@Lady Phoenix Dusicke, po neznam koj pat cestita pobeda. Zasluzi zlatna, I jas ke kazam ova bese tvoja godina @Mihajlo @RainBow Alo, me slusate? Vamu se slavi, povelete
Ајдеее уште не јс прогласивте Фени бе!?!? За џабе се утепаа чекајќи на чет ноќеска, јас уѓи заспав... ја мислам дека Михајло ка потрошил државната каса на Фемина по одмориве и сега нема награда па се туфкаат Рајне јавиии сееее
Честита победа @Lady Phoenix За комплетен форумски лик како тебе наградата е небитна во споредба со поддршката од мнозинството членови. Победата нека ти биде поголема сатисфакција за нови креативни дела во годината што следи со заслужен триумф. Продолжи подобро во твој стил и наш елан
Waaaaaaaaa... Најголеми честитки до мојата најсакана @Lady Phoenix, сосема заслужено, не можам ни да опишам колку се радувам. Мирна ми е душава, конечно најфер и рамноправно да победи мојата омилена феминка. Брависимо! Не знам веќе што да ти кажам, ми се вреска, ми се скока. Срцево ми е полно. Со здравје да си ја користиш убавата награда. Те сакам пренајмногу (ме натера мене, grammar nazi да го употребам зборот, бреј... ). Ти праќам еден тон мечиња и бакнежи. Патем, успеав да фатам една фотка од прославата за Фени. Изволте.
@Lady Phoenix честитки, сосема заслужено, мислам дека сите си знаевме која ќе биде, ама @danichap те држеше на готовс. Фер и демократски избори, се надевам секоја година вака ќе си тераат.
Честитки и од мене @Lady Phoenix Ќе ти го кажам истото што мене лани Дузи ми го посака: Да не те фати мајата после ова, па и ти полека да се повлечеш од форумов Макар што за тебе постојат најмали шанси да се случи тоа, кратко време си тука, не верувам дека за брзо ќе ти досади форумов Јас еве уште се држам, да не се подречам Се надевам ќе имаме шанса подобро да те запознаеме, зашто знам дека имаш уште многу што да покажеш. Искрено посакувам оваа титула барем малку да фрли сенка врз сите лоши работи што ти се случиле годинава. Со здравје да го служиш Киндлот! Знам рече дека не си по читањето, ама можеби ова ќе ја разбуди желбата во тебе, па читачот ќе го дружиш почесто од фотоапаратот Тука сме ние читачите за препораки за книги Честитки уште еднаш!
Примопредаја на круната. Морам подобра камапања за догодина да спремам, киндлов мој може до тогаш ќе ме држи.
Честитки @Lady Phoenix, со здравје да си ја користиш наградата. Очекуваме уште многу квалитетни мислења од тебе . Честитки и на сите што беа номинирани, секој заслужено беше на листата .
@Lady Phoenix честитки мила сосема заслужена награда. Со здравје да си користиш тоа што заслужуваш, и пред се секогаш да бидеш она што си. Мила, нежна, креативна, несебична и човечна личност. Ти си едно огледало кое што многу блескаво и чисто ја отсликува личноста која што била застапена и заслужна како дел од оваа катче и форумџинство за оваа година. Среќни и врсели празници лејди, заслужно треба да уживаш.