Сосема океј е секој да си изрази мислење за/против, пошто/зашто. Само сметам дека не е валиден аргумент полот на Димче да биде причината да не биде гласан И ние не сме Јајце на око форумот, ние сме Фемина и живимо у 40-ти век
@sanjaeva See now Сани, за шу зборам? 2:1 за ФМЌ И после речи Дана ваша е, да бе, и Рефи уште го коље празот
@joy1 , @referentka , @Bender Rodriguez Ете... На парламентарни избори не гласав, ама на феминскиве ела па не гласај.
Гласано за најфорумџиката @Bender Rodriguez (зашо го викате Димче?) @Someonespecial и @Summerlover Листава ептен куса, а квалитетни феминки еден куп.. ординери, орхидеја, дузи, рама, галапче, кримсон не е на листа? Мишела? И многу многу други кои со својата шармантна природа допринесуваат на шароликост и мудрост од различни агли и форумов го прават подобар во многу аспекти.
@Mishela И ние немавме таква намера за поделба, ама некој се затрча прв да ја присвои, а ние само одбрамбено реагираме, натинг елс @Yowannty По дедо му
Uste pregeska glasav ama ne stignav da si kazam ... @vitamina ja nema na spisokot...za mene e edna od najkvalitetnite clenki i obozavam da ja citam Glasav za @referentka @danichap i @joy1 - zaradi toa sto se pametni i sekogas spremni da dadat sovet.
@Bridget , @joy1 , и мојата омилена, најдобра, најмила, најискрена, најпријателски расположена, најзгодна милфица @referentka
Нaјглaсните сме тукa, дрaмa квинс, фaлбaџики, шoу oф...кaкo и oбичнo, прaвиoт квaлитет си е некaде вo пoзaдинa Мaлa шaлa нa нaшa сметкa