Гласањето е во тек! Избираме Форумџика! Го нагласиле родот на форумџиката Никако не можат да се помират дека Блендер води
Бендер дa јa пoвлече кaндидaтурaтa. Глaвниве ептен не гo сaкaaт Сo пoгoлеми и пoрoзеви букви ФOРУМЏИКА дa нaпишеa
Утре рекламата ќе ја има и на Кајгана како поасален форум нели, официјалната страна на Владата на Р.М и Свирипичино Димче не го даваме бре, алоуу , мислев само децата, а оно сите се фатиле лепак да мирисаат позади Феминската зграда
Јас најмалото Кечапче го фатив кај што се дува лепаци и хемикалии...Му викам остави бре не си ти ваков, а тој ми се смее и уште толку јак се прави... Ама откако се задружи со Рамо и Ранду, некако се опушти.
@Summerlover јас те охрабрувам да не го признаеш ова гласање и пред Фемина Headquarters да почнеш со објавување на така наречени "бомби" Вистината за Форумџика на годината 2016. Јас без никакви притисоци, well имаше некои ситни обиди за поткуп со вреќа брашно тип.400 и зејтин 1л Брилијант ипак си гласав за 3: @Summerlover @Dust и @Someonespecial
@Ketchup Кечо Кечо, ах златно дете, што би сега рекла тетка ти Опи каде би те видела? Би рекла, погледни се на што мрсул личиш со таа цигара @Згодно Момче Нико, донт вори, ако не планираат да back down со ова напнување на Форумџика терминот, бомбите ќе бидат објавени веднаш истиот ден ако не му се додели награда на Димче
Ајде бе не се секирај си те знаат форумџииве што чоек си. Речи дека сликата е сечена, лепена и монтирана и немај гајле
Данкешен Ама за Самерка знаеме дека не со брашно, туку со блашко те поткупила Туку, ај што е дискриминирачка, туку откако искочи рекламава за изборот на почетна, мене ми се чини или на Димче му падна процентот? Јипи кога ќе види, му ја замислувам no me gusta реакцијата
Ох но, Јипи ако прокоментира уште нешто..уште појќе ќе се намали процентот Затоа го замолуваме до 28ми, нека тајно набљудува во темава, оти инаку ојде процентот на Димче Кечо, шо е ова што слушам за тебе м?!