Бидејќи само ти и јас сме на форумов во ова време, да ти одговорам, може? Си пишува во воведниот пост - ГЛАСАЊЕ (во тек, ќе трае до 28.12.2015).
Немам многу време да го следам форумов,ама секое слободно го користам да читнам како стојат работитеАко смеам да кажам без размислување гласав за @danichap,почнав да ја следам од темата модни критики,ми остави впечаток уште од таму,секогаш препознатлива по нејзиниот скромен на прв изглед но впечатлив изглед.Уживам кога ги читам нејзините постови,ненаметлива е,искрена. Исто би сакала да ја видев на листава @lunicka,обожавм да ја читам,некако ме погодуваат нејзините постови и се соживувам со нив. Среќно на која и да биде на самиот врв.
Ааааа ништо годинава, мирно, тивко во сите избирачки места и без инциденти. Нема предлози за поклонот што да биде, нема претпоставки... Помалку гласови, или листава не ја бива, или нема банер, или си чекате до последно да гласате за да имате можност да одлучите која ќе биде крунисаната.
Море паметно направивте Реин, тие што се регистрирани после 17ти да не можат да гласаат, без лажни или дупли профили, без циркузи ко лани, ми лајк ит Иначе до кога трае гласањето, вечер завршува или заклучно до 28ми?