....и така одеднаш сите испаднаа дека се од кланот на Димче. Кхм..океј Ја само За БЛендер и Спецка гласав, третиот глас ми отиде, по грешка кликнав без да означам некој трет... Добро, шуќур на толку од мене, два два, кој ти ги дава
@sanjaeva Шу ма Сани не? Дана веќе има и ВИП картичка од ФМЌ Wanna take this outside? Бринг ит он, систА' @Bitter-Sweet Битер, ќе да е жално на 21-ви век, да сме со ваков закржлавен стереотип Гласаме за квалитет, а не што има down there, у гаќите што би рекла Баба, или оти не користи смеса за малтерисување на лицето
Е жени, жени на женски форум гласаме за машко Баш ме занима дали на кајгана форумот ќе гласаат за женско
Пa и кaјгaнa фoрумoт гo знaеш, a мoр стaрa си, oди плети, сaди китки, oгoвaрaј јa снaaтa декa врскa немa oд гoтвење...oнa пo фoруми
По мене форумџија на годината треба да биде забевен, позитивен лик, изградена личност со свој став и да е во добри односи со членови на форумот.Има членови на листава кои се залутани и не исполнуваат ниту еден погоре споменатите критериуми со оглед на тоа што беа вклучени од оговарање, до плукање на нашето катче потсмевање на одредени членови, навредување итн. Ако се најде девојка со поголеми јајца од мажите форумџии, да ќе се гласа.
Демек ние овде имаме поголеми патлаци па гласаме за бендерај да не пукнешзнаеш да ме расположиш и насмеешОваа Бриџи само ме малтретира, да сум плетела и садела....Абе два црва да ми дадат врзани ќе ги изгубама камоли да плетам
Неее бабе, мислев на тоа дека Бендерче или како и да го викатеима поголеми гради и газе од нас па затоа го гласаме.Нека не се увреди ама на мене ми нема членов никаков посебен и позитивен впечаток оставено освен што е ироничен и саркастичен.
Па не знам мила моја шо има поголемо од насзнам само дека има ГОооооолеми постови, е сега ако судиме по постот дали и друго му е големосе шаламај да не го оговараме, арен си е
Леле многу сум среќна, некој и мене да ми изјави љубов и да ме сака. @baba Rada не го оговарам само си реков што мислам да не ми тежи на душа и на срце, ако се навреди нека опрости ама тоа си е мое искрено мислење.
Гласано! @danichap затоа што е една и единствена. Секогаш смирена, со издржани ставови и да ти е мерак да водиш дискусија со нејзе. Плус со задоволство ја читав секој ден. @referentka затоа што ми помогна многу и должам многу. Фала ти уште еднаш. @joy1 исто, колку ми има помогнато, колку пати само, мислам дека еден период да не беше таа ќе забегав скроз. Мојот личен доктор. Фала ти Џој шо ме трпеше. Гласав, повеќе лично. Во списокот би ја додала и @LivingGlam. Ама немаше четврта опција.
Мнозинството одлучува но секој член има право да се изјасни што мисли, да си каже што му лежи на душичката.
Ваше право си е за кого ќе гласате и што ќе си одлучите. Бабе најсакана иста сум како тука така и надвор ќе пукнам ако не речам што мислам.