Замислете да има пресврт и некој трет да победи...да донесат сега гласачи од Пустец, ќе им направат по 10тина профили и ете ти... Ваков ќе биде Михајло кога ќе ни ги види фаците.
Шу? Димче да не победи? Нешто ваквите постови ми се: Ночас сам сањао плавог слона oд хиљаду тона и двеста милиона" T.e деца остајте го лепакот
Ја отворив темава за да гласам... Бреее што муабети сте свртеле Гласано... За другарките од кланот +/- 40, само нив ги читам @danichap @referentka @joy1
Јас на пример. Дадов 3 гласа. Освен очигледниот за Бендер, дадов и за други две членки. Нема да кажам кои се тие, нека ве копка. Во 4 саат наутро ќе се разбудите и ќе се запрашате , што ако Јипи гласаше за мене!?!. Што ако не?!?.Зашто не ми кажува, зашто ме измачува вака. Ќе земете од нервоза едно чоколадо, и ќе се здебелите. Тоа ќе биде моето новогодишно подароче за вас. Среќни празници. Спојлер Патем со секој мој пост процентите кај Бендер опаѓаат за 1.2%
Абе дај активирајте ги тие гласачите од Пустец, да не има после прегласување за 1 пратеник (глас). No more изборни стресови порфавор!! Или може ќе се формира коалициона влада измеџу @Bender Rodriguez и @referentka па ќе ги делат тендерите/наградите!
@Victorian vekje e reseno.. @Bender Rodriguez ke gi dobie moite glasovi i ke formira Vlada..najdocna do NG. Boze sto ni stori politikava
На Димче му фали апсолутно мнозинство, па ќе мора да коалицира со некој од +/- 40 темата за да се задржи мирот и стабилноста на Фемина. И за да нема повеќе опасност од федерализација (читај кланови) За обединета фемина!
Moze ke bide ponisteno glasanjeto..od kade da znam.. Moze nekoj prigovor ke podnese @Bender Rodriguez otvori ubava tema..za svesta..se spremam za post,ama detevo svesta mi ja zede so T,pa ne sum pri svest momentalno
@referentka од ДИК објавија дека има многу неважечки гласови и дека има многу слаба излезеност. Сеуште имаш шанса да победиш ангажирај го кланот, подели им сендвичи за да гласаат за број 8