Честитки @Lady Phoenix сосема заслужена победа.Си гласав за неа и ми е многу мило што победи.На мојата листа на номинирани се најдe и @Someonespecial која сметам дека има исто така квалитетни мислења.И двете ми се премногу мили и драги формуџки кои се креативни и несебични.Уште еднаш,честитки @Lady Phoenix
Честитки Лејди! Не номинирав, ама кога те видов на исфилтрираната листа знаев дека една од трите за кои ќе гласам си ти. Остани креативна и мила секогаш и со здравје да те служи поклонот. За мене една Темјаника од частовките ако има, друго нејќу, скромно моме су.
Јас сум во ПМС и наминав ради пршутата и кашкавалите. И среќа не сте штеделе. Не, озбилно сеа. Со здравје да си ја носиш круната @Lady Phoenix пошто ти прилега. На квалитет не му е потребно долго време за да биде забележан. Се истакнува веднаш и ненаметливо. Ако точно читнав поназад дека не си била многу по читањето... тепај сестро муви со киндлот. Корисен е до максимум. Јас така со таблетот бркам од зеленине смрдулки по завеси. Доживљај и пол.
Честитки @Lady Phoenix ... Розиве се розеви затоа што мислам дека си прекрасна, нежна, млада девојка ...
Честитки @Lady Phoenix заслужена е!За мене само парче торта ако може. Оваа победа да ти биде пресврт-кон се подобро во годинава што следи.
Дајте повеќе јадење за слава. Мило ми е дека лејди од мој избор доби победа. Инаку, сите ве сакам,ама моментално сум пијана и ми се јаде