaсaa зa мене, иaкo мислaм декa втoрoплaсирaнaтa @srcekrsacka пoвеќе јa зaслужувa oд мене, сепaк oд срце ви блaгoдaрaм и ветувaм декa и пoнaтaму ќе бидaм дел oд oвa пoсебнo, вoлшебнo кaтче.:f::party:

На crazylady, kjukli, cresa-jagoda и 16 други им се допаѓа ова.
  10. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.192
    Ако не се лажам уште нема победник така? Мислам, наслоовот не е променет, не сум го видела првото мислење. :)

На Lady Phoenix и Ketchup им се допаѓа ова.
  11. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ги номинирав @Annath @lunicka и @Someonespecial а гласав за @Annath @Someonespecial и @danichap .

Не очекував да се најдам на списокот, годинава некако слабо бев активна освен во темата +/-40 така да благодарам на сите што ме гласеле и номинирале.:)

@sesilija петта сезона терам веќе, шестата ја почнуваме, во преговори сме.:rofl:

На kjukli, MacenceEna, sesilija и 9 други им се допаѓа ова.
  12. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    Јас не номинирав, но кога ja видов прочистената листа, немав недоумици за кого да гласам.
    Не знаев дека може за 3 членки да се гласа, ама тој еден и вреден глас го дадов за мојот фаворит
    Лејди Феникс ! Секоја на листата ми е драга на свој посебен начин, но една мора да победи.
    Епа ајде, чекам со нетрпение и официјално ова веќе да биде разрешено !

На Ketchup, Someonespecial, ph.orhideja и 5 други им се допаѓа ова.
  13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.830
    Допаѓања:
    101.228
    Е оти уште не сте ја прогласиле Лејди?Мислев да честитам прва нели,па да ме има на порталите ексклузивно...ем јас заспав ем модераторите не си ја завршиле работата.:devil:
    Гласав за Дани,Анет и Лејди.
    Знаев дека Лејди ќе победи,молам до изборниот штаб догодина да организира и типување,ќе заработам некој денар.
    Значи...
    Лејди мила,честита победа,еднаш реков дека си како свежо ветре на форумов.Заслужено.И немој да си киднала после со наградата да те снема,треба да останеш да оправдаш.
    Мора вака зашто е можно цел ден да немам пристап до интернет,па навреме да си завршам обврски.Како секоја жена во години.
    п.с.уживај во наградата каква и да е.

Последна измена: 29 декември 2015
    На crazylady, kjukli, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  14. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.329
    @Lady Phoenix Cestita Nagrada:party:
    Za nekoj dela od umetnosta i direktno sum ti se obratila. Bravo(y):rock:

На kjukli, cresa-jagoda, Abrakadabra и 3 други им се допаѓа ова.
  15. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    Не прочитав нигде дека е објавен победникот,ама гледам членките честитаат,па еве и јас @Lady Phoenix честито награда,и со здравје да си се служиш што и да е...Се надевам вечер на журка во -/+40,Лејди ке части:)

На Abrakadabra и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  16. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Која и да победеше од моите фаворитки ќе беше заслужено,си кажав дека гласав за Даничап,Битерсвит и за форумџиката на годината,Лејди Феникс.
    Честитки Лејди Феникс.:f:

На kjukli, cresa-jagoda, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    [​IMG]Честитки, моја Лејди ! [​IMG]

AND-THE-WINNER-IS-OSCAR-37748.jpg

']Знам дека наградата ти е најмалку важна и дека најважно ти е тоа што си избрана со мерак од фемките.
    [​IMG]']Сосем заслужено си ја заработи титулата - форумџика на годината ![/URL][/URL]

На kjukli, cresa-jagoda, Lella и 9 други им се допаѓа ова.
  18. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Честитки @Lady Phoenix , сосема заслужена победа, дефинитивно ова беше твоја година:hug::f::*

На cresa-jagoda, Lella, Someonespecial и 6 други им се допаѓа ова.
  19. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.669
    @Lady Phoenix мислам дека победава е заслужена.
    Не се ни сомневав дека кај тебе ке оди пехарот.
    Туку...се спреми ти ??
    Ние еве се ,,собираме,, полека и ќе ти доаѓаме на прослава...:!:
    Или уште подобро, еве ќе одиме во Воденица а ти дојди после ...за цехот, знаеш..:party::party:

На crazylady, kjukli, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  20. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Cestitki @Lady Phoenix ,da ni bides vaka za primer i narednata godina.

На kjukli, cresa-jagoda, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.