Веднаш се гледа дека Бендер ќе ја понесе "титулата" годинава. @Bender Rodriguez @referentka и @LivingGlam беа моите номинации.
Јас не мислам за кој ќе гласам, размислувам каков да го направам победничкиот постер за Бендер. Имам неколку идеи.
@Ketchup За постер не знам, ама по победата одма го замислувам, на after party-то, со неговата бунда од нерца и злато око руке A кога ќе го прогласат за победник, тоа ќе биде на шпански: Bender El Tremendo :емотиконодсупермен: п.с Се гледа дека најискрено заслужи, по самото тоа што еднаш и ние жените да се согласиме толку брзо и толку мирно за еден член и тоа од прв ден Шала на страна, ко златна рамнотежа е и реално, што би форумот без Димче?
Јас годинава за @Bender Rodriguez @danichap @Summerlover Димче од очигледни причини, активност во сите теми. Памтам еднаш му читав еден пост, ако не се лажам, беше рецензија за некој филм и си помислив браво бе, види колку време вложил и колку информации знае за да напише такво нешто. Ми се свиѓа како навремено му дадовме прекарче, ДИМЧЕ НЕ НЕ' ЗАБОРАВАЈ во традиционалниот победнички говор. ДИМЧЕ МИ ТЕ ВОЛИМО! Овај, Мирче де. Даничап заради сите издржани и (доста често и научно) поддржани мислења, поткрепени со линкови од Интернет и сопствено искуство, уште побитно, во најразлични теми (годинава од оправдани причини активна во темите за бременост, деца, семејство итн.). Смиреност, сталоженост и кога ќе видам дека пишала - пишано е и знам дека муабетот ќе и' биде на место. За третиот искрено се подзамислив и прва што ми падна на памет е @Summerlover такозвана Зоне. Решив да одам со првиот што ми паднал на памет оти искрено - времето е убаво и сакам да испаднам надвор. Можеби изгледа дека гласам малку пристрасно од моја страна заради муабетите од ФМЌ, но навистина не ја знам и шалите ни се само таму. Сепак, многу ја почитувам девојката, стабилна, разумна, хуморот ни е на иста фреквенција и така. Исто со издржани и поддржани мислења, остро око за детали и естетика и за неа го имам истиот впечаток - кога ќе каже нешто, кажано е. Ајде, ние со @Lady Phoenix и @AnaKarenina стоиме со букети и чекаме примопредаја.
Лани се думав да гласам меѓу двајца и на еци-пеци-пец победи Лејди и гласав за неа, а годинава најискрено се надевам дека ќе можам да гласам за @Bender Rodriguez и дека ќе победи (зошто ете лани се думав меѓу вас двата, е сега зошто едниот омилен член ми победи, се надевам дека е време за другиот). Така да со среќа од мене, најискрено очекувам вака да испадни годинава.
A исто депилатор ли ќе е наградата за форумџија/ка, од оној скапион ем? Не номинирам, ќе гласам од номинираните, од прилика имам претстава кои тројца би биле (ако се номинирани, а треба да се). Сепак, воопшто не е за противење и Бендер да биде избран, баш елоквентен лик со прекрасни мислења секогаш одлично срочени во целина.
И шо сеа ја за џабе правев толку фејк профили ?, Јас сакав да го гласам со 100 профили Бендер или Кечап и да ги напраам победници. Вака ми ја уништувате забавата. Бреее човек да неможе да намести едни избори у пм.....
Vo 3 meseci vidov koj e najaktiven..pretezno na site temi komentirase ak ne se lazam.... kon saka neka zboruva za poslednite 4 godini...koj saka za poslednite 2 nedeli...jas otkako sum ovde ucestvuva vo sekoja tema taa forumdzivka...fala..cao..prijatno...sekoj so svoe mislenje
Заклучок: депилатор за Бендер. Ги номинирав првите три имиња кои ми паднаа на памет кога ја видов темава. Спонтано. Не кажувам кои се.
Номинирано! За најинтелигентната тинејџерка што некогаш сум ја запознала; нашата најмистериозна, најкул life of the party во мојата омилена тема... ииии, за првпат номинирав машки член, најинтелигентниот дискутант што не можам да го заобиколам ...that is, @Lella @Summerlover & @Bender Rodriguez Bи стискам палци најсилно и ве обожавам! И секако благодарам на сите што ме спомнаа
Фала им на сите од мојот клан што ме поддржаа и номинираа (а као божем имаа друг избор ), очекувајте после номинациите да почнат да циркулираат лични пораки и списоци за претстојниот централен митинг - присуството е задолжително. Дебата со другите номинирани нема да има - #народотќеодлучи.
А мене лајк пуфле едно во конзерва..и не сум ја од твојот клана те номинирав уште од 2015 за 2016 год.
Што кажав јас, арно ја ставив сликата горе, дека после победата, нерцот и мозокот малку ќе му го зафати Некои со присила гласаа, ама други и со волја за нашиот лидер Бендеровец човек не се станува, Бендеровец човек се раѓа!
Ами Ливинг, викам женски/машки, тука сите сме си еднакви, па депилатор на Жабата, депилатор на Бендер-форумџиката. Исто, ако веќе тој го земе, да оди атеншн со депилаторот - НИКАКО препоклонување на девојка/мајка/тетка/стрина, строго тој да го користи, јер ондаК за така ако е не му го ни даваме.