Форумџика на годината 2015: Lady Phoenix

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 17 декември 2015.

?

Која форумџика ја одбележа 2015 година?

Анкетата е затворена на 29 декември 2015.
  1. AnaKarenina

58 глас(а)
    19,1%
  2. Annath

57 глас(а)
    18,8%
  3. bittersweet

57 глас(а)
    18,8%
  4. Cka

49 глас(а)
    16,2%
  5. crimson

51 глас(а)
    16,8%
  6. danichap

87 глас(а)
    28,7%
  7. Kukla994

24 глас(а)
    7,9%
  8. Lady Phoenix

93 глас(а)
    30,7%
  9. Rainbow

81 глас(а)
    26,7%
  10. Someonespecial

43 глас(а)
    14,2%
  11. vitamina

30 глас(а)
    9,9%
Дозволен е избор на повеќе опции
  1. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Честитки @Lady Phoenix имаше сјајни мислења и си ја заслужи победата.Сакам торта частење :D :*

На Lady Phoenix му/ѝ се допаѓа ова.
  2. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.287
    Допаѓања:
    75.905
    Честитки @Lady Phoenix. Заслужено си ја доби наградата, па годинава уште поактивна да бидеш.
    Поклон од мене за победата

3. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.339
    Честитки @Lady Phoenix, сосема заслужено и да продолжиш да ни го разубавуваш форумов со твоите мислења. :l::hug:

4. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.667
    Inace @Lady Phoenix prima cestitki denes od 20.00 do 23.00 vo Vodenica.
    Ve molam site zaintetesirani so prigoden poklon da dojdete na cestito.
    Veselbata ke ja dopolni muzicka grupa.

P s.Vi napomenuvame poklonot da e vo plik

На artemidis, Ketchup, calliope и 13 други им се допаѓа ова.
  5. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.310
    И како што е редот, откако завршив со сите активности и подготовки за славење, нели (погоре наведени, кој не знае - нека си прочита убаво :!:), време е да го утупам максимално со еден говор, како што доликува на крај на секои избори. :bow: (Знам дека ова на @Bridget нема да и' се допадне, а најверојатно и на некои други, ама тука сме да го тупиме :P)

Најпрво од се', да се заблагодарам на @Femina за подарокот и за тоа што толку луѓе држеше во неизвесност. :lol: (Малку да се пошегувам)

Второ, би сакала да кажам дека во изминативе денови, а особено денес и вчера се чувствував како во оние контактнине емисии на телевизија кои поставуваат тема од типот „Личност на годината“ и веднаш сите на тапет ги ставаат Грујо или Заев и ги плукаат до максимум. :rofl: (Мора и малку политика да вмешам, инаку нема да го биде мислењево, да не речам, говорот.)

Трето, сакам да им се заблагодарам на сите кои ме номинирале, а потоа и кои гласале за мене. :hug: Ќе бидам искрена и ќе речам дека очекував да се најдам на списокон горе, ама не очекував дека ќе бидам меѓу први две-три, а камоли да победам, особено што сум релативно нова (а форумов го следам од самиот почеток). На некои сум им била по кеиф, некои не ме ни забележале, некои сигурно не ме ни сакаат, ама за оваа година - бидна. Само морам да кажам дека списокот беше прилично квалитетен и секоја девојка и жена која се најде таму - навистина заслужи.

Многу детално не сум ги следела претходните избори, само инцидентно, па нека ме просветли некој дали се случило на список да се најдат релативно нови членки и како котирале, многу ме интересира. :?: Оваа година ми е мило што немаше скандали (освен ако не настанат сега, отпосле :lol:), што помина мирно, демократски, фер, без виртуелно тегнење на коси и млатење. Се' беше на ниво, културно и фино, па дури и зафркантски, на мое задоволство. :)

За оние кои се најдоа на списокот - што да кажам.
    Ана Каренина не била залудно победник веќе еднаш, секогаш со нешто интересно, секогаш застапена во доста теми, со квалитетни мислења (и да, мислам дека за рејтингот на еден форум е битно да има квалитетни членови).
    Анат е смирена, одмерена и многу паметна и искусна жена која неизмерно ја почитувам и се сеќавам на почетоците на форумов дека беше иста таква и секогаш беше во состојба да подели совет и да помогне некому, особено со здравствени проблеми.
    Битерсвит e една од двете жени мајки-херои кои сум ги забележала на форумов (другата е @galapce), која е реална, расположена за дискусија и за објаснување. Од друга страна, жал ми е што некои ја гледаа како материјалист, зашто за мене е само мајка која ги сака своите деца и го сака најдоброто за нив. Мислам дека сите добро знаеме зошто се најде на листава - нејзините постови (кој чита +/-40 знае, кој не чита - треба да почне :D) се секогаш фамилијарни и урнебесни. Еднаш не сум ја прочитала, а да не ме насмее и се чудам како се справува сама со 3 индијанчиња. Башка, епска е нејзината љубов кон сопругот.
    Цка беше очекувано да се најде на оваа листа зашто сите сме свесни дека ја има во секоја тема и тоа редовно со реални, а сурово искрени и дури и смешни мислења. Откако остана со клавирче, тотално се смени, има љубов за цел свет, како да се наоѓа во некоја пролет во нејзиниот живот. Љубов, мераци, пеперутки, се' е розево и убаво. Стана комплетно друга личност (која повремено и по потреба се враќа во нормала ]:)), ама ми е мерак да ја читам.
    Кримсон е едно посебно суштество. Баш е како што ја викаат, "brains & beauty", и таа титула со право си ја носи. Девојка, толку млада, а толку зрела. Девојка на која животот и' приредува лоши изненадувања, а таа успева да се бори со тоа, да биде среќна, да го цени животот и убавите нешта, да се забавува до максимум. За себе вели дека има мрачна душа, ама мислам дека со своите приземјени мислења и интересни и смешни кратки СДК постови сите добро не' расположила и насмеала. Кримсон, и јас во тебе гледам многу светлина. Ова беше твоја година.
    Даничап отсекогаш ми делувала многу сериозно, но сепак кога сум ја читала (бидејќи и таа е подолго тука) сум се восхитувала колку е вредна, амбициозна, цврста, одмерена, со издржани ставови. Оваа година во славната тема видов една друга нејзина страна. Како што ја нареков „тајно жарче“ - навидум озбилна, а всушност со супер смисла за хумор. Позитивно ме изненади. Во Фемина инстаграм на сите ни има изнудено лиги, тоа сум сигурна, а модните комбинации ги владее. Добар „противник“ што ме тролаше до самиот крај. :D
    Кукла наша е смешки во движење. Доволна причина за да се најде на листава е нејзиниот хумор, кој понекогаш е и мрачен, кога успевала да извади од памет некои членови. Не сака да чита долги постови како мојов, а ниту да пишува. Ама тоа што ќе го каже - кажано е. :D
    Реинбоу е единствената личност што го одржува форумов. Жал ми е што не сум ја запознала подобро, но најверојатно не сум ја начекала во тема во која е во елемент. Вака, впечатокот ми е дека е многу мирна, сталожена, дека ја почувствувала суровата реалност што не' опкружува секојдневно и дека има бурни, но многу исправни реакции за такви чувствителни теми. Посакувам со лесно да ја износи бременоста, малото да ја усреќи бесконечно и ЌЕ ПРОТЕСТИРАМ АКО НЕ И' СЕ ДАДАТ НЕКОИ ПРИВИЛЕГИИ, ЗАТОА ШТО ЗАСЛУЖУВА.
    Спешл е посебно девојче, всушност девојка. Сега веќе Спешл не е Спешл без Анабел. Тие две заедно под рака ми одат. Толку весела, нежна, мила, интелигента, емотивна, мирољубива и романтичарски настроена личност... Вредна, зрела, што би рекол Капетанот - доказ дека постои надеж за младинава.
    Витамина иако кратко време е на форумов, исто како и јас, сепак мислам дека сите успеавме по малку да ѕирнеме во нејзиниот карактер. Преполна со емоции, секогаш и повеќе од подготвена да подели совет, особено љубовен, креативна, уметничка душа на која конечно и' се исполнија соништата. А во темата +/-40 се опушта и има луда смисла за хумор. :)

Муабетов ми беше, има добри причини зошто секоја од нив се најде на списокот и зошто толку рамномерно беа распределени гласовите, а не сконцентрирани во голем број кај еден член.

Многу сум среќна што се зачленив, многу сум среќна што стекнав многу убави виртуелни пријателства, за кои се надевам дека барем дел еден ден ќе станат и реални. Многу сум благодарна што во најтешките моменти постоеше вакво место каде сакав да избегам од реалноста. Се надевам дека уште подобро ќе се запознаеме, дека нема да си ги расипеме взаемно стекнатите впечатоци, туку напротив, ќе бидеме позитивно изненадени едни од други уште повеќе.

Јас сум таа што сум, овде ги пресликав и пренесов сите мои емоции, сите мои особини (подобри и полоши), бидејќи сум отворена личност на која и' претставува замарање да создава лажна слика за себе, не за друго, туку зашто после ќе треба да памтам што сум лажела, а слабо памтам. :lol:

Верувајте дека ова многу и' значи на мојата несигурна личност. Како што кажавте - не е битен подарокот затоа што имам се' што ми треба (само здравјево малце ме зеза :^)), битно е дека учествував и битно е дека форумов сте го доживеале како поубаво место како резултат на мојата активност. Ветувам дека нема да ме снема и уште од сега да си кажам да не ме номинира никој идната година, зашто мислам дека е фер секогаш некој нов да се наоѓа во анкетата, или барем претходните победници да ги нема. :)

Ајде, па идната година и некое машко да се најде на списокот, квалитетни ги имаме. 8-|

Ајде сега на славење, доста беше тупење. :rofl:

На RockNroLLGirL, Lella, Sunshine.Sunshine и 35 други им се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.795
    Допаѓања:
    202.766
    Честитки @Lady Phoenix, сосема заслужено! :l:
    Со здравје да си се служиш со Kindle-от, и уште долго да не дружиш на форумов!
    Било која од списоков заслужи да ја понесе оваа титула, бидејќи сите на свој начин придонесуваат форумов да биде едно пријатно катче.

Од срце ви благодарам на сите што ме номиниравте и гласавте за мене :*

На Jordanovska-K, promeneta, galapce и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    А бе секогаш ми победуваат фаворитите :lol:
    Честики @Lady Phoenix, сосема заслужено. :)

8. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.782
    Честитки и од мене за @Lady Phoenix, мојата женска „верзија“ според некои (@RainBow, I'm looking at you :^) :D), мислам дека знаеш дека и јас бев дел од Team Phoenix.

Сосема заслужена победа и многу коректна „борба“ (ако можам така да ја наречам) за титулата со @danichap, за што исто ми беше особено драго.

Чекаме пршута! :)

На Captain-Omni, Annath, galapce и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.316
    Допаѓања:
    3.040
    Честитки за победата @Lady Phoenix , заслужено си ја доби наградата:D:hug::f:

На toogood и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  10. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.974

А за болдираново, зошто сакаш да знаеш ме интересира? Сакаш уште една титула за прилично нова членка која за брзо време успеала да дојде до титулата? Еве и за тоа ќе ти дадеме медаља, толку посебна членка досега не сме имале. Само вие среќни и весели да сте.
    Честитам.

На Madam-A, kjukli, honest girl и 5 други им се допаѓа ова.
  11. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
  12. Lady Phoenix

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.310
    Да, @Bridget-ка, сакам да знам колку сум посебна, па и медаља, или по можност, нешто повеќе да добијам од круната, наградата и честиткиве.

Чисто ме интересираше бидејќи и јас и Витамина сме нецела година на форумов, а сме на список. :)

Ајде од мене ќебапите за останатите 9:

@Kukla994 се чека пивото од тебе! :*

На Captain-Omni, Annath, kim.k и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.974
    ^
    Тие сте, ти и витамина :D
    Ајде уживај во денот, остај ме мене, ме знаеш.

На galapce, referentka и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  14. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    A be jas nikogas ne pijam ama sega ke se napijam.
    Fala Bogu sto go docekav ovoj den so struja.
    Ziveli!
    :drunk:
    пиво.gif

61613168_1279301580_66837gif.jpg

На Captain-Omni, Annath, galapce и 8 други им се допаѓа ова.
  15. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Bregito, ne mi go sekiraj momicevo sea, ajde.

На galapce, Ketchup, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Lady Phoenix

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.310
    Aјде кој е за частење, нека повели:

На Captain-Omni, Annath, ph.orhideja и 17 други им се допаѓа ова.
  17. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.667
    :devil:Znaci ne propustas prilika da ujedas:D

На kjukli, toogood, kukla21 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Честитки @Lady Phoenix се гледаме вечер во Воденица :)

не сфатив што е наградата?

19. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Искрено ти честитам @Lady Phoenix, иако ќе бидам пак искрена и ќе ти кажам дека не гласав за тебе ама те номинирав. На крај моите гласови отидоа за Danichap, Vitamina и Cka. Не е дека не заслужуваш, но изборот дозволува само три опции, а има сериозно добри членови на листата. Ми беше многу тешко да се одлучам за кого да гласам, дури на момент помислив ич да не гласам ама во последен момент ги избрв тие три.
    Еднаково ќе ми беше мило ако и Crimson победеше или пак bittersweet.

Заслужена победа. :l::hug::hug::f:

20. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.466
    Допаѓања:
    33.802
    Вака сега...честитки до златната @Lady Phoenix и како шо гледам ти оваа година си феминката која го зеде оскарот.Знаеш..си кажав дека гласав и за тебе муцје :*
    Море бе Феникс,ти зеде оскар,а Леонардо ди Каприо уште нема земено....8-|
    иначе озбилно шо беше наградата или јас не скопчав?:?: