Јас за жал бев отсутна и нема да биде фер да гласам...меѓутоа навистина ми фали еден сет инокс тенџериња, а и тавата за палачинки ми е стара Шала на страна, и покрај за мене новите имиња на листава, убаво е да се видат форумџики со стаж кои отсекогаш имале квалитетни мислења. Го одржавте форумот на еден начин жив и за тоа
Јипи не се секирај, дури и во случај на нерешено јас со моите гласови коалицирам со Димче обавезно, а и за Самерка гарантирам Леле, махери сме станале за политика еј
Сликана за избори сета розева ја направиле. Поженствена - здравје. А, мажО воде ли, воде. So... fixed. Не, а? Не бе, ја сум тетката што иде по слави во Чик папуча и вика "Got any of that weed for me, kiddo?" Може не читам сегде, ама осеќам кога го спомнувате името Опојно.
Гајле ти е.. И ние во опозиција имаме каде да вработиме наши луѓе Цела мрежа сме... Клементина ја плетеше..
Размислуваш во погрешна насока, смени го тој дел од програмата, абе кој сака да работи, бегаат сите од работа ко од ѓавол Туку каде е отчетот на Бендер?
Како ма.. Нели затоа се сели народот, работа нема Или каракамишева ја застапуваш Добро...сепак јас во влада ќе ги пикнам гласачите После од бендер ќе бараме доказ за финансиите за кампањата!
@LivingGlam мор, не знаат за трета опција луѓево... Спојлер 2000че од мене бива? Таман од новиве банкноти
Пфф, ја мојата кампања ја водам цела година и мојата програма се знае. Не сум ја као некои кои у 5 за 12 сакаат да влезат у трката со подмитување и лажни ветувања.